Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Nu sunt de acord. Pe langa faptul ca e vorba de foarte mult xp, este si foarte fun sa faci o instanta asa cum trebuie, mai ales daca vrei sa te antrenezi pentru ceva ce nu ai mai facut pana acum ( tanking, healing ... ).

Sincer,mi se pare ca instantele din northrend au reward mai mic comparat cu restul, deoarece au scaled down xp-ul care il iei din curatat instanta.

Posted

instantele astea mici sunt frumos de facut cu grup adica WC, BFD, Stockades, RFK, RFD, Zul'Farrak, faimosul Scarlet Monastery si SFK.

eu nu mi-as pierde timpul sa-mi gasesc grup de maraudon, lbrs, ubrs, bwl, strat, scholomance...in primul rand ca nu sunt frumoase...e intunecat, sunt foarte lungi, destul de grele si pierzi mult timp acolo...daca e sa-ti dea cineva boost da, dar cu grup...in niciun caz

Posted

not true , au sens cele 70+ .., astea mai mici nu prea au sens acuma , daca aveau sens crede`ma nu ceream boost , doar ca nu am timp\chef sa stau cu grup..

crede-ma e mult mai mult fun daca iti faci un group ( mai mult de 5 min nu-ti ia )

btw, ce clasa joci ?

LE: Lasher: maraudon e lung, dar si xp e imba.

Posted

eu nu mi-as pierde timpul sa-mi gasesc grup de lbrs, ubrs, strat, scholomance.

astea nici nu le mai face nimeni,mai bine sta 2-3 ore face questuri si merge in outland dupaia.

Guest HACCP
Posted

Salut !

Careva de pe aici pe Ravenholdt?

Posted

crede-ma e mult mai mult fun daca iti faci un group ( mai mult de 5 min nu-ti ia )

btw, ce clasa joci ?

LE: Lasher: maraudon e lung, dar si xp e imba.

nu e dupa crezut . .e dupa gusturi :) , am facut de foarte multe ori cu pug-uri , nu a mers rau dar dureaza mult .. mai moare unu etc

ps nu pui un link cu char-ul tau de pe wowarmory sa vad ce ai pe tine ? Am si eu un pala dar nu stau prea bine cu el

Posted

mi-am inceput un popa si desi fac rapid questuri si cresc repede si as avea posibilitatea sa ma boosteze colegi de guild, prefer sa le fac in grupuri frumos, sa invat sa healuiesc pentru mai tarziu :)

Guest HACCP
Posted

Ald, name? :D

@HACCP, side, name? -_-

Alliance, main - Lethalrain 80 rogue actualmente la pensie pentru farmat (crescuta de la lvl 1 pe sub specc, odata interesata doar de PVP, respectiv random wPVP, bg, si ceva arene pana cand colegul de echipa a abandonat WOW)

alt - Teladia - 67 shaman in crestere pentru PVE (poate si ceva PVP pe la lvl 80)

Guild : The Hope of Erithwood - social guild, casual PVE /RP/PVP , majoritate britanici, dar sunt si danezi, olandezi, belgieni, ceva spanioli si norvegieni, Turnul Babel ce mai! =)) ...a si ceva romani, adica doar 2 in prezent: eu si un prieten din Cluj

:beer: