Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

nu trebuie neaparat sa cauti Scribe(asa e corect, toti "englejii" se plang ca noi le stricam engleza lor perfecta cand zicem Inscriptioner sau mai stiu eu alte variante)

le cumperi direct de pe ah :); la noi pe server rar daca mai ajunge un glyph la 30-40 gold => nu sunt foarte scumpe...

Posted

nu trebuie neaparat sa cauti Scribe(asa e corect, toti "englejii" se plang ca noi le stricam engleza lor perfecta cand zicem Inscriptioner sau mai stiu eu alte variante)

le cumperi direct de pe ah :); la noi pe server rar daca mai ajunge un glyph la 30-40 gold => nu sunt foarte scumpe...

yea, dar spre exemplu ieri am luat glyph of exorcism cu 12g :), la AH e mai scump

Posted

apropo de lolrotation si retardin :P, ceva recomandari?

uita-te cateva pagini inapoi, e un video cu un ret care zice rotatia;

si cand ma duc in raids, mai toti retii fac aceeasi chestie, vezi 3 divine storm in acelasi timp prea smech :D

Guest Holdeer
Posted

cea mai simpla rotatie pt un destro lock ...eu pe asta o folosesc:CoE>Immolate>Conflag>Chaos Bolt>Corruption>Immolate>Conflag...si tot asa....in caz ca decide alt lock sa puna CoE pui Curse Of Doom eu unu asa jok....si de glyph...immolate,conflag si cu incinerate astea sunt

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...nar&n=Luraa

link-ul meu in caz ca aveti nevoie

Posted

uita-te cateva pagini inapoi, e un video cu un ret care zice rotatia;

si cand ma duc in raids, mai toti retii fac aceeasi chestie, vezi 3 divine storm in acelasi timp prea smech :D

thx, cu rotatia din filmuletz mi-a crescut dps de la 1k la 2k (inca am echipament de kk:) 0

Posted

cea mai simpla rotatie pt un destro lock ...eu pe asta o folosesc:CoE>Immolate>Conflag>Chaos Bolt>Corruption>Immolate>Conflag...si tot asa....in caz ca decide alt lock sa puna CoE pui Curse Of Doom eu unu asa jok....si de glyph...immolate,conflag si cu incinerate astea sunt

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...nar&n=Luraa

link-ul meu in caz ca aveti nevoie

Ebon Plague si Earth&Moon fac acelasi lucru ca CoE, daca ai moonkin/unholy dk in team merge sa dai cod.

Si presupun ca dai cu incinerate intre corruption si al doilea immolate, ca altfel n-ar avea sens.

Guest Holdeer
Posted

Ebon Plague si Earth&Moon fac acelasi lucru ca CoE, daca ai moonkin/unholy dk in team merge sa dai cod.

Si presupun ca dai cu incinerate intre corruption si al doilea immolate, ca altfel n-ar avea sens.

da dau cu incinerate intre corruption is immolate....sry am uitat sa mentionez :D

Posted

eu am un prieten care a scos 4k dps ca destro lock, pe ptr cu urmatoarea rotatie:

immolate -> chaos bolt -> conflag -> incinerate -> incinerate...pana ti se duce immolate; rinse and repeat :)

btw el n-a folosit niciun cd :)) ca daca dadea trinku de haste baga vro 4.1k :D , iar eu cu spriestu ma chinuiam sa bag 3.8k cu mind sear !

locks are getting OP...again !

p.s: ca tot veni vorba de locks, tot pe ptr, m-am dus naxx 25 si erau 7 locks in raid si 1 singur pala :))

Posted

locks OP? :rofl1: e normal sa fie mai multi pala. Pala nu sunt multi intr-un raid ptr ca ar fi OP ci pentru ca au spec ptr orice. daca era un singur pala, a fost din alte motive.

si @ single target dps, n-au cum sa iau un rogue. B)

Posted

eu am un prieten care a scos 4k dps ca destro lock, pe ptr cu urmatoarea rotatie:

immolate -> chaos bolt -> conflag -> incinerate -> incinerate...pana ti se duce immolate; rinse and repeat :)

btw el n-a folosit niciun cd :)) ca daca dadea trinku de haste baga vro 4.1k :D , iar eu cu spriestu ma chinuiam sa bag 3.8k cu mind sear !

p.s: ca tot veni vorba de locks, tot pe ptr, m-am dus naxx 25 si erau 7 locks in raid si 1 singur pala :))

lmao, 4k dps! Da-o dracu, nici chiar asa. OP!

(ce sa mai zic de mine care fac 7k in conditii bune)

mamutu_vesel, ce rotatie e eficienta la paladin pe retri normal , intr-un raid, la boss in general ca acolo ai si timp sa le faci pe toate

/castrandom Judgment of Light, Divine Storm, Crusader Strike, Consecration, Exorcism

SPAM DAT SHIT

Posted

lmao, 4k dps! Da-o dracu, nici chiar asa. OP!

(ce sa mai zic de mine care fac 7k in conditii bune)

/castrandom Judgment of Light, Divine Storm, Crusader Strike, Consecration, Exorcism

SPAM DAT SHIT

tu dai self buffed 7k O_O ?

incerci sa dai tot ce poti fara sa ramai cu cd pe toate odata, adica sa nu ai 5 secunde cd la JoL, divine storm, crusader strike etc etc...

anyway...stiti cumva de ce imi face framing urat in raids ?

configuratia e:

procesoru de Intel de 3.00 GHZ, 1GB ram si placa video AtiRadeon HD 3850 de 512MB

p.s: acuma am deschis un ou...misterios...si http://img513.imageshack.us/i/wowscrnshot080209075912.jpg/

Posted

aha...deci wtb more ram !

pai asa imi face cu toate details low, in afara de particle density care-l tin la jumate, ca se vede prea urat daca nu e activat...

unde imi face: in 25 man, bg's(sota si eots mai mult) si neinvinsul WINTERGRASP !...

Posted

Conteaza si ce addon-uri si mai ales cat de multe ai.

Recount de exemplu mananca multa memorie, recomand dezactivare in raiduri sau resetat dupa fiecare boss.

Pitbull de altfel, recomand Shadowed UF.

Scrolling combat text cum ar fi Parrot, MSBT (or w/e), SCT. Recomand dezactivare ca sunt inutile si folosirea celui default.

Guest Holdeer
Posted

cu ce gear am eu pe mine am dat la general 10 man 5.1 k dps...intrun naxx 25 in zile bune dau 5.5k dps

Posted

hmm..pai eu ca addons folosesc:

Quartz -> cast bar

Recount -> dmg meter

Atlas Loot -> sa vad lootu de la bossi

NPC scan -> gaseste mobii rare din northrend

AFA -> fake achievu :))

Cooldowns Count -> ...

Gear Score -> vad cat de buni sunt fara sa inspect; adica la 4.5k gear score sunt ulduar, pe la 3.6k albastrei spre epix :D

Omen threat meter

Phanx chat -> pt chatting ca ma enerveaza ala de blizz

si Carbonite Quest -> questing si harta

addoanele astea mananca asa multa memorie ?

Posted

hmm..pai eu ca addons folosesc:

Quartz -> cast bar

Recount -> dmg meter

Atlas Loot -> sa vad lootu de la bossi

NPC scan -> gaseste mobii rare din northrend

AFA -> fake achievu :))

Cooldowns Count -> ...

Gear Score -> vad cat de buni sunt fara sa inspect; adica la 4.5k gear score sunt ulduar, pe la 3.6k albastrei spre epix :D

Omen threat meter

Phanx chat -> pt chatting ca ma enerveaza ala de blizz

si Carbonite Quest -> questing si harta

addoanele astea mananca asa multa memorie ?

daca pui mouse-ul pe iconita aia cu calc-ul iti arta cata memorie iti mananca addon-urile

GREEN PROTO-DRAKE ?? lucky bastard :P eu am deschis jde mii de oua si nik

Posted

dute ma 4k e praf frate ... esti full t7.5 la 4k ..... un warlock ulduar geared face 6k+ daca urmeaza rotation si are spec bine facut.

aseara la ora 1 faceam cu hunter voa 25 pug bineinteles, rupt de oboseala cu " lolrotation " am facut 5k dps.1

Posted

dute ma 4k e praf frate ... esti full t7.5 la 4k ..... un warlock ulduar geared face 6k+ daca urmeaza rotation si are spec bine facut.

aseara la ora 1 faceam cu hunter voa 25 pug bineinteles, rupt de oboseala cu " lolrotation " am facut 5k dps.1

la hunter, la dps-ul tau se adauga si dps-ul animalutzului?