Spiky2013 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ahaaaaaa....Okay... discutam acu solutiile astea doua (EPGP si standard DKP) sa vedem ce iese. Oricum decay-ul e super fain. Da, si noi incercam sa gasim ceva sa sporim attendance-ul. Nu suntem inca in pozitia de a IMPUNE un attendance mare dar in curand vom trece le 4 raiduri / sapt, deja numarul celor care aplica sa intre in guilda a crescut serios si vom incepe sa dam gkick la slackeri sau sa-i punem pe social mode. :PMersi pentru raspunsuri. :D Quote
reckfulx Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://www.gotfrag.com/wow/story/44672/la 5:35 AM primul meci, bagati ceasul sa sune :D Quote
mmc Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 De ce sa punem ceasu sa sune, mai bine stam trezi pana la ora aia, e foarte important acel meci si cu siguranta il asteptam cu nerabdare de ceva timp.Apropos, cine joaca? Quote
Shuriken Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 intrebare pentru cei ce joaca warlockcat dps credeti ca ati scoate cu asemenea gear in ToC25,ToGC25,avand toate buffurile posibile mai putin 5% crit de la Affliction Warlock/Fire Mage.!?link Quote
Shade Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ahaaaaaa....Okay... discutam acu solutiile astea doua (EPGP si standard DKP) sa vedem ce iese. Oricum decay-ul e super fain. Da, si noi incercam sa gasim ceva sa sporim attendance-ul. Nu suntem inca in pozitia de a IMPUNE un attendance mare dar in curand vom trece le 4 raiduri / sapt, deja numarul celor care aplica sa intre in guilda a crescut serios si vom incepe sa dam gkick la slackeri sau sa-i punem pe social mode. :PMersi pentru raspunsuri. :DProblema cu EPGP e ca e cam distrus in TOC cu unele iteme din hardmode toc10 fiind mult mai bune decat alea din normal mode 25... si cei care fac toc10h n-o sa dea bid pe multe iteme din toc25. Quote
Excesiv* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 salutare..poate nu aici trebuia sa postez dar mam ganditi ca uni din voi chear se pricep la wow...deci am facut update-3.2.2a si miau aparut niste probleme cu http://img30.imageshack.us/img30/9615/wowscrnshot110809023106.jpg.daca stie cineva ce pot sa fac astept un raspuns...ms de ajutor :tiphat: Quote
ChoWdeR Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 update driverul la placa videofail amandoi, joaca pe server privat.#excesiv, pleaca . Quote
Ohnimusha1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 comunitatea de wow-linkmania sa ales cu un nou membru :) adica eu ... lvl 60 rogue ^_^ Quote
Lasher_ro Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 fail amandoi, joaca pe server privat.#excesiv, pleaca .Nu vad de ce pe servere private ar fi buguri grafice care nu ar fi si pe oficial. Quote
Stalk3r Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nu vad de ce pe servere private ar fi buguri grafice care nu ar fi si pe oficial.Nu poti fii cu toate la urma urmei .. :P Quote
ChoWdeR Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nu vad de ce pe servere private ar fi buguri grafice care nu ar fi si pe oficial.pe servere private poti baga zapada in stranglethorn :) si nu cred ca ala era bug Quote
Lasher_ro Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Daca prin zapada vrei sa zici ninsoare, weatheru nu e client-side :) ( sau nu in intregime ) Quote
Stef Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nu vad de ce pe servere private ar fi buguri grafice care nu ar fi si pe oficial.Problema este de la el, dar ar putea sa fie si de la server (eroare in maps loading sau db objects) Quote
reckfulx Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 eu (Thade) cu Renegade ne-am apucat iar de WoW, suntem pe Al'Akir (horde), nick-uri Forsaker si Dilix. daca mai jucati pe acolo, dati un whisper :) Quote
Memmorex Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Stie cineva un torrent cu patchu 2.4.0(ala de 1 gb)?Pentru ca ma chinui sa il downloadez de 2 ore cu firefox si acu mi`a dat eroare :)) . Quote
logikal Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 am si eu nevoie de ajutor! cu ce sa imi imbunatatesc gearul acum ? pe ce stats sa ma axez?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=K%C3%A1y(btw am peace keeper blade nu aia aia e pus ca ma jucam in duele cu niste prieteni :D ) thx Quote
Spiky2013 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 go triumph emblems mode si roaga-te ptr dropuri din ony/voa. adica fa VoA!!! si Ony -_- Ai sanse la loot frumusel si la embleme :D Quote
Zeal Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 - cea mai tare faza din istoria wow-ului. pt cei care n-o stiau :D buttonbashers won mlg btw. imi fac mag Quote
zazone- Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://www.wowbash.com/ site-u asta e epic =)) ]]]] Quote