Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

inca nu pot sa merg in scholo, strath, *brs, prea micutz, da o sa merg iti dai seama..

setu meu tier0.5 costa 220 G :) www.wowwiki.com cel mai ushor mod de a afla cum il faci rost... si mats si bani necesari :)

@Arrow poti sa imi dai te rog un link legat de pvp reset?

Posted

Cei de la World of raids au pus niste poze foarte dragute cu noile seturi Tier 5 din Burning Crusade. Here ya go:

Warrior :

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Priest :

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Paladin :

Cele 4 poze sunt reale si oficiale:

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

3 screenshot-uri neoficiale:

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Warlock :

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Mage :

Imagine IPB

Imagine IPB

Rogue :

Imagine IPB

Shaman :

Imagine IPB

Hunter :

Imagine IPB

Posted

deci is un 100% bigginer d wow ...am instalat tot am puspatcurile pana la 1.12.2 (ultimu) da nam server :| pls ajuatima ...datzimi un server+ zicetzimi cum sa fac sa intru p el :D 10 a lot rasp cat d repde putezi :) :P :beer:

Posted

Datzimi shi mie pls un link d unde pot sa iau patchurile ca sa ma joc pe evolva....shi spunetzimi cum sa fac ca ultima oara cand mam jucat p un server si miam facut eu patchurile si addonurile nu mergea nici un trainer :dooh:

Posted

am si eu o intrebare, are rost sa-mi cumpar jocul acum stiind ca va aparea burning crusade ? sau BC e doar un upgrade pentru WoW si trebuie WoW clasic neaparat ?

Pai normal ca are sens BC este doar un upgrade pentru playerii de lvl 60.Singura diferenta va fi ca iti va lua destul de mult timp pana sa ajungi sa-ti doresti BC pentru ca ai foarte foarte mult content de facut pana sa simpti nevoia sa achizitionezi BC

Guest goku_ssj
Posted

Mda frumos :happy1:

|E prima data cand intru si io pe forum :D

Posted

E adevarat ca in BC raidurile vor fi de maxim 25 de players? Cine o sa mai faca BWL Onixya sau MC avand in vedere ca vor apare itemuri blue mai bune decat din instantele de acum de 40 de players?

Posted

E adevarat ca in BC raidurile vor fi de maxim 25 de players? Cine o sa mai faca BWL Onixya sau MC avand in vedere ca vor apare itemuri blue mai bune decat din instantele de acum de 40 de players?

da

itemele cele mai tzapene de acuma vor fi mai slabe si ca unele verzi din TBC ... nu mi-as pierde prea mult timp cu raidurile in locu vostru :beer:

peace

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

Ce imi place la multi din voi ca HABAR nu au ce se va intampla pe in BC, dar in loc sa caute , pentru ca au fost multe interviuri cu Boss-ii de la Blizzard , mai bine posteaza aici .Lasati-ma sa va lamuresc un pic:

@napsta77 - este adevarat ca vor fi itemuri de la questuri lvl 60 catre 70) care vor avea acealeasi stats cu tier 1 , dar cei de la blizzard s-au gandit si la lucrul acesta si vor schimba tier 1 , adica il vor face ma bun ca tier 1 actual .

@blueenergy-este adevarat ca noile instante tip raid vor fi de max 25 de persoane , pentru ca in tot acest timp , de cand s-sau introdus MC,BWL etc. s-a vazut ca nu se prea reuseste sa se adune 40 de persoane pentr-u MC,BWL si atunci se va trece la instance de 25 de persoane.Aici mare atentie , aceste instante de 25 de persoane vor fi in 3 MODURI ( easy/normal/hard) , raid leaderul va putea selecta dificultatea instantei .

La multe instante de 25 de persoane situate in OUTlLAND ( noul continent) va trebui sa ajungei cu noul mount ( cel zburator) ,preturile leam postat in pagina 39.

Pentru cei ca nu stiu jocul WOW este bazat pe un sistem treptat , adica niciodata nu vei putea sa faci BWL , daca nu ai facut MC si cel putin sa ai 75% tier 1 , niciodata nu vei putea face naxx daca nu ai facut BWL si sa ai ce putin 75% tier 2 s.a.m.d. Pentru toti cei care vor visa ca la lvl 70 vei avea tier 3 , facand direct naxx , o sa fie foarte dezamagit.

Inca ceva , nu cred ca cei care fac acum MC, BWL etc. vor fi dezamagiti pentu ca au facut acum , pentru MC , BWL se face pentru fan stiind ca vei fi impreuna cu 39 de prieteni.

Pentru toti cei care habar nau despre ce si cum se va intampla in BC cautati pe forum de pe wow, si acolo veti gasi multe situri personalizate despre TBC .

//LittleElvis 60 ORC warlock @Bladefist@

Posted

Lasand la o parte faptul ca unii bossi din WoW-ul actual reprezinta un gear check, mai important e faptul ca mergand in raiduri de fapt inveti sa joci jocul, ca o sa iei T1/T2/T3 sau alt gear e o chestie secundara, ai nevoie de gear mai bun pentru a putea progresa, iar daca echipamentul e motivul ptr care joci nu are rost sa continui, la cateva luni va fi introdus content nou si iar va trebui sa alergi sa aduni gear.

Chiar daca BC va aparea cand e anuntat in 16 ian 2007 oricum cei care nu au facut raiduri nu or sa devina super jucatori peste noapte, faptul ca o sa iei un obiect sau altul foarte bun nu poate sa inlocuiasca teamplay-ul, in WoW ca simplu jucator nu o sa faci nimic nici macar in PvP si acolo ai nevoie de o echipa capabila.

Posted

dap, corect, asta trebuie sa inteleaga acela care intreaba:

"care e cel mai bun caracter in wow?"

nu exista,fiecare are dezavantajele lui,dar totu-si in momentu de fata warlockul este cel mai controversat,dar in nici un caz cel mai bun