Guest Mafia@SPAIN@ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 nu exista,fiecare are dezavantajele lui,dar totu-si in momentu de fata warlockul este cel mai controversat,dar in nici un caz cel mai bun Warlocul este cel mai bun in PVP , find in multa concurenta cu mage si shadow priest ( shadow FTW :P ) , in PVE nu exista cea mai buna rasa , pentru ca toate rasele depind unele de altea pentru a duce la nimicirea bossului etc. LittleElvis 60 ORC warlock @Bladefist@ P.S Cum ai putut sa zici ca este cel mai controversat , dar nu cel mai bun ...... :blink: :blink: Quote
Aldguth Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mai multe chestii, dar majoritatea nu se observa, deci cred ca te referi la HUD. ArcHUD. Quote
Guest Quartz Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Spunetimi si mie cum imi cresc si io skill la Lockpicking ?? Quote
Aldguth Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Depinde de level. Poti sa il intrebi pe rogue trainer unde ai putea sa te duci. Quote
mmc Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 uite aici un ghid f bunhttp://forums.wow-europe.com/thread.html?t...11422&sid=1 Quote
challenge Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 nu nu, ma refer la cum arata viata ta, si partyu etc :) Quote
napstar77 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Warlocul este cel mai bun in PVP , find in multa concurenta cu mage si shadow priest ( shadow FTW :P ) , in PVE nu exista cea mai buna rasa , pentru ca toate rasele depind unele de altea pentru a duce la nimicirea bossului etc. LittleElvis 60 ORC warlock @Bladefist@ P.S Cum ai putut sa zici ca este cel mai controversat , dar nu cel mai bun ...... :blink: :blink: http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=16442 acuma ma uit la filmu cu locku asta .. si ma mir .. wtf .. cum i-o da la un warrior cu ashkandi in mana :dontknow: si o intrebare ( cand se bate cu pala cu sulfuras in mana ) .. de ce sta sa-si dea summon la caine ( cre'ca pt soul link ) ca doar putea sa-i care in timpu' ala .. cel putin asa as fi facut yo :P Quote
Guest Quartz Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 am lvl 48 .... da nus am putin Lockpicking nus unde sa fac Quote
Aenon Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 as avea si eu o problema : am cumparat de la un prieten un acc de WoW , l-am verificat , merge , e platit ,deci e ok. Dar culmea ironiei :nu am cdurile originale si imi trebuie wow europe pe toate torrentele gasesc us si pe odc la fel........avetzi vreo idee de unde sa fac rost de us?un pm cu un torr ar fii ajutator :right: Quote
Guest Mafia@SPAIN@ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=16442 acuma ma uit la filmu cu locku asta .. si ma mir .. wtf .. cum i-o da la un warrior cu ashkandi in mana :dontknow: si o intrebare ( cand se bate cu pala cu sulfuras in mana ) .. de ce sta sa-si dea summon la caine ( cre'ca pt soul link ) ca doar putea sa-i care in timpu' ala .. cel putin asa as fi facut yo :P Dupa cum vezi in film prima data paladinul ii omoara felhunterul la lock .Felhunterul are aceste abilitati: Devour Magic:Absoarbe un efect magic de la obiectul selectat , daca este inamic ii ia un efect care il ajuta ( stamina , intelect ,efecte magice etc.) , daca este un prieten sau chiar tu iti ia un efect magic care iti face damage .IMPORTANT : Numai magics spells ti le poate/ii le poate ia/absoarbe. Tained Blood:Fura din puterea inamicului , si si-o pune lui , facand asta de de 5 ori . Spell Lock :Inamicul este mut intr-un timp de 3 secunde , daca se folosete spell lock in timp ce inamicul foloste o magie , acesta va fi mut pentru mai mult secunde , eu stiu ca 8 , dar nu stiu sigur si nici nu am bagat de seama la lockul meu :blink: Paranoia :Incrementeaza la tot grupul de a vedea inamici stealth. Paladinul find un caster ( un personaj bazat pe magii ) , felhunterul este perfect pentru el , desi paladinul are multe magii de care se poate beneficia , un felhunter este foarte important . Ok ti-am raspuns si la intrebare sper sa te ajute . @nyuu un prieten de al meu la gasit pe google , orice versiune este buna , nu conteaza ce versiune dai jos de pe net , pentr-u ca , dupa ce te-ai conectat pe cont acesta isi va face upgrade singur. @quartz Folosteste forumul de pe www.wow-europe.com/en sectiunea rogue , si acolo se vorbeste despre rogue si daca nu gasesti ce cauti , atunci posteaza pe forumul de wow.... si ti se va raspunde , dar este greu sa cauti nu ? :violent: . Oricum aveti fun ..... Quote
Aenon Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 din pacate nu orce versiune e buna , am down wow us si a facut patchurile de us si nu merge un acc de eu pe us o_O am incercat Quote
Guest Mafia@SPAIN@ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 din pacate nu orce versiune e buna , am down wow us si a facut patchurile de us si nu merge un acc de eu pe us o_O am incercatdar cine a spus ca merge? Quote
mmc Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 am lvl 48 .... da nus am putin Lockpicking nus unde sa fac eu ti-am dat un link mai sus, daca nu esti in stare sa faci ce scrie acolo, lasa-te de joc Quote
Aldguth Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 nu nu, ma refer la cum arata viata ta, si partyu etc :)N-am idee. Ceva cu frame blabla. Oricum imi place ca nu ocupa atat spatiu. P.S. lvl 50 :D Quote
Guest Juhi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 sal!spunetimi si mie care sunt cele mai bune servere private in romania? Quote
oclaudiu Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 World of Warcraft TrialDaca iau pachetul trial la WOW si platesc prin credit card, pot sa-l upgradez la varianta full dupa terminarea celor 14 zile fara sa achizitionez versiunea full de WOW ? Quote
Aldguth Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 sal!spunetimi si mie care sunt cele mai bune servere private in romania?Cel mai misto ar fi hainuinimicjetpa. Quote
Guest Quartz Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 knockaround : ms mult pt link ........ io am rsp la intrebarea lu ~Arrow~ .. ms mult inca odata :banana: Quote
Guest Juhi Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cel mai misto ar fi hainuinimicjetpa.esti forate amuzant frate ...e am pus o intrebare normala nu stiu de ce nu poti sami dai un rapuns normal... Quote
NoNamed Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 esti forate amuzant frate ...e am pus o intrebare normala nu stiu de ce nu poti sami dai un rapuns normal...nu ai pus o intrebare normala..ai pus o intrebare ilegala serverele WoW piratate/private/emulate sunt interzise de catre Blizzard si pirateria este interzisa pe acest forum,deci Arrow ti-a dat un raspuns normal la o intrebare anormala. Quote
The Connection Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Problem Am downloadat clientul WoW de pe site-ul oficial , instalez , dau patch ........bla bla .......... A doua zi intru pe joc vad acolo : Your download will start when you exit the game ...dau play.....bag account-ul ( creat mai devreme la wow-europe ) zice invalid Ma duc repede la wow-europe sa mi se schimbe si dea inapoi parola . A schimbat-o, am pus alta intru pe joc tot nu merge.....ma duc pe www.blizzard.com si nici aici nu imi recunoaste account-ul ! Numai pe WoW europe merge , unde am creat cont-ul.. Cred ca am downlodat ori patch US ori joc US ..cred ca joc...Si daca da exista o optiune sa bag la Europe....eu am cont Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Daca ai facut dld de AICI atunci ai clientul de WoW US, iar toate patchurile care le-ai dld ulterior sunt tot US.Ai doua alternative :1. Download si instal client EU, iar apoi facut update cu patchurile de EU pana la versiunea curenta.2. Cauta fisierul realmlist.wtf iar acolo unde ai "set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com" schimbi cu "set realmlist eu1.wow.battle.net".Eu zic sa cauti clientul EU, e mai mult de munca e drept dar nu o sa mai ai probleme ulterior de nici un fel. Daca doar schimbi realmlistul la fiecare patch o sa trebuiasca sa iei clientul de US si nu de EU plus ca mai pot aparea unele mici buguri. Quote
challenge Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Imi zice si mie careva ce e cel mai bine si mai ushor sa fac reputatie cu Cenarion Circle ? iar itemele care sunt necesare pentru questu de clasa pt itemele respective.. le gasesc la AH sau trebuie mers neaparat in AQ sa le faci rost?Si o ultima intrebare large briliant shard, am auzit ca, o poti face rost doar din disenchant, dar eu cum nu am enchanting ca si profesie de unde il fac rost? Quote