Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

in dalaran mereu au fost FPS'uri, din cauza ca este foarta multa lume, si d-asta svr'ul "lag'uieste", pana uploadeaza toate info's din dalaran, ii ia foarte mult pc'ului si asta il seaca f mult...

da' pt ce iti trebe tie mai mult de 25 fps in dalaran ? in WG mai inteleg ca-ti trebe fps, dar in dalaran nu vad de ce...

p.s: 25 e prea bine in dalaran in orele de varf, eu am cate 14-20 max...

Nu scade sub 40 fps in Dalaran (cu details la medium, 1440 wide) 4 GB, 9700M GTS GPU.

Posted

Nu. Vreau mai intai sa stiu cu ce sa mananca jocu' asta si pe urma sa joc. Niste informatii poate gasesc si eu pentru inceput...

www.wowwiki.com

du-te pe wow-europe, fa-ti trial, enjoy

Posted

Puteti sa`mi spuneti si mie ce meserii sunt bune pentru un blood elf hunter?

Letherworking pentru armuri,enginering pentru gloante si arme sau enchanter pentru ca be au racialu ala specific?:D

Posted

@Memmorex: de la 1 la 80 poti sa iei 2 profesii de gather, adica de adunat, gen skinning+herba sau skinning+mining, se fac banii usor.

daca nu vrei asa, poti sa iei jewelcrafting sa-ti faci ring'uri, neck'uri + ca la 80 te ajuta sa faci bani cu gramada :)

p.s: cand am dat 80 aveam dual spec si inca 6k gold cash :)

@blizz: cu maintenance asta extins au facut un f big SH1T !

e un lag de te doare capu ! toti vor sa intre sa-si faca raidurile, daily's etc ! nimic nu poti sa faci...poti sa vorbesti cum trebe, dar lag spikes din 2 in 2 minute...omori 2 mobi, lag....ce sa vezi...

btw stie cineva de ce s-a facut extended maintenance ?

Posted

Salut vreau sa cumpar si eu wow dar inainte de asta am cateva intrebari :

-vreau sa joc jocul pt poveste,nu ma intereseaza sa fiu cel mai bun de pe server and shit.Deci dc ma pot juca odata la 2-3 zile o sa pot sa am acces la toata povestea(quests) din joc?

-vreau sa joc forsaken.Ma intereseaza sa stiu dc mai fac parte din hoarda?Din cate stiu cu lore acuma sunt pusi pe "destroying the whole world :)) "

-Vreau sa imi fac un death Knight sau mage.. care sunt mai buni?

Posted

1. O sa ai acces la majoritatea questurilor, DAR nu la toata povestea. Raidurile au si ele povestea lor, desi cele mai noi nu au prea multe questuri, si daca poti juca odata la 2-3 zile putin probabil sa poti sa vizitezi toate raidurile in timp util, insa exista siteuri care pot completa lipsurile, in caz ca nu te deranjeaza.

2. dc = de ce sau daca ?

Daca = da, mai fac parte din hoarda

De ce = nu toti vroiau sa distruga tot

3. In mod normal, raspunsul ar fi niciunul. Din pacate, momentan Death Knight probabil ca ar fi raspunsul corect. Pana la urma, iti faci ce-ti place, si oricum nu iti poti face Death Knight pana cand nu ai un alt caracter de level 55.

Posted

Nu scade sub 40 fps in Dalaran (cu details la medium, 1440 wide) 4 GB, 9700M GTS GPU.

pune totul la maxim daca poti te rog, 1680x1050 pe 24 bits 8x sampleing , si la effects la maximum tot, cu vsync si triple buff si fa-mi te rog un screenshot sa vad cat fps ai atunci, daca ai pe la 30fps (fara sa aibe spike'uri gen sacadat) .. acu merg si mai cumpar 2 GB ram, mersi in avans!

Posted

Baietzi am si eu o problema dak am uitat usernaimu si parola pot sa fac rost cumva de ele ??? :banghead::banghead::banghead:

PLZ HELP!!!

Guest AceVentura
Posted

Baietzi am si eu o problema dak am uitat usernaimu si parola pot sa fac rost cumva de ele ??? :banghead::banghead::banghead:

PLZ HELP!!!

Trebuie sa iti amintesti pasu sau accountul alfel ai pierdut accountul

Posted

Cat de .... sa fii sa uiti account name`ul ? :))

Intra pe mail`ul pe care ai facut contul si spera sa nu fi fost atat de "inspirat" sa stergi mailul in care ai account name`ul

Guest Flames55
Posted

Salut, joaca cineva pe Stormscale Eu ? Alliance