Stalk3r Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 warrior-ul pe ce build ar trebuii sa mearga pt un leveling cat mai rapid Quote
Lasher_ro Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Eu am crescut arms ( lvl 65 atm ). Am incercat fury, dar nu-mi place. Quote
Mamut Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eu zic ca ar merge mai bine un fury, din cauza bloodthirst'ului care iti da heal, si nu ai atata rest intre mobi.si de la 60 incolo ai putea sa incerci protection :)ai loc in instante mereu Quote
Lasher_ro Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cat am fost fury ( nu foarte mult, ce-i adevarat ), bloodthirst nu prea compensa damageul in plus care-l iei in berserker stance.Deasemenea, mie personal imi place foarte mult charge :P ( unul din motivele principale pentru care am rolled un warrior ) Quote
mmc Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Eu am crescut un warrior pe arms 1-80 si a mers foarte bine. Plus ca ai un pic de mobilitate in pvp in cazul in care se mai ia unul de tine. Quote
Shuriken Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 well i guess arms it is then ..joaca ce iti place,eu mi-am crescut warrior pe prot Quote
Stalk3r Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 teoretic pe protection vreau sa ajung in final, doar ca vreau sa ajung repede la final .. :) Quote
Lancelot Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ding :D acum sunt clueless..mi-am luat dualul acum vreo 2 sau 3 lvl dar inca nu am ales in ce sa bag:) holy sau protection..nici nu stiu pe ce tip de gear sa merg daca aleg una din ramuri :P pana acum doar de retri am invatat ce si cum sa folosescSome tips? Quote
Stef Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Prin 3.1.3 aveam cu gear holy si talentele prot mai mult spell power, anyway asta nu compenseaza, eu as zice sa mergi pe prot. Quote
Spiky2013 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ding :D acum sunt clueless..mi-am luat dualul acum vreo 2 sau 3 lvl dar inca nu am ales in ce sa bag:) holy sau protection..nici nu stiu pe ce tip de gear sa merg daca aleg una din ramuri :P pana acum doar de retri am invatat ce si cum sa folosescSome tips?Ba.. mergi peeee holy so prot pentru ca intotdeauna e criza de healeri si tanci.. Iar ca tank daca prinzi loc ca OT sau chiar MT intr-o echipa de raid, ai locul 100% garantat. DPS-eri sunt o groaza.Daca mergi pe holy baga intelect cat cuprinde ca din intelect iti iei de toate. ;) Si btw, palacii sunt printre cei mai buni (poate cel mai bun; e greu sa masori HPS-ul unui disc priest din cauza PWS ca sa poti compara) healeri de tanc. Quote
Lancelot Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 hmm da cred ca m-am hotarat sa ma axez pe holly :) pentru a-mi fi folositor si pe pve si pe pvp..acum sariti si voi cu niste build-uri asa usor hibride :D si cu sugestii de gear..am inteles ca trb sa aiba intell din plin...dar except that?pls :D Quote
Spiky2013 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 holy buna alegere. m-am mai gandit si ca prot, sa fii intr-o echipa MT sau OT ar trb sa ai attendance super mare ca nu te-ar gearui daca nu ai fi foarte activ.Build: http://www.holypaladin.net/ check it out :PBTW we need healers: http://raidplanner.actus-reus.org/plugins/...ewraid.php?r=68 :rofl1: Quote
Lasher_ro Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ba.. mergi peeee holy so prot pentru ca intotdeauna e criza de healeri si tanci..Nu e o idee foarte buna. In general, HM's cer sa reduci numarul de tanci si/sau de healeri. Deci unii trebuie sa switch pe un dps spec. Sa zicem ca nu te intereseaza HM's, daca vrei sa pug un 25 man, e mult mai probabil sa fie nevoie de dps, decat de tank/healer. Quote
Mamut Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 mamutu_vesel cum e pe realm la tine ?bleah...nu mai e asa de amuzant de cand s-a bagat faction change :\am inceput sa fim minoritari, pierdem wg's....facusem 2 raiduri naxx 10 si 25 intr-o saptamana(demult asta) si stiu ca nu am reusit sa facem KT...la 3 wipes se sparge grupu...asa ca poti f bine sa dai ninja la saph.oricum m-am cam lasat de pve...d-abia daca scot 2.6k dps la dummy, nu ma ia nici dracu in raiduri( am epix din pvp gear :)) )da' daca vii te ajut cu cea mai mare placere, e mica guilda de romanasi 5-6 care au fost pe emeriss, si si-au dat reroll; tipii pot sa zic ca au skills, daca vrei sa faci o heroica ceva se rezolva...da' nu se mai fac heroixmai toti sunt suedezi aici :)), intri intr-un grup si ii vezi pe aia cum vorbesc suedeza si tu: english pl0x ca holy paladin...stackezi intellect si te doare in cot de manaai replenishment puternic(1% e procentaj, si cu cat mai multa mana, cat atat mai mult regen) + divine plea care iti da 25% mana, de asemenea procentaj :)este foarte fun cu palacu healer, cand il vezi pe unu ca moare jap aripi + divine favor(face urmatorea vraja crit) holy light + holy shock viata full. a da, beacon of light e ceva mai mult decat genial, il pui pe tank si bossu da un aoe jap ii healerzi pe toti din party, tanku e full hp mereu :)si tank e destul de fun, consecrationu ala face toata mana care o investesti, tii mobi lipiti de tine, poate sa fie un lock cu heroism si toate cd's activate, nu-i ia de pe tine :)momentan joc retri (pvp) si holy pe dual spec(pve)p.s: am uitat sa iti zic ca daca iei gear, iei haste + crit sau crit simplu, dar incearca sa eviti iteme +mp5...ala e pentru stupid shammys and druds Quote
Guest Holdeer Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 chiar nu joaca nimenu dupa aci pe jaedenar la A?hai ca dao o bere :beer: Quote
Shade Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nu e o idee foarte buna. In general, HM's cer sa reduci numarul de tanci si/sau de healeri. Deci unii trebuie sa switch pe un dps spec. Sa zicem ca nu te intereseaza HM's, daca vrei sa pug un 25 man, e mult mai probabil sa fie nevoie de dps, decat de tank/healer.plus ca n-o sa folosesti niciodata offspec tanks/healers intr-un raid serios. Hai sa zicem offspec healers, dar tanks... mai greu. Quote
mmc Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Enjoy ninja fest de acolo daca esti Horde :P Quote
zazone- Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dps sucks healer ftw :P ,da is hordac =)) Quote
Stalk3r Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 intrebare .. de unde fac rost de emblem of heroism acum ? Quote
jas2jas Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 intrebare .. de unde fac rost de emblem of heroism acum ?Schimbi emblem of valor pe ele in dalaran. Quote