WhiteWolf Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Teoretic Laughing Skull nu e in extended maintenance. Practic, nu se logeaza. Hands up who loves Blizz! Quote
Shuriken Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 "As we've already discussed, we?re in the process of developing a new service for World of Warcraft that will allow players to change their faction from Alliance to Horde or Horde to Alliance. To prepare for this new service, we've removed the restriction that prevents players from creating both Horde and Alliance characters on a PvP realm"oare asa va ramane tot timpu? Quote
Stalk3r Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 asta imi place , ca sa poti creea pe acelasi realm , ar fii misto dacca mi-as putea trimite si gold desii ma indoiesc ca asa ceva va fii posibil Quote
Mamut Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ba cred ca ai putea, ca atunci nimeni nu si-ar face chars noi...daca nu poti sa trimiti BoA, nu are niciun rost...ME HANDSES UP ! ME LOVES BLIZZARD ! Quote
cretean Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gatherer mi se pare destul de bun, iti arata pe harta de unde ai mai minat, lootat herburi etc.downloadIl poti downloada...dar azi apare 3.2 si nu stiu daca o sa mai fie compatibile :)Ia si cartographer si o sa ai coordonatele pe harta, duci cursoru intr-un punct si in bara de jos a hartii iti apar coordonatele.downloadSper ca ti-am fost de ajutor. :)@Cupi22, ai postat unde nu trebuia, cauta la sectiunea publicitate clicksa traiesti:) mersi frumos:) Quote
Guest lucianlucian Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ...da'tzi si mie un link calumea de unde pot sau download WoW...PS: Rog seriozitate... :right: Quote
ChoWdeR Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ...da'tzi si mie un link calumea de unde pot sau download WoW...PS: Rog seriozitate... :right:www.wow-europe.com Quote
cretean Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Care ai sami dai si mie addonsu Gatherer pentru 3.2.0 :-< va rog Quote
Mamut Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mda...d-abia a trecut o zi de la patch si crezi ca deja s-a lansat addon pt 3.2 ? da-i si tu de acolo, din meniul cu addons, Load out of date addons; s-ar putea sa mearga... Quote
Guest ShadeKiss Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 asta imi place , ca sa poti creea pe acelasi realm , ar fii misto dacca mi-as putea trimite si gold desii ma indoiesc ca asa ceva va fii posibileste, uite cum : ii dai banii care iti trebuie pe aliatul ala mic unui prieten ( asta pt ca nush daka se poate, parca nu se putea, sa cumperi de la ah cu caractere de pe acelasi cont, desi nu cred ca se aplica restrictia si inter-factiuni), deci ii dai banii la prietenul ala al tau, intri cu aliatul mic, te duci in booty bay sau gadgetzan la ah, si pui ceva , orice, fara valoare de ex un linen cloth, la sa zicem....50 de gold sau cat e suma care iti trebuie....prietenul ala al tau se duc tot acolo la ah si cumpara ce ai pus tu cu aliatul mic => money for your lil' ally :D Nu se poate face asta DECAT in booty bay sau gadgetzan, intrucat ah-urile astea sunt inter-factiuni. hope i helped. Quote
cretean Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mda...d-abia a trecut o zi de la patch si crezi ca deja s-a lansat addon pt 3.2 ? da-i si tu de acolo, din meniul cu addons, Load out of date addons; s-ar putea sa mearga...credema ca sau facut dupa ce am downloadat versiunea ieri dupa 2 -3 ore.... am luat dbm,recount...questhelper mai multe:) si credeam ca o fi aparut si asta:) Quote
Stalk3r Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 este, uite cum : ii dai banii care iti trebuie pe aliatul ala mic unui prieten ( asta pt ca nush daka se poate, parca nu se putea, sa cumperi de la ah cu caractere de pe acelasi cont, desi nu cred ca se aplica restrictia si inter-factiuni), deci ii dai banii la prietenul ala al tau, intri cu aliatul mic, te duci in booty bay sau gadgetzan la ah, si pui ceva , orice, fara valoare de ex un linen cloth, la sa zicem....50 de gold sau cat e suma care iti trebuie....prietenul ala al tau se duc tot acolo la ah si cumpara ce ai pus tu cu aliatul mic => money for your lil' ally :D Nu se poate face asta DECAT in booty bay sau gadgetzan, intrucat ah-urile astea sunt inter-factiuni. hope i helped.mersi o sa incerc :) Quote
cretean Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 pe ce ar fi mai bun hunteru la dps:-< Survival sau MM? Quote
ratseloP Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I-al pe al meu. E in principal pentru 2v2, se descurca foarte bine si in 3v3.Salut, eu sunt wolfy, sunt RESTOKIN DAR UIT SA FOLOSESC LOCUST SWARM PE OPONENTI SI MA INTREB DE CE CEDEAZA NERVOS PARTENERUL MEU DE 2'S.Gladiator :> Quote
WhiteWolf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Salut, eu sunt wolfy, sunt RESTOKIN DAR UIT SA FOLOSESC LOCUST SWARM PE OPONENTI SI MA INTREB DE CE CEDEAZA NERVOS PARTENERUL MEU DE 2'S.Gladiator :>Jet, ca tie iti trebuia un innervate dupa 1 minut, si plangeai cand eram oom. ;;) Quote
Mamut Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Salut, eu sunt wolfy, sunt RESTOKIN DAR UIT SA FOLOSESC LOCUST SWARM PE OPONENTI SI MA INTREB DE CE CEDEAZA NERVOS PARTENERUL MEU DE 2'S.Gladiator :>locust swarm o_O ? e un spell nou la druizi si nu stiu ? Quote
WhiteWolf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 locust swarm o_O ? e un spell nou la druizi si nu stiu ?Erm, not really. E de ceva vreme. Dar e insect swarm, el e mai nab asa. Quote
Trane Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Salut. Am o intrebare, sper sa nu deranjez. Deci imi place WoW si ma gandeam sa ma apuc de el, ce build imi recomandati? Tin sa mentionez ca am jucat MMO [silkroad]. Multumesc anticipat. Quote
WhiteWolf Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Salut. Am o intrebare, sper sa nu deranjez. Deci imi place WoW si ma gandeam sa ma apuc de el, ce build imi recomandati? Tin sa mentionez ca am jucat MMO [silkroad]. Multumesc anticipat.In primul rand, va trebui sa-ti alegi o clasa din cele disponibile. De abia apoi, la level 10, vei putea pune talent points, ceea ce reprezinta de fapt buildul. Quote
Shuriken Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Salut. Am o intrebare, sper sa nu deranjez. Deci imi place WoW si ma gandeam sa ma apuc de el, ce build imi recomandati? Tin sa mentionez ca am jucat MMO [silkroad]. Multumesc anticipat.iti recomand o clasa hybrid Quote
Loki Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 salam nevoie va rog de un specc ultra bun :P pt un paladin dps (pt raid-uri, nu pvp) Quote