Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

8% sau 263 este hit cap pentru melee 2h, incluzand white attacks si speciale. Nu intra aici spell hit cap care este 17% dar nu trebuie atat de mult pentru ca paladinul are putine spell-uri in rotatie.

Bineinteles daca ai draenei in party se scade la 7%.

8% pentru un raid boss level 83 elite.

Posted

eu stiam ca 293...citisem pe un site...parca pe elitist..ma rog nu mai conteaza

Onyxia 10 omi down ! pe ptr desigur :D

bossu in sine nu e f greu, trebe doar putina coordonare si totul merge struna :)

de obicei in phase 2 cand da cu Deep Breath si trebe sa se duca lumea la margini, acolo se moare sau cand pull'eaza tanks aiurea whelps aia si incepe dps'u tare pe ei cu aoe si scapa tanku aggro :|, in rest ez pie :)

p.s: @mmc: judgement e considerat melee attack deci ramane doar exorcismu cu spell ...

app de asta, cat e expertise capped ?

LE: ty :D

Posted

ptr ca pvp (ma refer la arena) e doar un mare bug in ziua de azi si nu e nimic echilibrat in el,precum pretinde Blizzard ca ar fi.

sunt cateva dezechilibre. e greu sa le echilibrezi.

un rotation de rogue pt Boss si pt thrash please.

la boss folosesc SS pana am 5 CP si SnD dupaia din nou SS pana am 5 CP si Rupture si il repet pe asta .

la thrash daca sunt mai multi mobi spammez fan of knives, daca e doar unu, SS pana am 5 points SnD si dupaia tot dau sinister, daca prind 5 pcte dau Envenom daca are ceva debuff de nature resist reduce, daca are armor reduce dau Eviscerate. Best lolrotation ever, daca stie cineva unul bun bun pls tell me :D

bosi?

open garrote, 3cp snd, 5cp rupture, 4cp snd, 4-5 cp evis (daca ai timp, rupture & snd up tot timpul). Cand ai extra cp baga un evis. Plus detalii de genul... sa folosesti adrenaline rush cand ai un proc de berserk... :-??

Depinde treaba de raid, de membrii (eventual un feral), de ce set ai (daca ai T9) ai mai mult ene+cp.

Ptr trash, daca sunt > 3 mobi, ss + snd pe unul, apoi spam FOK!!!11 daca vrei sa pari kewl baga un bf+killing spree :D . Daca sunt multi mobi (eventual un double pull) baga si adrenaline & spam la greu fok. Btw, nu uita de tricks pe tank!!!!

Posted

Garrote nu o sa afecteze prea mult damage-ul, il folosesti daca vrei. Eu unul nu prea am chef sa intru in stealth, sa stau pe langa boss, dar nu prea aproape de boss, pana pull si dupa aia sa ma duc in spatele lui ... bleah.

Adrenaline Rush il folosesti impreuna cu celelalte cooldowns ( BF daca nu l-ai folosit pt trash sau mai stiu eu ce, si eventual daca ai trinket cu on use ability ) in afara de KS ( n-au nici un fel de sinergie ... ), si cand e heroism up.

Posted

Garrote nu o sa afecteze prea mult damage-ul, il folosesti daca vrei. Eu unul nu prea am chef sa intru in stealth, sa stau pe langa boss, dar nu prea aproape de boss, pana pull si dupa aia sa ma duc in spatele lui ... bleah.

Adrenaline Rush il folosesti impreuna cu celelalte cooldowns ( BF daca nu l-ai folosit pt trash sau mai stiu eu ce, si eventual daca ai trinket cu on use ability ) in afara de KS ( n-au nici un fel de sinergie ... ), si cand e heroism up.

stealth is cool :D oricum stau in general mai aproape de mobi/boss decat tancul; daca raman in urma bag un sprint.

BF il folosesc in general atunci cand este plimbat boss-ul. haste ftw!

stealth e fain ptr muti pve :D overkill powa. daca pun mana pe niste daggere mai incete, si dupa ce trec de 1.5k agi, o sa incerc muti pve din nou :))

Posted

Pe 10 man e faceroll. Trimiti tankul sa pull si sa tina aggro cat e posibil ( nu foarte, dar macar nu ataca alte melee classes de la inceput ) si incepi sa omori healerii.

Pe 25 man e ceva mai complicat. Tot asa am inceput, cu tanks care incearca sa tina aggro, dar erau mai multi healeri si nu prea puteam sa-i burst down, asa ca eu si inca un rogue am folosit FoK cu Throwing Specialization ca sa intrerupem tot :P Intai am omorat healerii, dupa aia clothies, dupa aia rogue/hunter si la sfarsit dk/warr.

Posted

Pff. Nu va trebuie tanks deloc, champions nu fac dmg cine stie ce si nu urmeaza threat. Noi i-am dat 1shot. 4 magi, un lock (eu) care dadea numai fear peste tot si banish pe copac, CC la greu, felhunter moare primul, apoi healers. Nimica tot. Astept hard mode tho.

Posted

La noi nu a picat druid healer.

Am avut priest, shaman si pal ( omorati in ordinea asta ). Eu stateam pe paladin si dadeam fok si stun+interrupt individual cand puteam. Aveam warlocks care dadeau fear din cate tin eu minte, dar nu mai stiu pe ce ( nu e ceva ce trebuie sa fac eu sau sau sa evit => nu ma intereseaza :P ). Heroism + CD's la inceput.

Guest lucianlucian
Posted

cine imi poate da un sfat in legatura cu ce ash putea juca pe WoW nu prea cunosc caracterele... :right: sau daca nu se poate aici un pm...

PS: Rog seriozitate.... :right: