Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Holdeer
Posted

Please activate the Blizzard Authenticator product attached to this account, and enter the six-digit digital code that it generates.

ce insemna asta,si de unde fac rost de el?

http://img402.imageshack.us/img402/9756/25412112.jpg

ce scriu acolo unde am incercuit eu?

Guest Holdeer
Posted

da am dat merge la battle net,si mam uitat in toate mailurile de la ei si nu vad nici un six digital codes

Posted

Please activate the Blizzard Authenticator product attached to this account, and enter the six-digit digital code that it generates.

ce insemna asta,si de unde fac rost de el?

http://img402.imageshack.us/img402/9756/25412112.jpg

ce scriu acolo unde am incercuit eu?

serialul de pe cd.. sau daca ai luat din alta parte... serialul. :D

Guest Holdeer
Posted

aham ms de tot spiky

scriu de la wotlk sau de la wow,sau nu are importanta ?

Posted

aham ms de tot spiky

scriu de la wotlk sau de la wow,sau nu are importanta ?

ala de la wow original, nici bc nici wotlk...

daca nu stii codu, poti sa pui secret question si secret answer

Guest Holdeer
Posted

il am p'aci prin casa aruncat ms pt raspunsuri baieti :D

Posted

Nu, nu-ti cere serialul. Se pare ca de cand m-au hackuit pe mine au evoluat. Ti-a atasat contului un Blizzard Authenticator. Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa declari accountul hacked la Blizzard si astepti sa rezolve ei problema.

Urmareste toti pasii de aici inainte sa declari contul hacked. Ar fi o idee sa-ti schimbi si parola de la mail si de la tot ce-ai mai accesat de pe pc'ul respectiv.

Dupa ce ti-l primesti inapoi, sugerez sa-ti atasezi tu un authenticator. Poti sa-l iei pentru mobil, costa 0.20$ sau ceva de genu.

Il declari hacked aici.

Succes.

Posted

am si eu o nelamurire, tocamai am castigat titlul de crusader si nu-mi apare la nume (inca imi spune vogtt of stormwind) - stie careva cum sa fac sa-mi apara crusader la nick?

thx

Posted

apropo nu-ti mai creste ratingu ala ? :P

plm...

tipu ala intra si facem 10 arene, cica nu are timp :| (tipu e la facultate etc etc.), nu ca n-am fi in stare...cu gearu pe care il avem am putea sa ne ducem frumusel 1800...

oricum cred ca incep sa caut pe cineva nou...un mage ceva, sau nu stiu...dati-mi niste sugestii

si sa fie 2x dps, nu healer + dps ca mor(de plictiseala) cand joc asa...

Posted

De marti ma reapuc si eu dupa o pauza de vreo 4 luni de zile, daca are cineva nevoie de un DPS Warrior cu gear de Ulduar 25 - 5/5 T8.25 , da-ti un semn :)

eu sunt pe draenor : D if u wish come :P

Posted

oricum cred ca incep sa caut pe cineva nou...un mage ceva, sau nu stiu...dati-mi niste sugestii

ai mai multe variante:Mage/Elemental/Resto Shaman/Rogue/ presupun ca si cu alt retri ar merge ok.