xxdodge Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Am venit si eu pe Al'akir .. name Hellrain .. Logikal mi`a zis de realm si de voi ca jucai , dupa ce ne`am enervat rau intr`o seara .. ;d Quote
2ndAldguth Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Can I cum with you guys? :o3 Ill roll a dk! Quote
zazone- Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 WHALECUM,voi ma faceti sa ma apuc din nou doamne :)) Quote
Guest DilixR Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 WHALECUM,voi ma faceti sa ma apuc din nou doamne :))ti-am zis fetito sa nu ti-l vinzi , uite cum vin astia ;D Quote
Ohnimusha1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 de ce sunteti asa rautaciosi cu cei ce joaca pe privat? poate ca situatia materiala nu le permite si nu e frumos sai criticati din pricina asta. este ca si cand ai zice " eu am bluza de firma , tu de la SH sa nu te bagi in discutie cu noi" nu e nimic josnic in a juca pe privat atata timp cat nu iti permiti oficial.josnica este critica bazata pe diferente ce se bazeaza pe starea materiala ON: best poison 4 mutilated rogue build? Quote
Spiky2013 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 de ce sunteti asa rautaciosi cu cei ce joaca pe privat? poate ca situatia materiala nu le permite si nu e frumos sai criticati din pricina asta. este ca si cand ai zice " eu am bluza de firma , tu de la SH sa nu te bagi in discutie cu noi" nu e nimic josnic in a juca pe privat atata timp cat nu iti permiti oficial.josnica este critica bazata pe diferente ce se bazeaza pe starea materiala ON: best poison 4 mutilated rogue build?bluzele fac acelasi lucru chiar daca firmele difera, wow pe oficial fata de wow pe private nu e o deosebire doar de...nume. pur si simplu lucrurile nu stau la fel din cauza numeroaselor bug-uri. nu poti sa dai un sfat pentru ca nu stii ce buguri sunt acolo la skilluri talente. etc. deci ies din discutie.cat despre poisons: IP MH, WP OH, ofc slow MH fast OH (desi nu mai conteaza foarte mult) si daca joc cu weapon swapping IP si pe a 3-a arma.LE: sa nu mai zic ca pe wow nu ai nevoie de downgradezi versiunea :)) Quote
Lancelot Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ps im there already cu thd si rene :D asteptam si alti clientiPs druid :D Quote
Lasher_ro Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 este ca si cand ai zice " eu am bluza de firma , tu de la SH sa nu te bagi in discutie cu noi"Nu, e ca si cum ai zice : " eu am o bluza cumparata, si tu ai una furata " Quote
Stalk3r Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ps im there already cu thd si rene :D asteptam si alti clientiPs druid :Dpe Al'Akir ? Sau unde ati inceput ? M-as baga si eu Quote
Mamut Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 pe Al'Akir ? Sau unde ati inceput ? M-as baga si euda, pe Al'Akirps: mamutu_vesel's dk has been born on Al'Akir realmsick of azeroth...GRAV... Quote
2ndAldguth Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pana caprei. Intuneric : level 1 mag -_- Quote
zazone- Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 eu zic sa va faceti guild <LinkMania> Quote
Mamut Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gay ma :| Sa se faca ROBoyZRoprea mult Silkroad/Cabal dauneaza grav imaginatiei... Quote
Guest DilixR Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 chiar am putea , poate pana in decembrie / ianuarie suntem vro 30 , ne facem guild de pve :)) . luam ensidia / apex , npnp . ;D@ Stalk3r : da pe Al'Akir @ Horde . Gogogogogo ,we haz guildz Quote
WhiteWolf Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Acuma v-ati gasit ma sa va uniti toti? Vai ce m-as reapuca si eu...Al dracu timp. Quote
Stalk3r Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nici eu nu am timp decat seara cate max 2 ore si in weekend , dar anyways :)Edit: Intrebare , daca mai am char-uri la Horde pe alt realm etc.. , si iteme BoA, le pot trimite pe alt realm la un char care tot la horde va fii ? Quote
Guest DilixR Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nici eu nu am timp decat seara cate max 2 ore si in weekend , dar anyways :)Edit: Intrebare , daca mai am char-uri la Horde pe alt realm etc.. , si iteme BoA, le pot trimite pe alt realm la un char care tot la horde va fii ?yeagogogogog Quote
Lancelot Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nici eu nu am 1000 de ore de joc..dar joc cat imi permit..si incerc sa ma descurc asa Quote
Spiky2013 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nici eu nu am 1000 de ore de joc..dar joc cat imi permit..cam 24/7..si incerc sa ma descurc asa... daca ar avea ziua 25 de ore...:blink: "Lancelot of Ensidia" Quote
WhiteWolf Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mi-a expirat acuma 2 saptamani accountul. Daca mi-l platiti imi fac healer/tank si vin cu voi. :)) Quote
Potyike Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Downed Onyxia 10 man :D acu 10 minute. -Si am mancat bataie la Gluth in Naxx ca ba era prea incompetent tanku si nu putea sa adune zombie sau murea MTu din cauza healerului distrat.ps: sigu dc nu se updateaza? :)) Quote
Stalk3r Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mi-a expirat acuma 2 saptamani accountul. Daca mi-l platiti imi fac healer/tank si vin cu voi. :))healer eventual ca eu ma bag paladin tank :whistle: Quote