Mamut Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 doamne ingrozitor de greu se creste inscription :(, imi vine sa platesc herbalist cu herbalist sa imi caute mats. nu se gasesc ierburi sau mats deloc.taci ca e prea usor sa faci inscriptionu...eu l-am facut pana la 238 intr-o juma de zi, peace of cake...dar mie nu mi-a placut si mi-am bagat JC si acuma imi blestem zilele, cand dau 10-20 de gold pe niste gems din alea verzi, moss agate, shadowgem etc etc...si + ca la JC chiar iti trebe multe mats, spre deosebire de inscription, care la 5 plante tu ai un skill asigurat... Quote
Metalsproit Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 incearca sa nu cumperi mats de pe AH, doar daca ai nevoie disperata de ele, atunci da.cu buildu de hunter te ajuta Thade :)stiu ca mai toti hunterii stau acuma survival in PvE si dau dps de te doare capu...sal all .chiar asa sunt de grele questurile in wow? am stat 3 zile sa caut Base of Atiesh si tot nu am gasito la C,thun pana la urma am cumparat itemul -.- Quote
Guest poisoned Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am jucat si eu wow :D eram 80 undead mage.dar m-am lasat intre timp,prea addictive..chiar pierdeam mult timp@Metalsproit:sunt grele la inceput pentru ca nu stii unde se afla NPC cu pricina si asa.daca ai avea un 80 si ai incepe un nou caracter ar fi logic sa-ti fie mai usor din moment ce stii unde sa te duci si ce sa faci.grele nu sunt..doar ca la inceput iti ia mult timp pana gasesti/faci/aflii etc Quote
M0rtix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nush cum e la tine pe realm mamut dar la mine abea gasesc un stack de ierburi si ala de la 50g in sus. adik am dat 300g pe un stack de goldthorn?? si app de jewelcrafting azi am dus jewecrafting de la 0 la 435. depinde de realm fff mult si de ce gasesti la auction. Quote
Shade Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 sal all .chiar asa sunt de grele questurile in wow? am stat 3 zile sa caut Base of Atiesh si tot nu am gasito la C,thun pana la urma am cumparat itemul -.-...ala e raid questsi din cate stiu Atiesh e imposibil de luat acum... joci pe privat cumva? Quote
ChoWdeR Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 sal all .chiar asa sunt de grele questurile in wow? am stat 3 zile sa caut Base of Atiesh si tot nu am gasito la C,thun pana la urma am cumparat itemul -.-hahahahaont: 71 si inca 6 bari pana la 72 :) ieri numa fishing am facut ... trebe epix flying mount :(( Quote
TwentyTwo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 salut all , un priceput la warlock spuneti-mi si mie tactica de DPS pe Destro .Eu folosesc Immolate + Incinerate x3 + Chaos Bolt + Conflagrate.Daca stie cineva una mai buna pe destro rog sa imi spuna , aici sau pe pm . Quote
yazid Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 immolate>conflagrate>chaos bolt>incinerate filler, presupunand ca folosesti glyph of conflagrate Quote
TwentyTwo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 immolate>conflagrate>chaos bolt>incinerate filler, presupunand ca folosesti glyph of conflagrateda am si uitate de glyph of conflagrate folosesc de incinerate si searing pain [ mai fac si pvp ] . Bun ms mult de ajutor . Quote
Lancelot Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hmm am ajuns pe la 77 fianlly :D am reluat munca pe WOW..mostly prin instante..mi-am pierdut vremrea printr-un Violet Hold si inca una mai draguta asa.. Quote
Mamut Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Violet Hold RULLLLLZZZZZ !mie mi se pare cea mai smech instanta, free emblems :)si nexus mi se mai pare prea marfa, pacat cu primu boss hc mode, ca daca nu iei wipe acolo, e ceva in neregula :))LE: da stiu suna f aiurea, dar unii tanci(foarte nubi, care sunt destui) nu trag bossu la inceputul camerei acolo, si cand da fear astia din grup se duc in urmatorul val de mobi...si ghici ce...ii aggroeaza, iti trebe un super healer ca sa nu wipezi in momentu ala. Quote
Lasher_ro Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Am patit si eu asta ( eu tank, ofc :P ). A fost fun, era sa omoram tot, dar nu am reusit :( Quote
K1dduletz Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ce server de wow imi recomandati ? ca vreau sa ma reapuc si ... Quote
Spiky2013 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hmm am ajuns pe la 77 fianlly :D am reluat munca pe WOW..mostly prin instante..mi-am pierdut vremrea printr-un Violet Hold si inca una mai draguta asa..mai ai putin :rolleyes:Violet Hold RULLLLLZZZZZ !mie mi se pare cea mai smech instanta, free emblems :)si nexus mi se mai pare prea marfa, pacat cu primu boss hc mode, ca daca nu iei wipe acolo, e ceva in neregula :))LE: da stiu suna f aiurea, dar unii tanci(foarte nubi, care sunt destui) nu trag bossu la inceputul camerei acolo, si cand da fear astia din grup se duc in urmatorul val de mobi...si ghici ce...ii aggroeaza, iti trebe un super healer ca sa nu wipezi in momentu ala.vh era fain cand aveam skinning :D@kiddu: server sau realm? daca server, evident, ca oficialul :lol: daca e realm, nush. pick one :)) Quote
Shade Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 salut all , un priceput la warlock spuneti-mi si mie tactica de DPS pe Destro .Eu folosesc Immolate + Incinerate x3 + Chaos Bolt + Conflagrate.Daca stie cineva una mai buna pe destro rog sa imi spuna , aici sau pe pm .Pentru PvE n-ai ce cauta cu searing pain. Ia-ti dualspec daca vrei pvp.Glyphs sunt immolate/conflagrate/life tap daca ai suppression, Immolate/conflagrate/incinerate daca ai Improved Soul Leech.Rotation (la mine de obicei):Curse (elements/doom) -> Immolate -> Conflagrate -> Chaos Bolt -> Immolate spam, folosesti conflagrate si chaos bolt imediat ce sunt off cooldown, cu prioritate pentru conflag. Refresh immolate la minim (immolate cast time - 0.1) timp ramas in cel mai bun caz (in alte cuvinte ai grija sa nu pierzi ultimul tick degeaba). E un mic gap intre primul immolate si conflag (din cauza lagului), daca vrei poti sa-l umpli cu Corruption. Quote
Stalk3r Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 imi recomanda cineva glyps pt PvE la un retardin dps? Am glyph of exorcism , glyph of ... might (nu mai stiu exact cum ii zice, dar iti da +20 minute la blessing of might) , si glyph of crusader (pentru consum mai putin de mana cu crusader strike)astea sunt toate major , minor nu am nici una Quote
alexix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 imi recomanda cineva glyps pt PvE la un retardin dps? Am glyph of exorcism , glyph of ... might (nu mai stiu exact cum ii zice, dar iti da +20 minute la blessing of might) , si glyph of crusader (pentru consum mai putin de mana cu crusader strike)astea sunt toate major , minor nu am nici unaai 3 majore?salut all , un priceput la warlock spuneti-mi si mie tactica de DPS pe Destro .Eu folosesc Immolate + Incinerate x3 + Chaos Bolt + Conflagrate.Daca stie cineva una mai buna pe destro rog sa imi spuna , aici sau pe pm .eu sincer folosesc immolate>cod/coe/cot>chaos bolt>corruption>shadow boltx3>conflagratesau uneori spam la shadow bolt si fol chaosbolt de fiecare data cand am ocazia. Daca ai ceva haste rupi cu astahmm am ajuns pe la 77 fianlly :D am reluat munca pe WOW..mostly prin instante..mi-am pierdut vremrea printr-un Violet Hold si inca una mai draguta asa..lance pe ce sv joci? Quote
M0rtix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 exorcism si crusader sunt major,bom-ul e minor. Quote
Stalk3r Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hm.. , o sa ma uit cand ajung acasa in cazul asta Quote
Shade Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 eu sincer folosesc immolate>cod/coe/cot>chaos bolt>corruption>shadow boltx3>conflagratevai, ce lolrotation Quote
Mamut Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 imi recomanda cineva glyps pt PvE la un retardin dps? Am glyph of exorcism , glyph of ... might (nu mai stiu exact cum ii zice, dar iti da +20 minute la blessing of might) , si glyph of crusader (pentru consum mai putin de mana cu crusader strike)astea sunt toate major , minor nu am nici unaglyph of crusader strike e un nimic...mai bine iei glyph of judgement(mareste dmg la jugde cu 10%=UBER GLYPH)si ai mai putea lua glyph of seal of command, ca in urmatorul patch se transform in glyph of holy wrath, care scade cd la holy wrath cu 15 sec(asta e pe jumate => uber dps la Gluth :) )un major glyph bun mi s-ar mai parea Glyph of Hammer of Wrath, care reduce mana cost total la HoW, si te ajuta sa nu ramai oom :D(da stiu suna absurd....dar am vazut paladin cu ulduar 10 pe el, a ramas aproape oom in nexus...)glyph minor mai poti sa iei glyph of lay on hands - scade cd la loh cu 5 minssi inca ceva ce-ti place tie... Quote
Stalk3r Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 eu cu mana nu as avea probleme ,am doar 5k mana .. fiind dus la extrem cu tot ce pot spre max dps, dar folosind Judgement of wisdom sau cum ii zice, ma descurc fara probleme majore, iar cand apar probleme folosesc abilitatea Belf-ului de a-si regenera 6% din mana.cat despre glyph-uri , mersi , imediat ajung si eu acasa de la birou si o sa caut vre-un inscriptioner sa le cumpar. Quote