Stalk3r Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 50 lei WoW , 12,99 euro / luna prin card de credit sau 1,3 mil aprox 60 zile pre-payd Quote
Memmorex Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Sa inteleg ca daca dau pentru 3 luni odata,ies mai ieftin cu vreo 20 de lei,deci nu e mare lucru.Mai este valabila chestia aia cu 10 zile free?Conteaza cu ce card platesc? Quote
Sly Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Sa inteleg ca daca dau pentru 3 luni odata,ies mai ieftin cu vreo 20 de lei,deci nu e mare lucru.Făcând un calcul, este evident.Mai este valabila chestia aia cu 10 zile free?Da uite aici: WoWEuTrialConteaza cu ce card platesc?Ăstea sunt modalităţile de plată: http://img140.imageshack.us/img140/687/subpaywow.jpg Quote
ChoWdeR Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Baietzi am si eu o problema dak am uitat usernaimu si parola pot sa fac rost cumva de ele ??? PLZ HELP!!! iti bati joc de noi, nu ? naisha`: is 67 jumate :D azi fac 68 .. nu mai e mult si bagam arene ;) marduka a plecat in vacanta si mi-a dat contu` .... cand am probleme la lvling :)) ne mai vedem in-game :) ieri am dat pwn la 3 deodata :)) 67 Mage - sap - cheap shot - backstab - cloack of shadows - Deadly thrown = Dead :)) 65 DK - vanish - sap - ambush ( crit 2504 ) - kidney shot - backstab dead :)) si un hunter dar s-a predat si a sarit jos de pe munte :) Quote
ChoWdeR Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 da ma :) nu stii ce inseamna ? A SE PRED? mă pred?u intranz. A se lăsa învins. /<sl. prĕdati happy now ? grea e romana .. Quote
M0rtix Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 la voi sunt probleme cu blizz downloaderu? mie imi merge mizerabl Quote
Mamut Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 eu am luat patch de cand s-a bagat :>si nu mai am probleme acuma :DLE: bagamias P**A in el de BLIZZARD cu extended maintenace ! ca iar au extntended pe shattered hand ! ce tot fac atata, ca si data trecuta a fost shattered hand ! le zic ceva de mamele lor 1, 2, 3, 4... Quote
M0rtix Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 eu am fost plecat o sapt si habar nu am ce s-a intamplat Quote
Stalk3r Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 eu am fost plecat o sapt si habar nu am ce s-a intamplate doar pre patch , lumea nu sta sa il descarce = nu ai nici tu de unde descarca cu viteza calumea Quote
logikal Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 comment: You'd be surprised how easy it is to Brainwash the human brain. Dying in the game is usually a bad thing, popping up with the Spirit Healer poses a chance of Resurrection, which is usually a good thing. Now by subtly throwing in the words "Give us your money!" and associating that with the "good" feeling that comes from Resurrecting, over the course of time this can lead the the urge to keep playing only so you can satisfy the desire to give them your money. It's the same principle with dogs. ce parere aveti ? le: Quote
Lasher_ro Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cum sa nu stea sa il descarce ? Nu cred ca ce spui tu e adevarat, si daca e cineva care face asta, teapa lui.@logikal - /facepalm Quote
mmc Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wow are multe referinte la elemente din viata reala, acelea sunt putinele din multele existente.Sunt puse acolo ca atare, jucatorul le descopera si le interpreteaza cum doreste. Nu inseamna ca Blizzard este o organizatie masonica care pregateste cucerirea globului pamantesc.Pentru cine intampina dificultati in descarcarea patch-ului folosind downloaderul de la Blizzard, sunt aici alternative:http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Quote
Memmorex Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Făcând un calcul, este evident.Da uite aici: WoWEuTrialĂstea sunt modalităţile de plată: http://img140.imageshack.us/img140/687/subpaywow.jpgDaca eu incep un char pe Free-Trial,dupa ce cumpar jocul ,pot sa continui caracterul? Quote
Stef Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Daca eu incep un char pe Free-Trial,dupa ce cumpar jocul ,pot sa continui caracterul?evident, dai upgrade din acc panel Quote
Stalk3r Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cum sa nu stea sa il descarce ? Nu cred ca ce spui tu e adevarat, si daca e cineva care face asta, teapa lui.@logikal - /facepalmpai la mine i-am dat sa descarce si in timp ce joc si dupa , si de 4 zile a ajuns la 28% , tot cu 2-3 KB\s merge :), la mine in guild am intrebat au zis ca nu descarca pt ca si lor le merge incredibil de aiurea .. well i dono .., extra download links poate ?Edit: acu am ajuns si eu acasa de la scarbiciu .. , vad ca s-a descarcat patch-ul dar de instalat nu a instalat nimic, si surprise cam aproape toate realm-urile sunt down , pana la 17:00 (dupa ceasul nostru pana la 18:00, nu?) Quote
Lasher_ro Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 La mine s-a descarcat in 10-15 minute, in dimineata in care l-au bagat prima data.De instalat normal ca nu a instalat nimic, o sa se instaleze cand se lanseaza 3.2.Da, pana la 18:00 e maint pe realms alea. Al meu nu-i printre ele din fericire :P Quote
Shade Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 comment: You'd be surprised how easy it is to Brainwash the human brain. Dying in the game is usually a bad thing, popping up with the Spirit Healer poses a chance of Resurrection, which is usually a good thing. Now by subtly throwing in the words "Give us your money!" and associating that with the "good" feeling that comes from Resurrecting, over the course of time this can lead the the urge to keep playing only so you can satisfy the desire to give them your money. It's the same principle with dogs. ce parere aveti ? le: Parerea mea e ca e un bullshit total. Eu nu ma simt bine cand imi iau resurrect si nici nu am auzit vreodata vreo voce. Something funny: http://www.youtube.com/watch?v=5ASqW4qmJPI Quote
Stalk3r Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 salut, m-am tot uitat dupa builduri de PvE dps bune si am gasit multe dar toate diferite .. , poate careva sa imi recomande unul ce a dat roade pt el ? :) , pentru Retri Paladin ma refer Quote
Memmorex Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ma intereseaza si pe mine un build pentru Retri Paladin.Daca se poate imi spuneti si ce blessing ,seal si ce aura sa folosesc?Eu acum folosesc asa:Am Devotion Aura mereu-Greater Blessing of Might-Rightneous Fury Astea le am ca Buffe mereu.Si cand ma lupt dau Seal Of CrusaderJudgementConsecationSeal Of CrusaderE bine cum procedez?Ar trebui sa schimb cate ceva? Quote
cretean Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Salut am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva.....Cum incep sa fac questurile cu The Sons of Hodir?? Va rog frumos am mare nevoie Quote
Shuriken Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 te duci in K3 la Gretchen Fizzlespark,si ei quest chainu asta http://www.wowhead.com/?quest=12843 Quote
cretean Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 te duci in K3 la Gretchen Fizzlespark,si ei quest chainu asta http://www.wowhead.com/?quest=12843Leam facut pe toate de la Gretchen Fizzlespark:( adica cel putin nu mai imi da nici un quest ala Quote