Mamut Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nu trebuie neaparat sa cauti Scribe(asa e corect, toti "englejii" se plang ca noi le stricam engleza lor perfecta cand zicem Inscriptioner sau mai stiu eu alte variante)le cumperi direct de pe ah :); la noi pe server rar daca mai ajunge un glyph la 30-40 gold => nu sunt foarte scumpe... Quote
Stalk3r Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nu trebuie neaparat sa cauti Scribe(asa e corect, toti "englejii" se plang ca noi le stricam engleza lor perfecta cand zicem Inscriptioner sau mai stiu eu alte variante)le cumperi direct de pe ah :); la noi pe server rar daca mai ajunge un glyph la 30-40 gold => nu sunt foarte scumpe...yea, dar spre exemplu ieri am luat glyph of exorcism cu 12g :), la AH e mai scump Quote
Loki Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 vai, ce lolrotationapropo de lolrotation si retardin :P, ceva recomandari? Quote
Mamut Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 apropo de lolrotation si retardin :P, ceva recomandari?uita-te cateva pagini inapoi, e un video cu un ret care zice rotatia;si cand ma duc in raids, mai toti retii fac aceeasi chestie, vezi 3 divine storm in acelasi timp prea smech :D Quote
Guest Holdeer Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 cea mai simpla rotatie pt un destro lock ...eu pe asta o folosesc:CoE>Immolate>Conflag>Chaos Bolt>Corruption>Immolate>Conflag...si tot asa....in caz ca decide alt lock sa puna CoE pui Curse Of Doom eu unu asa jok....si de glyph...immolate,conflag si cu incinerate astea sunthttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...nar&n=Luraalink-ul meu in caz ca aveti nevoie Quote
Loki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 uita-te cateva pagini inapoi, e un video cu un ret care zice rotatia;si cand ma duc in raids, mai toti retii fac aceeasi chestie, vezi 3 divine storm in acelasi timp prea smech :Dthx, cu rotatia din filmuletz mi-a crescut dps de la 1k la 2k (inca am echipament de kk:) 0 Quote
Shade Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 cea mai simpla rotatie pt un destro lock ...eu pe asta o folosesc:CoE>Immolate>Conflag>Chaos Bolt>Corruption>Immolate>Conflag...si tot asa....in caz ca decide alt lock sa puna CoE pui Curse Of Doom eu unu asa jok....si de glyph...immolate,conflag si cu incinerate astea sunthttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...nar&n=Luraalink-ul meu in caz ca aveti nevoieEbon Plague si Earth&Moon fac acelasi lucru ca CoE, daca ai moonkin/unholy dk in team merge sa dai cod.Si presupun ca dai cu incinerate intre corruption si al doilea immolate, ca altfel n-ar avea sens. Quote
Guest Holdeer Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ebon Plague si Earth&Moon fac acelasi lucru ca CoE, daca ai moonkin/unholy dk in team merge sa dai cod.Si presupun ca dai cu incinerate intre corruption si al doilea immolate, ca altfel n-ar avea sens.da dau cu incinerate intre corruption is immolate....sry am uitat sa mentionez :D Quote
Mamut Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 eu am un prieten care a scos 4k dps ca destro lock, pe ptr cu urmatoarea rotatie:immolate -> chaos bolt -> conflag -> incinerate -> incinerate...pana ti se duce immolate; rinse and repeat :)btw el n-a folosit niciun cd :)) ca daca dadea trinku de haste baga vro 4.1k :D , iar eu cu spriestu ma chinuiam sa bag 3.8k cu mind sear !locks are getting OP...again !p.s: ca tot veni vorba de locks, tot pe ptr, m-am dus naxx 25 si erau 7 locks in raid si 1 singur pala :)) Quote
Spiky2013 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 locks OP? :rofl1: e normal sa fie mai multi pala. Pala nu sunt multi intr-un raid ptr ca ar fi OP ci pentru ca au spec ptr orice. daca era un singur pala, a fost din alte motive.si @ single target dps, n-au cum sa iau un rogue. B) Quote
Stalk3r Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 mamutu_vesel, ce rotatie e eficienta la paladin pe retri normal , intr-un raid, la boss in general ca acolo ai si timp sa le faci pe toate Quote
Shade Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 eu am un prieten care a scos 4k dps ca destro lock, pe ptr cu urmatoarea rotatie:immolate -> chaos bolt -> conflag -> incinerate -> incinerate...pana ti se duce immolate; rinse and repeat :)btw el n-a folosit niciun cd :)) ca daca dadea trinku de haste baga vro 4.1k :D , iar eu cu spriestu ma chinuiam sa bag 3.8k cu mind sear !locks are getting OP...again !p.s: ca tot veni vorba de locks, tot pe ptr, m-am dus naxx 25 si erau 7 locks in raid si 1 singur pala :))lmao, 4k dps! Da-o dracu, nici chiar asa. OP!(ce sa mai zic de mine care fac 7k in conditii bune)mamutu_vesel, ce rotatie e eficienta la paladin pe retri normal , intr-un raid, la boss in general ca acolo ai si timp sa le faci pe toate/castrandom Judgment of Light, Divine Storm, Crusader Strike, Consecration, ExorcismSPAM DAT SHIT Quote
Mamut Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 lmao, 4k dps! Da-o dracu, nici chiar asa. OP!(ce sa mai zic de mine care fac 7k in conditii bune)/castrandom Judgment of Light, Divine Storm, Crusader Strike, Consecration, ExorcismSPAM DAT SHITtu dai self buffed 7k O_O ?incerci sa dai tot ce poti fara sa ramai cu cd pe toate odata, adica sa nu ai 5 secunde cd la JoL, divine storm, crusader strike etc etc...anyway...stiti cumva de ce imi face framing urat in raids ?configuratia e:procesoru de Intel de 3.00 GHZ, 1GB ram si placa video AtiRadeon HD 3850 de 512MBp.s: acuma am deschis un ou...misterios...si http://img513.imageshack.us/i/wowscrnshot080209075912.jpg/ Quote
Lasher_ro Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Daca-s 25 man raids, pentru ca ai doar 1gb ram. De exemplu, mie imi scad simtitor FPS cand e heroism up :P Quote
Mamut Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 aha...deci wtb more ram !pai asa imi face cu toate details low, in afara de particle density care-l tin la jumate, ca se vede prea urat daca nu e activat...unde imi face: in 25 man, bg's(sota si eots mai mult) si neinvinsul WINTERGRASP !... Quote
mmc Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Conteaza si ce addon-uri si mai ales cat de multe ai.Recount de exemplu mananca multa memorie, recomand dezactivare in raiduri sau resetat dupa fiecare boss.Pitbull de altfel, recomand Shadowed UF.Scrolling combat text cum ar fi Parrot, MSBT (or w/e), SCT. Recomand dezactivare ca sunt inutile si folosirea celui default. Quote
Guest Holdeer Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 cu ce gear am eu pe mine am dat la general 10 man 5.1 k dps...intrun naxx 25 in zile bune dau 5.5k dps Quote
Mamut Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 hmm..pai eu ca addons folosesc: Quartz -> cast barRecount -> dmg meterAtlas Loot -> sa vad lootu de la bossiNPC scan -> gaseste mobii rare din northrendAFA -> fake achievu :))Cooldowns Count -> ...Gear Score -> vad cat de buni sunt fara sa inspect; adica la 4.5k gear score sunt ulduar, pe la 3.6k albastrei spre epix :DOmen threat meterPhanx chat -> pt chatting ca ma enerveaza ala de blizzsi Carbonite Quest -> questing si harta addoanele astea mananca asa multa memorie ? Quote
Loki Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 hmm..pai eu ca addons folosesc: Quartz -> cast barRecount -> dmg meterAtlas Loot -> sa vad lootu de la bossiNPC scan -> gaseste mobii rare din northrendAFA -> fake achievu :))Cooldowns Count -> ...Gear Score -> vad cat de buni sunt fara sa inspect; adica la 4.5k gear score sunt ulduar, pe la 3.6k albastrei spre epix :DOmen threat meterPhanx chat -> pt chatting ca ma enerveaza ala de blizzsi Carbonite Quest -> questing si harta addoanele astea mananca asa multa memorie ?daca pui mouse-ul pe iconita aia cu calc-ul iti arta cata memorie iti mananca addon-urileGREEN PROTO-DRAKE ?? lucky bastard :P eu am deschis jde mii de oua si nik Quote
Shade Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 tu dai self buffed 7k O_O ?De ce m-ar interesa cat dau self-buffed din moment ce n-o sa fiu niciodata self-buffed unde conteaza cat dps dau? Quote
ChoWdeR Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 eu am un prieten care a scos 4k dps ca destro lock, pe ptr cu urmatoarea rotatie:immolate -> chaos bolt -> conflag -> incinerate -> incinerate...pana ti se duce immolate; rinse and repeat :)btw el n-a folosit niciun cd :)) ca daca dadea trinku de haste baga vro 4.1k :D , iar eu cu spriestu ma chinuiam sa bag 3.8k cu mind sear !locks are getting OP...again !p.s: ca tot veni vorba de locks, tot pe ptr, m-am dus naxx 25 si erau 7 locks in raid si 1 singur pala :))dute ma 4k e praf frate ... esti full t7.5 la 4k ..... un warlock ulduar geared face 6k+ daca urmeaza rotation si are spec bine facut.aseara la ora 1 faceam cu hunter voa 25 pug bineinteles, rupt de oboseala cu " lolrotation " am facut 5k dps.1 Quote
Loki Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dute ma 4k e praf frate ... esti full t7.5 la 4k ..... un warlock ulduar geared face 6k+ daca urmeaza rotation si are spec bine facut.aseara la ora 1 faceam cu hunter voa 25 pug bineinteles, rupt de oboseala cu " lolrotation " am facut 5k dps.1la hunter, la dps-ul tau se adauga si dps-ul animalutzului? Quote
Dark Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 care e cel mai bun spec pt druid ca healer in pvp 2v2? puteti sugera un build? Quote