Lasher_ro Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 http://www.wow-heroes.comMai mult ca sigur nu e 100% precis :P Quote
WhiteWolf Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 http://www.wow-heroes.comMai mult ca sigur nu e 100% precis :PE doar daca oamenii isi verifica profilu, atunci isi face update automat de pe armory. Iti calculeaza ilvl gearului, enchants and gems si aduna totu intr-un punctaj. pana la urma nu conteaza pentru nimica in afara de epeen. :) Quote
ReGeLe^Bk Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Salutare. Sunt incepator in lumea Wow`ului si as dori sa ma apuc sa joc pe un server low-rate, un server fara plata pentru inceput. Din cate am inteles un server de Wow romanesc mai bun low-rate nu voi gasi. Imi puteti recomanda un server bun, un server pe care sa se vorbeasca engleza. Tin foarte mult ca serverul sa fie low-rate. Multumesc anticipat. Quote
WhiteWolf Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Salut....sunt si eu nou pe aici,si m-ar interesa pe ce server de wow jucati voi?caut si eu un server de wow (privat normal) cat de cat calumea,dar versiunea sa fie peste 2.4.3...ca asa stiu si eu un server foarte bun de 2.4.3 cu 1200+ playeri dar nah..mam saturat de vers aia....Daca puteti posta aici detalile serverului ok,daca nu datimi va rog un pm...Mersi si scuze daca am postat unde nu trebuia :)...da'tzi si mie un link calumea de unde pot sau download WoW...PS: Rog seriozitate... :right:Am o intrebare LM are server de WOW?salut.....as vrea sa stiu si eu un svr de wow privat TBC cu ceva player....am cautat da am gasit ceva svr dar populatie low...cine stie sa imi zice si mie plzzzSalutare. Sunt incepator in lumea Wow`ului si as dori sa ma apuc sa joc pe un server low-rate, un server fara plata pentru inceput. Din cate am inteles un server de Wow romanesc mai bun low-rate nu voi gasi. Imi puteti recomanda un server bun, un server pe care sa se vorbeasca engleza. Tin foarte mult ca serverul sa fie low-rate. Multumesc anticipat.Ghici ce raspuns au primit toti.Mai sunteti multi ma?I-ati trial pe Blizzard, poti sa testezi acolo jocu, hf. Quote
Stef Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ghici ce raspuns au primit toti.Mai sunteti multi ma?I-ati trial pe Blizzard, poti sa testezi acolo jocu, hf.WhiteWolf, nu fa tu pe legionaru, lasa'i sa joace unde pot si vor, ca btw nu la toti le plateste mamica contu la wow. :-j Quote
WhiteWolf Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 WhiteWolf, nu fa tu pe legionaru, lasa'i sa joace unde pot si vor, ca btw nu la toti le plateste mamica contu la wow. :-jAi rasarit si tu Luceafarule? Stai linistit ca nu joc WoW pe banii parintilor, unii mai si lucreaza. Quote
Gestapo- Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ai rasarit si tu Luceafarule? Stai linistit ca nu joc WoW pe banii parintilor, unii mai si lucreaza.Crede`ma ca si eu lucrez.. dar in fine nu vreau sa intru in amanunte, fiecare cu viata lui. Dar eu vreau sa ma apuc sa joc 4fun si timpul meu online va fi de 2-3 ore pe zi, nu ma intereseaza sa fiu intr`un top sau ceva de genul acesta. Ma intereseaza doar jocul in sine. Acum ceva vreme am jucat pe un server romanesc: Diavolita. Acum am vazut ca numai exista acest server. Si in al doilea rand eu nici nu pot juca pe original deoarece in orasele cele mai populate eu nici nu ma pot misca din cauza lagului, nu am avut norocul de un pc asa de performant, viata mea nu e asa virtuala. Eu am cerut un server privat, nu este nevoie ca cineva sa scrie aici, pentru a nu se considera reclama, imi poate trimite un pm, as aprecia acest lucru. Quote
Waka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 E vorba de Sargeras?In video-ul viitorului expansion? Quote
Guest MicutzuEagle Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ziceti`mi plz si mie un server instant 80, wotlk, no lag, 3.1.3, buguri nu prea multe, adik sa fie, dar buguri minore na rog, si daca se poate sa fie din romania...:P :pray: Quote
Shade Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 E vorba de Sargeras?In video-ul viitorului expansion?Deathwing. Black dragon. Fostul Neltharion. Nu ma astept sa fi auzit de el. Quote
mmc Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ziceti`mi plz si mie un server instant 80, wotlk, no lag, 3.1.3, buguri nu prea multe, adik sa fie, dar buguri minore na rog, si daca se poate sa fie din romania...:P :pray:Frate, mai sunteti multi? Vad ca tot veniti. Stangeti-va toti si faceti doar un post, va rog. Quote
Guest MicutzuEagle Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 MMC, cred ca topicul se numeste: WoW , nu arogantza...asa ca te rog frumos nu mai fii asa "smecher" , ca joc wow de mai multi ani decat tine, asa ca te rog frumos tineti gura, am pus o intrebare, daca nu vrei sa raspunzi tineti ciocu, nu te mai baga unde nu iti fierbe oala... Quote
Guest ShadeKiss Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 bueyyyy "micutzule" nu ma pot abtine sa nu intervin.....hai sa-ti explic eu ceva: 1. topicul se numeste intr-adevar WoW, dar daca ai fi avut ...ermmmm....sa-i spunem curiozitatea sa citesti posturi pe aici inainte sa te bagi ca asta ----> , ai fi aflat ca se discuta despre wow in termeni OFICIALI. 2. eu nu ma bag in discutii pe forumul asta, dar il urmaresc indeaproape, si mmc e unul din cei care STIU cu ce se mananca, si care nu vb prostii scoase din vise, omul stie ce spune de fiecare data, asa ca lasa-ne. 3. experienta de joc in WoW nu se masoara in timpul jucat, ci in cunostintele pe care le ai despre lumea asta fantastica, care ne mananca banii si timpul si viata :D, si despre mecanicile jocului (skills, spells, stats, etc) fac pariu ca-ti poate "arogantul" asta de mmc pune o intrebare simpla , la care sa dai din colt in colt si la urma sa faci ---- > :dontknow: ......admit defeat, it's best for you. /me shifts back into the shadows, stalking the forum cause he has nothing better to do until friday, when anub WILL fall :D GL HF (no hard feelings) Quote
Mamut Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 MMC, cred ca topicul se numeste: WoW , nu arogantza...asa ca te rog frumos nu mai fii asa "smecher" , ca joc wow de mai multi ani decat tine, asa ca te rog frumos tineti gura, am pus o intrebare, daca nu vrei sa raspunzi tineti ciocu, nu te mai baga unde nu iti fierbe oala...scuze, dar aici gresesti...aici se vorbeste NUMAI despre oficial/blizzard/blizz/global sau cum vrei tu sa-i zici... Quote
ChoWdeR Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 MMC, cred ca topicul se numeste: WoW , nu arogantza...asa ca te rog frumos nu mai fii asa "smecher" , ca joc wow de mai multi ani decat tine, asa ca te rog frumos tineti gura, am pus o intrebare, daca nu vrei sa raspunzi tineti ciocu, nu te mai baga unde nu iti fierbe oala...bă şi tu te simţi ofensat sau ce ? cui ii pasa ca tu iti pierzi viata cu wow de mai mult timp decat mmc ? pai ba prin asta demostrezi ca ai jucat de ampixu pana acuma ... esti prost serios .... daca jucai wow de asa de mult timp stiai desteptule sa cauti pe google....WARNING: Cei ca MicutzuEagle nu trebuie bagati in seama si fara reply la posturile lor. Quote
zetulescu Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 De unde gasesc si eu o cartela prepay ? divertta n-are ,e-mag n-are, pc garage n-are....alte idei va rog Quote
morTy Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 http://gameshop.ro/games.php?game_ID=4177 Quote
ChoWdeR Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 voua va merge wow ? mie mi se blocheaza la Autentichating ... ceva sugestii ?damn, mersi zetulescu :), apropo mai joaca sotia ta wow :D ? Quote
zetulescu Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 voua va merge wow ? mie mi se blocheaza la Autentichating ... ceva sugestii ? la fel si la mine....am citit la ei pe forum..au ceva problemeLE : ms morty Quote
logikal Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 http://gameshop.ro/games.php?game_ID=4177chiar fuctioneaza?:) Quote
Mamut Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 chiar fuctioneaza?:)ofc ca functioneaza, din asta am luat si eu :D e frumos ca dai comanda acasa la tine si te trezesti cu ala la usa :))la mine la 10 dim a ajuns Quote
-GodOfWar- Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 cat mai e pe luna wow`ul ? ca am auzit ca s`a scumpit de la 18$ ? Quote
Shuriken Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 chiar fuctioneaza?:)eu fiind din Timisoara cand faceam comanda in maxim 3 zile imi venea comanda,deci poti incerca caci nu vei regreta. Quote