Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Reputatie cu Cenarion faci cel mai repede daca ai un guild care face macar AQ20, cam 2000-2500 reputatie pe un full run.

Oricum pana ajung honored reputatia se face foarte repede omorand cultistii din Silithus, fiecare kill=1 rep point. Cat timp ii omori aduna texts , robe , mantle si cowl pentru ca o sa ai nevoie de ele mai tarziu.

Dupa ce treci de honored o sa mai iei reputatie doar din questuri si daca faci AQ20/AQ40. Questurile le iei din cenarion circle, unele obiecte le gasesti si la AH, pentru altele trebuie sa faci tu anumite questuri. Cauta pe situl la care ti-am dat linkurile, gasesti acolo cam tot ce vrei referitor la Cenarion Circle.

Sharduri daca nu ai enchanting le cumperi de la AH sau in trade channel, iar in cazul in care gasesti iteme albastre de lvl mare (45+) care sunt bind on equip le poti da la disenchant (daca ai incredere in persoana caruia i le dai) sau poti sa iti faci un alt lvl 6 si sa i le dai la disenchant (asta mai merge pana la TBC)

Posted

1. Poti sa imi zici tu pls...daca tot stii..unde e fisierul cu realmist..

2. Ar trebui sa dau reinstall la joc? Deja am pus patch de US....

3. Dap am downlodat de acolo X-(

PS : AM GASIT CLINET_UL UNDE AM INSTALAT JOCUL , am dat open with wordpad si am modificat cum ai zis...am intrat in joc si mi-a dat : Disconected from server..am verificat pe wow-europe si accont-ul nu are nimic

ps2 : Version 1.12.0 - 400 MB si ceva Version 1.12.1 - 3 MB si ceva...e corect? Doar 3mb? atat a downlodat.....ce sa fac..la mine la joc zice ca am v 1.12.1 ...dar are doar 3 mb ?

Posted

Pai daca ai clientul de US, trebuie sa il lasi sa isi faca update cu patchuri de US, pana ajunge la versiunea curenta. Dupa ce ajunge la versiunea curenta modifici realmlistul. Si abia apoi intrii in joc si te conectezi la servere. Chestia e ca iti va merge doar in cazul in care versiunea EU=versiunea US, iar update se face la o zi diferenta , deci lunar o sa pierzi o zi cred (nu am fost in situatia asta, doar iti zic ce am citit pe alte forumuri). Cel mai simplu e , dupa cum am zis sa iti iei clientul EU si dai uninstall la US , mai ales daca esti din Bucuresti il iei foarte rapid de pe metropolitan, sunt o gramada de imagini de cd si patchul mare il iei de aici si nu te mai complici.

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

rep. din AQ20 pot sa fac si mai rpd de honored? de ex... adica... daca sunt friendly si merg in aq tot iau rep? sau tre sa fie honored ca sa pot....

Cel mai bine ca sa faci Rep cu CC este , eu le-am incercat si mie mia dat roade : Farmeaza Twilight Cultists pana la honored , iti dau 1 rep pe kill . Acestia iti vor da lucruri ca Twilight set ( hear,chest,shoulders) , voi explica mai tarziu la ce folosesc , si iti mai dau si text ( un text este 10 rep ) si vor putea fi returnate cate 10 , este un quest care se repeta . Dupa Honored doar Twilight Flamereavers iti vor mai da +1 rep/kill pana la revered.

Fa de cate ori ai ocazia aq20 , aq40 , trash mobs si boss-ii iti vor da oricand rep nu conteaza ce rep ai tu cu CC , fie ea friendl/honore/revered.

Odata ce ai ajuns la Honored doar omorand twilight eu as zice sa incepi cu questurile din Silithus , aceasta iti vor da rep cu CC odata completate.Mai sunt si alte questuri numite Field Duty quest acestea pot fi repetate dupa ce leai completat , un quest completat iti da 25 rep de fiecare data ce le repeti .Eu iti spun sa iti cauti niste playeri care vor sa faca si ei rep cu CC , pentru iti va trebui un grp max 3 persoane pentru a face questurile .Dupa ce ai facut questul field duty initial vei putea alege :Combat/Logistics/Tactical Badges quest.

Daca returnezi un combat /logistic/tactical badges deodata vei primi 200 de rep , sau daca nu vrei sa le returnezi le vei putea folosi la Volunteer,Veteran,Stalwarts si Champion batllegear pentru a optine anumite itemuri.

Cu Twilight set mentionat mai sus vei putea sumona tier 1 summon ( Templar), tier 2 (Dukes) and tier 3 ( Lords). Pentru a omora tier 1 iti poti omora singur , tier 2 grp de 5 persoane si tier 3 grp 30+persoane.

Cel mai bine sa faci rep cu acestia este sa omori Dukes pentru ca Lorzii iti dau cu 25 mai multa rep ca si Dukes , Lorzii necesita 25 persoane+ sal omori decat pe Duke cand cu 5 il puteti omora.

Eu iti spun din propia experienta aceasta schema , care este luata de pe WOW site , deci daca vrei sa o faci foarte bine , daca nu fa-ti tu una propie ,dar tine cont de faptul ca anumiti monstrii de la un timp nu iti vor mai da rep.

//LittleElvis 60 ORC warlock @Bladefist@

Posted

Noul patch a aparut, dar este foarte instabil. Talentele mi se par foarte misto, la fel si sistemul de PVP. Au adaugat pe harta Outlands+ cateva locatii noi. Sper ca pana maine sa fie si arenele :P

Posted

in new character list au aparut blood elfi si ceilalti :P dar nu poti sa ii selectezi decat sa vezi cum se schimba icoana de la male/female :P noul LFG system mi se pare chiar marfa

maintenance de azi prelungit o_O si eu am o problema dau sa intru in serveru meu (ravenholdt) si zice retriving character list si asa ramane :| am incercat si alte servere si la majoritatea problema e la fel decat la una-doua servere merge care au intrat si ele in maintenance prelungit pana la ora 10 ora Romaniei .am incercat sa deletez fisieru WTF si tot degeaba , sugestii?

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

Pentru cei care nu pot cobora patchul de pe wow site , incercati torrentul WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch-downloader.torrent , serverul meu este dowm mai bine de 16 H jos deci oricum is cu sufletul la gura :D de ce o sa ne astepte in viitor WOW. Pentru toti jucatorii din 16 ianuarie uitati toti despre vechiul WOW si apucativa sa invatati noul WOW :sef: =)) :cool2: .

Acest patch va aduce doar jumatate din beneficiile lui BC expansion , si vom avea si arena , doar in practice mode , doar pentru lvl 60 .

Dar pana atunci MC,BWL si un pic NAX FTW.. :bananadance2:

@blueenergy nu conteaza pe ce server joci din europa , limba pe care vrei sa o utilizezi se poate schimba atat in engleza,franceza,germano sau spaniola , doar trebuie sa cauti patchul cu limba respectiva.

@nyuu poti sa te inveti ca si toti jucatorii de wow , cand blizzard zice ca va fi introdus un patch nou in mai mult de 90% din cazuri , maintenance ajunge pana pe la 24H .Deci disperatii =)) de WOW invatitva sa indurati cand se baga patchuri noi.....

The new "The Druid Treeform Dance"

AWsome and OWNAGE :bananadance2: =))

Posted

hello people,mi`am cumparat si eu jocu azi soo cine imi zice si mie un server pe care este vreo gilda de romani cat de cat buna si care te ajuta sa cresti mai repede?

Ah si inca o chestie nu se poate sa imi activez cumva contu mai repede fara sa dau detalii de credit card,pt ca imi vine cardu debea luni:(

Posted

Noul pacth cred ca este unul din cele mai nereusite patchuri lansate de Blizz. Multe buguri... unul din cele mai naspa si care a afectat Joi si Vineri multa, f multa lume e sa ramai blocat in BG! Si cand postezi pe site la Blizz mereu acelasi text "we apologise... we try to fixed..." etc! Nu inteleg ce testeaza luni de zile Blizz ca pe urma sa dea drumul la aceste patchuri care in loc sa ne faca jocul mai placut avem din ce in ce mai multe probleme! :angry1:

Posted

yay ! Am jucat si eu azi de la ora 18:00 pana la 23:40 ...e super ! . Sunt dwarf hunter pe un server care incepe cu litera :A ...am uitat cm dar are la Populatie : Recomanded mereu . Imi place Dwarf hunter-ul insa am ramas in urma cu lvl-ul ....fac questuri de 8-9 lvl cand eu abia reusesc sa fac 8 lvl cand deja fac de 9 lvl ..sunt cu un lvl in urma si nush ce sa fac.....nu am facut cateva questuri k nu am putut . Am mai mult de 3 sferturi din Irenforge explorat .

In legatura cu patch-ul :

Am citit ce buguri a reparat patch-ul si am si jucat si mie imi place , poate pentru ca is lvl mai mic si inca nu am vazut bugurile dar cred ca daca cei de la blizz spun ca patch-ul e bun atunci este.

Am facut si cateva screenuri , o sa vi le arat in post-ul urmator!

Pentru toti cei care spun ca WoW nu este un joc frumos sau ca silkroad e mai bun am acest mesaj :

,, Asa am zis si eu prima data dar apoi m-am gandit sa imi iau si eu , asa de curiozitate ! Iar acum ..uitati cat de mult imi place ! Gameplay excelent , story-ul , totul . Unii spun ca grafica nu e buna....NU E ADEVARAT! E SUPERBA ! Daca vreti sa jucati un joc percfect , jucati WoW !

Posted

Noul pacth cred ca este unul din cele mai nereusite patchuri lansate de Blizz. Multe buguri... unul din cele mai naspa si care a afectat Joi si Vineri multa, f multa lume e sa ramai blocat in BG! Si cand postezi pe site la Blizz mereu acelasi text "we apologise... we try to fixed..." etc! Nu inteleg ce testeaza luni de zile Blizz ca pe urma sa dea drumul la aceste patchuri care in loc sa ne faca jocul mai placut avem din ce in ce mai multe probleme! :angry1:

l-au rezolvat, ei testeaza cu un nr mult mai mic de jucatori pana sa-l lanseze.

Posted

a stat toata ziua de miercuri in teste :| normal ca l-au rezolvat ..... iar chestia aia de ramai blocat in battleground mi s-a intamplat si mie :| e nasol ..... am vazut 2 draenei erau npc-uri nu va speriati ^_^ si o blood elfitza era cam palida ce-i drept si avea un arc in mana (tot NPC nu va speriati :)) )