Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

si addonurile nu afecteaza cu nimic oficialul? Am vazut ca la Episdul Southpark -Make love not warcraft au folosit un mod unde li se misca gura caracterelor..de unde pot downloda acest mod?

acelea nu sunt mod... lool , poti sa vorbesti si ti se misca gura...

si nu addonurile nu sunt cheats , sunt niste "ajutoare" ca se te faca sa joci jocul cat mai lejer si usor de inteles.

Posted

recomandatimi si mie un server de wow de preferat cu romani sa fie dar pt ultima versiune de wow....plz...am luat wow depe retea si este ultima versiune si nu gasesc nici un server unde sa pot juk:(

Posted

srry de dublu post dar asa atrag atentia poate.... nu pot sa scot sa zic asa versiunea pe care o am la WoW????si sa bag 1.8.0????plz....yo am WoW-1.12.0.5595-to-1.12.1.5875-enGB-downloader dar nu am gasit nici un server cu versinea asta...si vreau sa joc pe unu cu versiunea 1.8.0 plz.....ajutatima...

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

@oclaudiu ai doar 512 de RAM si asta iti poate afecta un pic mersul jocului ca : intrarea in orasele mari , instantele mari si anumite zone populate de multi jucatori , dar pe de o parte ai o placa Gforce 2 care te poate ajuta .Iti recomand sa iti cumperi niste RAM si totul va fi super ok.

@king_gohan nu stiu cate posturi am vazut ca si al tau , lasa-ma sa-ti repet noi ( cei care vorbim pe forum) nu jucam pe servere emulate/pirate , noi jucam pe servere BLIZZARD sau ORIGINALE , si as dori sa ne lasati cu intrebarile : UNDE pot sa gasesc server .........., unde pot sa gasesc patch etc. sunt satul sa tot vad mizerii pe acest forum dedicat jucatorilor de WOW original.

Pe viitor as dori ca un moderator sa ia masuri asupra tipilor ca si acesta , sau sa faca 2 forumuri distince : 1 pentru cei care joaca wow original , si altul pentru cei care habar nu au ce inseamna wow si pun tot felul de intrebari stupide care nu au de a face cu WOW , ma refer tot la original

//LittleElvis 60 warlock @BLADEFIST@

Posted

srry de dublu post dar asa atrag atentia poate.... nu pot sa scot sa zic asa versiunea pe care o am la WoW????si sa bag 1.8.0????plz....yo am WoW-1.12.0.5595-to-1.12.1.5875-enGB-downloader dar nu am gasit nici un server cu versinea asta...si vreau sa joc pe unu cu versiunea 1.8.0 plz.....ajutatima...

Ti-as recomanda sa citesti cu vreo 10 pagini inainte si sa vezi ce este defapt un server privat si care este diferenta dintre el si serverele Blizzard...si daca tot este Craciunul vezi ca jocul este 800.000 du-te si colinda un pic prin oras si o sa faci de bani sa iti cumperi jocul :cool2:

Pe viitor evita sa postezi aici despre asa ceva.

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

@oclaudiu eu am avut inainte un PC cu 712 RAM dar cu placa video ATI , si in orasele mari imi mergea cu lag , adica un fel de loss ca si la CS, acum am un PC cu 1GB RAM si un Gforce 7300 SE si imi merge ca la carte , pe langa acel 1 GB de ram am mai bagat eu 512 . sper ca cu un 1GB sa iti mearga bine ..

@king_gohan nici defapt nu ma dau mare ca am WOW , dar de fiecare data cand ma uit pe acest forum din 10 posturi , 5 posturi sunt cu intrebari ca :Cine stie server/patch , Unde pot sa gasesc server/patch , pe care defapt in acest forum nu se vorbesc despre servere pirate .Nu vreau sa intru intrun conflict care cum iam spus adevarul deja imi sare cu fraza " tu esti ciumeg/tare ca ai WOW"..

@zazone minim ti se cere un Pentium 3 , dar nu toate Pentium 3 ruleaza din cauza placa video /RAM

Cei 512 care ii are el ii poate crea probleme ( nu ma refer ca i se va bloca PC sau va merge sacadat ci la un fel de loss) , placa video find o placa NVIDIA il poate ajuta datorita lipsei de ram , cel mai bine as spune sa mai adauge cativa RAM care nu sunt asa scumpi ca sa ii cumperi si totul va fi OK.

Posted

In primu rand ... nu stiu cum sa incep , evitand acel "sal all" pe care`l urasc ...

Jucasem pe private wow si mi`a placut ideea jocului [ desi conditile pe private sunt infecte ] si mai nou am incercat blizz europe [ daca tot era trial 10 zile ... ] . Am avut ocazia sa testez cateva caractere cu talentele 100% working [ spre deosebire de private .. ] si maine iau jocul :)

Pentru inceput ... am 1 intrebare ... in ianuarie-februarie apare Burning Crusade ... am auzit ca se va plati [ cumpara ] si vroiam sa intreb , poate stiti ... cat va costa in Romania acest "patch" ?

until next time ... Numai respect [ Zaraza style :bananadance2: ]

Posted

Am facut rost si eu de joc... Mai am vreo 3 saptamani de jucat si nu stiu pe ce server sa-l testez. Pe ce server de PvP sunt mai multi romani?

Sincer.....nu prea cred ca vrei sa joci cu romani ! Romanii sunt romani ! AM dat peste 1 roman de lvl 60 pe server Alonsus ( prietenos.) si alt roman de lvl 16 care cik sa ii dau si lui imprumut 1 gold ca ii da inapoi. Fiind roman si avand jocul am crezut ca e de treaba si se tine de cuvant..m-a adaugat la friend etc......vad dupa 4-5 zile ca nu imi mai da banii inapoi si ii zic sa mii dea.....el cik : ,,Cine esti tu ? '' ..........dupa aia am chemat pe cineva din guild si l-a convins sa imi dea banii inapoi =)) .....lol.....am fost si eu fraier dar totusi.................Toate serverele au romani dar de PvP chiar nush....stiu de Nordrassil ca are o guilda de romani . EU joc pe Alonsus ( ma uit maine daca asa e sigur..oricum asa cred ) si daca iti fac cont si ai cel putin lvl 8 te iau aia in guild-ul meu de lvl 20 + ......mai avem 3 care is -20........e de treaba guild-ul chiar daca nu e de romani ! M-au ajutat in multe situati..chiar Guild Leader-ul de lvl 44 m-a ajutat sa fac un quest de lvl 30............si facem destul de multe questuri impreuna

edit : cum adica ,,mai am vreo 3 saptamani de jucat''......esti pe oficial ma?

ps : suntem guild de alianta

Posted

edit : cum adica ,,mai am vreo 3 saptamani de jucat''......esti pe oficial ma?

Da, mai am vreo 3 saptamani din subscription, destul cat sa testez jocul sa vad daca-mi place... M-am apucat sa joc pe "executus" sau ceva de genul asta.

Posted

am cumparat jocu ieri ... :P desi e aiurea ca nu prea am cu cine sa joc la lvl mic ... prietenii mei avand doar triale ...

Am inceput pe Nordrassil , pentru ca am cativa prieteni cu care am jucat L2 pe realmul ala ... care mai joaca pe`acolo ? :P

Bavanai , lasa`mi te rog nick si lvl pe privat sau aici [ unde preferi ] ... poate intru si eu putin sa vad cum e pe realm de pvp ... :)

Si nu in ultimul rand , Multumesc knockaround :)

Posted

cei mai multi romani sunt pe Sylvanas la hoarda

singura problema ar fi ca foarte multi sunt lvl 60 bine imbracati si cu progrese remarcabile pve

asta inseamna ca va ia ceva pana sa intrati in comunitatea lor

sfatul meu: incepeti pe un server care are low population, pvp (e mult mai funy) si indiferent de nationalitate cresteti si progresati acolo.

eu joc pe un server plin de rusi :)

Posted

am o mare problema ....nu se downlodeaza noul patch !!!!!! raman ela 0 MB downloaded.......de unde pot dwonloada Backround Downloader? Eu vad ca il am dar :|.......nush ramana le 0 MB downloaded

Nu exista un link alternatoriu pentru patch-ul cel mai nou? NU SE DOWNLODEAZAAA

Posted

Am facut rost si eu de joc... Mai am vreo 3 saptamani de jucat si nu stiu pe ce server sa-l testez. Pe ce server de PvP sunt mai multi romani?

pe serverul pe care joc eu..

nu iti zic care ca si-asa incerc sa evit romanii cat mai mult cu putinta..

Posted

am o mare problema ....nu se downlodeaza noul patch !!!!!! raman ela 0 MB downloaded.......de unde pot dwonloada Backround Downloader? Eu vad ca il am dar :|.......nush ramana le 0 MB downloaded

Nu exista un link alternatoriu pentru patch-ul cel mai nou? NU SE DOWNLODEAZAAA

aceeasi problema o am si eu .... aveam un lag infernal si am iesit sa vad de la ce e .... background downloader nesetat bine [ my bad :D ] care incerca sa downloadeze in timp ce rulam jocul ... doar ca nu lua nimic ; ramanea la 0 % ca si la obidan ....

nu iti zic care ca si-asa incerc sa evit romanii cat mai mult cu putinta..

haha ;;) chiar ca ai ales bine avatarul ... cine stie filmul .... =))