Stalk3r Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pai si eu joc pt prima oara la alianta , am nevoie de boost pt ca nu prea mai au sens sa faci cu party .. sa te chinui Quote
Stalk3r Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 not true , au sens cele 70+ .., astea mai mici nu prea au sens acuma , daca aveau sens crede`ma nu ceream boost , doar ca nu am timp\chef sa stau cu grup.. Quote
Lasher_ro Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nu sunt de acord. Pe langa faptul ca e vorba de foarte mult xp, este si foarte fun sa faci o instanta asa cum trebuie, mai ales daca vrei sa te antrenezi pentru ceva ce nu ai mai facut pana acum ( tanking, healing ... ). Sincer,mi se pare ca instantele din northrend au reward mai mic comparat cu restul, deoarece au scaled down xp-ul care il iei din curatat instanta. Quote
Stalk3r Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nah nu stiu ce sa zic , eu personal am facut de n'shpe mii de ori deja si mii s-a acrit :) doar ca am nevoie de niste iteme de pe acolo Quote
Mamut Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 instantele astea mici sunt frumos de facut cu grup adica WC, BFD, Stockades, RFK, RFD, Zul'Farrak, faimosul Scarlet Monastery si SFK.eu nu mi-as pierde timpul sa-mi gasesc grup de maraudon, lbrs, ubrs, bwl, strat, scholomance...in primul rand ca nu sunt frumoase...e intunecat, sunt foarte lungi, destul de grele si pierzi mult timp acolo...daca e sa-ti dea cineva boost da, dar cu grup...in niciun caz Quote
ratseloP Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 BWL saracu' e raid, nu dungeon.Instantele merita facute pentru Lore imo, chiar daca cu un pug te poti enerva din cauza stilului de joc al party memberilor. Quote
ChoWdeR Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 not true , au sens cele 70+ .., astea mai mici nu prea au sens acuma , daca aveau sens crede`ma nu ceream boost , doar ca nu am timp\chef sa stau cu grup..crede-ma e mult mai mult fun daca iti faci un group ( mai mult de 5 min nu-ti ia )btw, ce clasa joci ?LE: Lasher: maraudon e lung, dar si xp e imba. Quote
Lasher_ro Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mara l-am facut cu grup normal pe 2 caractere. Imi place instanta. Nu-mi plac oamenii care vin intr-o instanta lunga ca sa stea 10 minute si dupa aia sa plece. Quote
Shuriken Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eu nu mi-as pierde timpul sa-mi gasesc grup de lbrs, ubrs, strat, scholomance.astea nici nu le mai face nimeni,mai bine sta 2-3 ore face questuri si merge in outland dupaia. Quote
Shuriken Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 shuriken de cand esti tu in eximius :)) ? uitate in guild log :P Quote
ChoWdeR Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nu mere wow`u amu :)))da un PM mai vb acolo cand intra ;) Quote
Aldguth Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Eu mai joc pe acolo. Alliance side.Down. Uite spamerul -_- Quote
Stalk3r Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 crede-ma e mult mai mult fun daca iti faci un group ( mai mult de 5 min nu-ti ia )btw, ce clasa joci ?LE: Lasher: maraudon e lung, dar si xp e imba.nu e dupa crezut . .e dupa gusturi :) , am facut de foarte multe ori cu pug-uri , nu a mers rau dar dureaza mult .. mai moare unu etcps nu pui un link cu char-ul tau de pe wowarmory sa vad ce ai pe tine ? Am si eu un pala dar nu stau prea bine cu el Quote
Spiky2013 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mi-am inceput un popa si desi fac rapid questuri si cresc repede si as avea posibilitatea sa ma boosteze colegi de guild, prefer sa le fac in grupuri frumos, sa invat sa healuiesc pentru mai tarziu :) Quote
Stalk3r Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 noa nevermind oricumimi poate recomanda cineva un talent build bun la mage pt leveling ? Quote
Shuriken Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 imi poate recomanda cineva un talent build bun la mage pt leveling ?axeazate predominant pe frost ptr inceput,nu prea ai cum gresi oricum. Quote
M0rtix Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 cauta Magefem pe boulderfist. e magul meu(full frost) si te uita la specc. am lvlat fara probleme pana acum. Quote
MisterDevil Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 frost ftw pt lvling, aseara mi-am trecut magul pe fire iar in ciuda dmg-ul frumusel, daca sar 2-3 mobi pe mine se complica situatia degeaba. Pe frost faci aoe lejereanu. Quote
ratseloP Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Salut !Careva de pe aici pe Ravenholdt?Eu mai joc pe acolo. Alliance side.Down. Uite spamerul sleep.gifAld, name? :D@HACCP, side, name? -_- Quote
Guest HACCP Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ald, name? :D@HACCP, side, name? -_-Alliance, main - Lethalrain 80 rogue actualmente la pensie pentru farmat (crescuta de la lvl 1 pe sub specc, odata interesata doar de PVP, respectiv random wPVP, bg, si ceva arene pana cand colegul de echipa a abandonat WOW) alt - Teladia - 67 shaman in crestere pentru PVE (poate si ceva PVP pe la lvl 80) Guild : The Hope of Erithwood - social guild, casual PVE /RP/PVP , majoritate britanici, dar sunt si danezi, olandezi, belgieni, ceva spanioli si norvegieni, Turnul Babel ce mai! =)) ...a si ceva romani, adica doar 2 in prezent: eu si un prieten din Cluj :beer: Quote