Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

un server unde sa ma transfer puteti sa-mi ziceti,m-am saturat de Shattered Halls care e "new to players" va dati seama ce plin e....Conditiile sunt:populatie mare,sa faca parte dintr-un bg mare/decent unde sa am queue instant:) si comunitate ok.

hai maghteridon :))

Trade non-stop spam de raiduri/instante/heroice/daily HC Tot ce vrei!

BG din minute in minut, comunitate nu e prea buna ... cu romani s`a nu tare interactionezi si totul va fi bine :)

Posted

Salut, postez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva, spunandu-mi(recomandandu-mi) un server WoW 3.2.2, cat mai apropiat de blizzard (1x all rates, instante/bg'uri normale, si restul tacamului). Sa fie relativ populat (500+ playeri online ATT , sa nu vad pe unu ca-mi da un server de apartament cu 2 playeri GM si sa zica ca sunt si 25 de craciun...)

# In cazul in care sunt discutii numai si numai legate de Blizzard, imi cer scuze.

# Daca mi se recomanda un server cu versiune inaintata (tot wotlk sa fie), atunci il rog sa imi zica si cum pot downgrada versiunile.

Multumesc, si rog sa nu mi se zica : "lasa serverele private, hai pe blizzard"

Guest Holdeer
Posted

totusi 500 de mii pe luna ti se pare mult?Iau de la bunici aproximativ 300 in fiecare saptaman

Jalnic e cand cel care face grupul nu are achievement sau are gear slab dar ii vrea pe toti cu achievement.

Mi s-a intamplat o data sa nu fiu luat intr-un grup pentru Malygos 10 pentru ca nu aveam achievement pentru 10 dar aveam pentru 25, iar persoana care facea grupul a zis ca 10 e diferit de 25. Well...

congrats pt realm first !!

Posted

Nu stiu. L-am folosit prima data pe rogue de pe la lvl 55, dar eram absolut noob (foloseam mutilate, cu talente bagate la nimereala), aveam slow OH si o groaza de alte balarii ( stats aiurea etc).

Apoi l-am folosit pe popa si pe alte alt-uri de la lvl 1. pe popa a mers super ok, insa nu pot sa-ti spun cat a durat ptr ca am facut si profesiile intre timp si alte balarii (heilroom-uri, boost-uri) .

Oricum Zygor's si Joana's sunt cele mai bine integrate cu jocul (addonuri, etc) si bine facute. La Zygor daca ai heirlooms sau daca faci instante e posibil sa raman in urma; adica sa ai vll 55 si sa faci q-uri de 53 (dar nu te opreste nimeni sa sari cativa pasi).

Posted

mda eu jucand mai rarut..ba mai des..cu ajutorul celor pe care i-am cunoscut pe WoW ..fara sa cresc prea mult talentele dar cu destule instante la activ ..ma apropii de 80 dupa mult timp :D mai am vreo cateva linii :) apoi ramane de vazut ce fac :D in principiu as alege PvP

Posted

eu paladinu l-am terminat in aproximativ o luna jumate, am folosit ceva guide gratuit dar era cam greu ca il aveam in pdf si tot trebuia sa dau alt tab si inapoi ca sa vad ce urmeaza, si era anoying :)

Posted

Am inteles, si Zygor asta de unde il pot lua ? Ca din cate am vazut se cumpara

AFK BOT + //JOIN AV

Cam toate ghidurile pt lvling sunt degeaba, zygor mai merge deoarece te ajuta addonul care vine cu pachetul, anyway nu este chiar asa de greu sa faci lvl la WoW in comparatie cu alte MMO'uri, cel mai usor este sa folosesti QH/Carbonite + cartographer, te duci in zona resp pt lvlul tau iei toate q si faci ce poti, si dai turn la toate in acelasi timp :P

Posted

afk bot ?

Nu e greu dar cred ca ajunge sa explorezi si sa pierzi vremea odata :), am un char de 80 dar as vrea sa mai fac unul .. si nu as mai vrea sa pierd vremea :)

deci ce e afk bot ?

Si Zygor asta de unde-l iau ? Spiky ma poti ajuta?

Posted

mda eu jucand mai rarut..ba mai des..cu ajutorul celor pe care i-am cunoscut pe WoW ..fara sa cresc prea mult talentele dar cu destule instante la activ ..ma apropii de 80 dupa mult timp :D mai am vreo cateva linii :) apoi ramane de vazut ce fac :D in principiu as alege PvP

OMFGGGGGGGGG join a raid guild, 6 days/week 4-5 hours/day!!!111 :> :> :> = 2nd job :>

eu paladinu l-am terminat in aproximativ o luna jumate, am folosit ceva guide gratuit dar era cam greu ca il aveam in pdf si tot trebuia sa dau alt tab si inapoi ca sa vad ce urmeaza, si era anoying :)

Il gasesti pe torenti :P

Posted

afk bot ?

Nu e greu dar cred ca ajunge sa explorezi si sa pierzi vremea odata :), am un char de 80 dar as vrea sa mai fac unul .. si nu as mai vrea sa pierd vremea :)

deci ce e afk bot ?

Si Zygor asta de unde-l iau ? Spiky ma poti ajuta?

Well nu cred ca ar fi cam potrivit sa vorbim despre Boting, dar Afk Bots sunt programe, care au diferite optiuni, ex: da join la un bg care il alegi tu, si odata la 1 min iti misca charul, sau alti mai avansati care ex: in AV ataca adversari sau se duc la baze and stuff :P am facut pe dk 70-80 doar cu afk bot.

Posted

Well nu cred ca ar fi cam potrivit sa vorbim despre Boting, dar Afk Bots sunt programe, care au diferite optiuni, ex: da join la un bg care il alegi tu, si odata la 1 min iti misca charul, sau alti mai avansati care ex: in AV ataca adversari sau se duc la baze and stuff :P am facut pe dk 70-80 doar cu afk bot.

faza naspa la exp in bg's, e ca nu primesti rep cu astia din northrend - 70-80 ma refer - si dupa aia la 80 tre sa stai sa faci pre q's pt toate shit'n'stuff...

Posted

faza naspa la exp in bg's, e ca nu primesti rep cu astia din northrend - 70-80 ma refer - si dupa aia la 80 tre sa stai sa faci pre q's pt toate shit'n'stuff...

Insa exalted nu-ti trebuie decat pentru 1, maxim 2 reputatii (excluzand sons of hodir), si se fac repede prin heroics.

Posted

Iti trebuie revered pentru enchanturi de head si e mai bine sa faci questurile care tin de factiunea respectiva decat botu prin AV. Plus ca din questuri scoti ceva gold, depinde si cum sta fiecare cu finantele. Mda stiu, questing is boring as shit.

Posted

hmm cred ca pentru dk o sa folosesc si eu ala cu Z :D dar fara bot and shit..nu ii vad farmecul

nici la silkroad nu am folosit si acolo e deja un cult :P aici ar fi si mai aiurea

lol ? fara bot in sh1troad ?

chiar n-ai viata :))

jk :)