Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Si ce conteaza ca te injura? Iei honor si marks daca faci cate un BG din fiecare prin rotatie, le schimbi pe honor, mai faci WG cand e up, questurile saptamanale, daily pvp daca ai noroc si strangi de pvp gear Deadly care se ia pe honor. Cu deadly poti sa faci arene usor si sa-ti iei ceva mai bun.

Posted

Si ce conteaza ca te injura? Iei honor si marks daca faci cate un BG din fiecare prin rotatie, le schimbi pe honor, mai faci WG cand e up, questurile saptamanale, daily pvp daca ai noroc si strangi de pvp gear Deadly care se ia pe honor. Cu deadly poti sa faci arene usor si sa-ti iei ceva mai bun.

aici ai si tu dreptate...

dar totusi, cu 0 resilience si cu albastre pe tine incercand sa faci btg's...sare un warlock pe tine, in 3 secunde esti dead

imi amintesc ce diferenta era intre 0 resil si 400...dadeau aia in mine...si acuma cu 900 dau ca-n zid drq...rogue's nu-i prea simt daca sar pe mine :P

Posted

WoW e un joc de PvE. Majoritatea contentului este adresat celor interesati de asta.

NU incerc sa spun ca nu poti juca doar pvp, dar ce ai spus tu aici este aiurea.

Dc? Asta e motivul pentru care am postat.Am nevoie de cineva are sa ma ajute cu PvE, daca persoana respectiva doreste sa faca si pvp.. problema lui ,eu vreau doar sa-mi fac damblua alea 2-3 ore pe saptamana!

@mmc , omg.. si aici esti ma?:))))))))))))))

Posted

dar totusi, cu 0 resilience si cu albastre pe tine incercand sa faci btg's...sare un warlock pe tine, in 3 secunde esti dead

Eh, nu trebuie sa te arunci, stai ascuns pe undeva pana iti faci un gear cat de cat, sau te bagi la gramada, inca merge leechingul in BG-uri.

@mmc , omg.. si aici esti ma?:))))))))))))))

Sunt peste tot :D

Posted

mai .. am un rogue de level 20 si itemele pt fast leveling (account bind) si sincer .. eu nu am mai vazut in viata mea un caracter sa dea atata miss si si block\parry , ce as putea face (la levelul asta) sa reduc din problema asta .. Spiky tu ai rogue .. cum ai jucat la levelul asta sau nu ai avut probleme de genu ?`

e enervant rau nu de alta ..

Posted

mai .. am un rogue de level 20 si itemele pt fast leveling (account bind) si sincer .. eu nu am mai vazut in viata mea un caracter sa dea atata miss si si block\parry , ce as putea face (la levelul asta) sa reduc din problema asta .. Spiky tu ai rogue .. cum ai jucat la levelul asta sau nu ai avut probleme de genu ?`

e enervant rau nu de alta ..

e asa la low lvl .. la orice rogue. de asta la lvl 80 se umple hitrating la maxim :)

Posted

as mai dori un macro sau completarea la

#showtooltip Spell Reflection

/cast [stance:1/2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3] Defensive Stance

/stopmacro [equipped: Shields]

/stopcasting

/equip YOUR 1H

/equip YOUR SHIELD

ce trebuie sa fac sa imi iau 2handu inapoi ;d

as dori unu pentru Recklensss sa am si unu cand intru in Battlestance sa imi echipez Arma de 2 hand pvp :D thx alot ^

Posted

as mai dori un macro sau completarea la

#showtooltip Spell Reflection

/cast [stance:1/2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3] Defensive Stance

/stopmacro [equipped: Shields]

/stopcasting

/equip YOUR 1H

/equip YOUR SHIELD

ce trebuie sa fac sa imi iau 2handu inapoi ;d

as dori unu pentru Recklensss sa am si unu cand intru in Battlestance sa imi echipez Arma de 2 hand pvp :D thx alot ^

/cast Battle Stance

/equip Your 2H

Iar apoi mai bindeaza si tu niste Recklessness si niste stance :P

Posted

ok ma gandesc sa fac un reroll la punctele de pe retri..:) apelez din nou la voi..am vazut ca prin pvp land nu dau asa bine si e clar ca am ceva puncte bagate naspa..inca un build ceva pentru old me? ceva echilibrat intre pve si pvp?:P

Posted

ok ma gandesc sa fac un reroll la punctele de pe retri..:) apelez din nou la voi..am vazut ca prin pvp land nu dau asa bine si e clar ca am ceva puncte bagate naspa..inca un build ceva pentru old me? ceva echilibrat intre pve si pvp?:P

nu stiu ce sa zic... http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Sylarian vezi buildu de retri care il am. este PUR pvp, si merge sa fac si nitel pve...ca sa il faci mai mult pve, mai renunti la punctele de pe prot si le bagi in Righteous Vengeance si Swift Retribution.

eu nu folosesc Righteous Vengeance in pvp deoarece imi crapa Repentance'u :)

Posted

aham da si eu am cate ceva bagat pe prot dar cred ca nu am bagat unde trebuie :) bine mai e si problema de gear..nu cred ca am decat o pisea cu resilience si nici nu gasesc de cumparat :) de dropat mi-a dat doar cu crit..si aia folosesc in pve

Posted

@lance, daca nu stiai (eu nu am stiut o perioada buna la inceput), poti sa schimbi cate un badge din fiecare BG pe 1200 honor points. ceva de genul asta. La battlemaster shi1t sau cum ii zice. e un Q. Dai badge-urile, iti da xp.

Posted

@lance, daca nu stiai (eu nu am stiut o perioada buna la inceput), poti sa schimbi cate un badge din fiecare BG pe 1200 honor points. ceva de genul asta. La battlemaster shi1t sau cum ii zice. e un Q. Dai badge-urile, iti da xp.

iti trebuie cate una din fiecare bg, mai putin WG, ca sa-ti dea alea o mie si ceva de puncte

Posted

iti trebuie cate una din fiecare bg, mai putin WG, ca sa-ti dea alea o mie si ceva de puncte

3 marks de WG = 2k honor...si eu zic ca nu merita, decat daca ai tot ce iti trebe luat cu marks de WG

Guest Holdeer
Posted

deci va rog din tot sufletul sa ma ajutati aseara-azi de dimineta am fost hackuit,acuma vreau sa ziceam sa imi schimb parola de la acc,nu merge sa intru pe wow manage account pt ca imi cere six-digit digital numbers sau ce mama draqu se poate sa ma ajutati in vreun fel va rog,chiar nu stiu ce sa fac pt ca nu mi sa mai intamplat asa ceva pana acuma va rog frumos

Posted

deci va rog din tot sufletul sa ma ajutati aseara-azi de dimineta am fost hackuit,acuma vreau sa ziceam sa imi schimb parola de la acc,nu merge sa intru pe wow manage account pt ca imi cere six-digit digital numbers sau ce mama draqu se poate sa ma ajutati in vreun fel va rog,chiar nu stiu ce sa fac pt ca nu mi sa mai intamplat asa ceva pana acuma va rog frumos

https://eu.blizzard.com/support/webform.xml?locale=en_GB