Shuriken Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 am si eu o intrebare,un prieten de al meu juca pe servere UE,acuma sa mutat in SUA o perioada si ar dori totusi sa continue sa joace pe serverele de UE,doar cai expira curand contu,oare daca cumpara game card de acolo isi poate prelungi contu de UE? a zis ca are si card de credit de SUA si ca nu stie daca iar merge sa prelungeasca cu card de credit,eu presupun ca ar merge,avand in vedere ca eu tot asa imi platesc contu.astept pareri multumesc. Quote
Legacy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dps sucks healer ftw :P ,da is hordac =))daca nu stii sa joci ca dpsintodeuna sunt in top 10 dps in voa/naxx/os 25 si top 3 in 10man. in totc10 cu guilda am fost doar pe 5 :( Quote
Spiky2013 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 sunt minim in top 3 -_- oriunde. in voa sunt de obicei primul. chiar si la archavon ;d feint ftw si nu tre sa fug la nova <3mai iau helmul cu ArP (ony25 e 2nd bis ptr rougi, sau hood of lethal intent pe embleme) si daca nu scot dps la greu, o sa trec pe muti :D Quote
Lasher_ro Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 @Shuriken - cu gametime card, ma indoiesc ca merge. Din cate stiu sunt diferite pt EU si US. Cu card de credit trebuie sa mearga. Quote
logikal Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 cine ma ajuta si pe mine cu un macro de warriorvreau sa imi schimb stanceu in defensive si vreau in accelasi timp sa imi echipez pe mine shieldu + sabia si sa folosesc spell reflect :)!multumescwarrior-ul pe ce build ar trebuii sa mearga pt un leveling cat mai rapideu am crescut pe fury de la lvl 1 pana la lvl 80 si am stat doar in battlestance pare newbish da in 10days si 10h am dat lvl 80 .atm sunt arms! rupe Quote
mmc Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 #showtooltip Spell Reflection/cast [stance:1/2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3] Defensive Stance/stopmacro [equipped: Shields]/stopcasting/equip YOUR 1H/equip YOUR SHIELDSchimbi "your 1h" si "your shield" cu ce ai tu in inventory. Quote
Guest ciorcica Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 # Funserver Instant 80#This is a 3.2.2 PvP fun server PvP,here you can find:# Mall# Uludar Working# All Battlegrounds Working# All Arenas Working# Custom vendors,trainers...#HOSTED BY CIORCICA!!#Website Undergroundzset realmlist undergroundz.sytes.nethttp://i.imagehost.org/view/0426/WoWScrnSh...2509_005215.jpghttp://i.imagehost.org/0642/WoWScrnShot_102509_005236.jpghttp://i.imagehost.org/view/0326/WoWScrnSh...2509_005526.jpg Quote
Lasher_ro Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 eu am crescut pe fury de la lvl 1 pana la lvl 80 si am stat doar in battlestance pare newbish da in 10days si 10h am dat lvl 80 .Asa a crescut si un prieten. Dar intrebarea e , ce rost mai are sa sa cresti fury daca nu folosesti berserker stance. Quote
Legacy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 sunt minim in top 3 -_- oriunde. in voa sunt de obicei primul. chiar si la archavon ;d feint ftw si nu tre sa fug la nova <3mai iau helmul cu ArP (ony25 e 2nd bis ptr rougi, sau hood of lethal intent pe embleme) si daca nu scot dps la greu, o sa trec pe muti :Dwell , eu sunt spriest xD care nu au decat 3-4 vraji de dps , nici una instant =) Quote
Shuriken Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mage/priest ftw in 2v2 dar greu de stapanit :( :( Quote
Zeal Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mage/priest ftw in 2v2 dar greu de stapanit :( :(aman2 tre sa fie imba ca sa mearga bine. Quote
WhiteWolf Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 aman2 tre sa fie imba ca sa mearga bine.Dar cand o joaca bine, n-au counteruri. :D Quote
Legacy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=317725 Quote
Shuriken Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dar cand o joaca bine, n-au counteruri. :Ddefapt are DK/Druid daca is macar de la decenti in sus,si un bun Warrior/Druid este iara foarte greu de batut. Quote
Guest Cipy87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ro WoW Server LK 3.1.3 Rates : # Dr0p item = 5X # Dr0p money = 5X # Rate kill = 5X # Rate quest = 10X # Rate honor = 5X # Rate reputation = 5X Realmlist: realm.rowow.com Cont Nou: http://account.rowow.com Site: http://www.rowow.com Hai alaturi de noi si de alte sute de playeri care intra zilnic pe acest server. Quote
Lancelot Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 clar...asta era locul..e si greu sa dati un scroll down ceva Quote
WhiteWolf Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 defapt are DK/Druid daca is macar de la decenti in sus,si un bun Warrior/Druid este iara foarte greu de batut.DK/Warrior + Druid a ajuns din varful clasamentului sezonul trecut la fundul clasamentului. Eu, cand am inceput arene pe hunterul meu, aveam vreo 2 epixx. Am jucat cu un holy pala. Cand am dat de druid+warr, nu mi-a venit sa cred cat de usor a picat warriorul. Quote
Mamut Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wariorii pica foarte repede in comparatie cu dk's...dk sunt foarte naspa ca au Icebound Fortitude - immune la stun + 20% dmg mai putin...+ anti magic shell + own heals(death strike sau un combo de vamp blood + blood tap - asta daca e blood)...warr ce poate sa faca? nu are healz( decat daca e fury, si f putini stau fury in pvp), nu tu icebound fortitude etc etc...desi sunt plateri amandoi, ar trebui sa dai acelasi damage in ei, dar in dk's dau mai putin, chiar nu stiu de ce :| Quote
napsterz0r Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Salut, primul meu post aici !!! Am un account la wow... cu tbc+wotlk, dar n-am reusit sa trec de 71.. chiar daca am contu de 3-4 ani xDWell.. defapt ce vreau sa zic e.. vreau sa cresc un warlock 1-80 ( sau 31-80) , dar timpul nu-mi permite, asa ca ma offer sa ii dau contul unui jucator care are destul timp sa creasca un warlock ( So faca de placere ) , va pot ajuta daca e nevoie.. cand imi permite timpul ...ps: Accest mesaj e in principal pentru cei care nau inca un account de wow si vor sal incerce, e platit pentru 3-4 luni , am cateva caractere de low lvl ... 2x-3x-61-72...samd.Imi cer scuze daca postul este *ilegal*. Quote
Mamut Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Salut, primul meu post aici !!! Am un account la wow... cu tbc+wotlk, dar n-am reusit sa trec de 71.. chiar daca am contu de 3-4 ani xDWell.. defapt ce vreau sa zic e.. vreau sa cresc un warlock 1-80 ( sau 31-80) , dar timpul nu-mi permite, asa ca ma offer sa ii dau contul unui jucator care are destul timp sa creasca un warlock ( So faca de placere ) , va pot ajuta daca e nevoie.. cand imi permite timpul ...ps: Accest mesaj e in principal pentru cei care nau inca un account de wow si vor sal incerce, e platit pentru 3-4 luni , am cateva caractere de low lvl ... 2x-3x-61-72...samd.Imi cer scuze daca postul este *ilegal*.scuze ca-ti distrug fericirea de a scapa de lvling, dar daca tu nu ai timp de lvl acuma, crezi ca o sa ai timp de raiding si heroice mai incolo ? :\sincer sa fiu la lvl'ing e foarte usor ce faci...doar lvl...ei bine eu cand am ajuns 80 n-am stiut ce sa fac prima oara :\ Quote
napsterz0r Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 scuze ca-ti distrug fericirea de a scapa de lvling, dar daca tu nu ai timp de lvl acuma, crezi ca o sa ai timp de raiding si heroice mai incolo ? :\sincer sa fiu la lvl'ing e foarte usor ce faci...doar lvl...ei bine eu cand am ajuns 80 n-am stiut ce sa fac prima oara :\ singuru lucru care ma intereaseaza e pvp-ul......instatele alea.. cui ii pasa de raiduri si heroice?:)) Quote
logikal Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 #showtooltip Spell Reflection/cast [stance:1/2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3] Defensive Stance/stopmacro [equipped: Shields]/stopcasting/equip YOUR 1H/equip YOUR SHIELDSchimbi "your 1h" si "your shield" cu ce ai tu in inventory.Thx alot ! Quote
Lasher_ro Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 cui ii pasa de raiduri si heroice?:))WoW e un joc de PvE. Majoritatea contentului este adresat celor interesati de asta. NU incerc sa spun ca nu poti juca doar pvp, dar ce ai spus tu aici este aiurea. Quote
mmc Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 singuru lucru care ma intereaseaza e pvp-ul......instatele alea.. cui ii pasa de raiduri si heroice?:))Poti sa cresti acum si in pvp. Intrii in ce BG-uri doresti si iei experienta. Quote
Mamut Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 oricum...cand dai 80 si intri in bg's nu faci mare lucru si mai si te inura lumea...asa ca baza de heroice ramane cand dai 80...:|sau ramane varianta cu toc farming...asa ca nu ai cum sa nu scapi de pve :P Quote