ratseloP Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Chainul de Wrathgate te duce doar in UC. Daca era ceva legat de chain, ar fi fost doar acolo.Totusi, cred ca a fost la conexiune, world server or smth.@DK frost is so so so OP !-Wolfy, te rog da-mi un whisper pe shaman ca intrii in joc, ave mde vorbit :) Quote
Deadman007 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ieri l-am terminat, cred ca de aia nu ii vedeam pentru ca eram doar la al doilea quest din chain. Quote
Lasher_ro Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Chainul de Wrathgate te duce doar in UC. Daca tin bine minte, intai te duci cu Jaina in Orgrimmar la Thrall. Quote
andy31 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 As putea sa gasesc pe undeva un gamecard ? find duminica ? Quote
beamer Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ma cam indoiesc .. sunt pro aia .. au sponsori sunt platiti...pai si cu ce ii platesc sponsorii cu gold sau crezi ca stau si farmeaza gold pt. ei?:P sponsorii dau euroii si baietii ca sa nu mai piarda timp fug repede la nea farmerul chinez si decarteaza:P Quote
Spiky2013 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ma cam indoiesc .. sunt pro aia .. au sponsori sunt platiti...ma reapuc si eu , pala e tot OP ? ^_^ba mie nu mi se pare asa de OP pala 8-| insa in ultimul timp e destul de apreciat holy pala :-?? cat despre DK, i-au nerfat nitel cu 3.1, cred ca va continua si in patchurile urmatoare ^_^ ; oricum sincer, DK cam sucks ca tanc; am facut cateva instante cu tank dk blood/frost si o cam dadea in bara, mai ales ca aveam un mage cu dps urias.@cat despre gold: pff la cat de bine stiu jocul, si probabil la cat de bine sunt organizati fac imediat gold si singuri fara sa riste alte prostii. parerea mea :D Quote
ReneGade Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 oumagaid 8710 ach points . o.O . arunca-ti un ochi pe achivements Quote
ratseloP Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Daca tin bine minte, intai te duci cu Jaina in Orgrimmar la Thrall.Da, dar este alt quest, depinde de progress-ul lui. Anyway, w/e. Quote
Deadman007 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Da, dar este alt quest, depinde de progress-ul lui. Anyway, w/e.L-am terminat ieri seara, ultimul fiind batalia cu Thrall in uc...Multumesc oricum pt ajutor :) Quote
a1urea Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 oricum sincer, DK cam sucks ca tanc; am facut cateva instante cu tank dk blood/frost si o cam dadea in bara, mai ales ca aveam un mage cu dps urias.Inseamna ca ala nu stia sa tankeze. Quote
Zeal Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 lol setup, m-am intalnit aseara cu ei in arena, am si pierdut =/. incredibil cat de bine se completeaza unul pe altul : http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Gr...buttons+maximumprot pally > all pallys, even in arena =/ Quote
jas2jas Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Hmm.. numai mie imi scrie Login Server Down ?Oare de ce mi`ar zice asta :< ?LE: i`am dat un repair pusesem aiurea niste chestii :D Quote
Spiky2013 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Inseamna ca ala nu stia sa tankeze.sau ca dk e cam depasit ca tank cand are niste dps-eri buni langa el. Quote
Shade Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 sau ca dk e cam depasit ca tank cand are niste dps-eri buni langa el.Glumesti? DK e probabil printre cei mai buni atm. Threat are destul. Quote
ChoWdeR Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 oumagaid 8710 ach points . o.O . arunca-ti un ochi pe achivements8710 ! nu cred ca are cineva mai mult :)jas2jas: nu erai singuru aseara ^_^ Quote
Mamut Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ptr is on ! puteti sa va faceti si premade char de lvl 80 cu ulduar si deadly, dar trebuie sa asteptati ceva timp...http://www.wow-europe.com/ptr/ Quote
tthdd Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...nn&n=Zoltan9195 achiv points, cred ca e primul in lume :) Quote
a1urea Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 sau ca dk e cam depasit ca tank cand are niste dps-eri buni langa el.Singurul nerf major care l-a luat DK-ul a fost sa-i faca toate CD's la 2 min, in rest a fost bufat ptr tanking in patch 3.2. Quote
GodrIc Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Singurul nerf major care l-a luat DK-ul a fost sa-i faca toate CD's la 2 min, in rest a fost bufat ptr tanking in patch 3.2.Blade barrier - from 10% parry to -5% dmg taken Unbrakable armor - from 10% str & 5% parry to a shity dmg 1.4k dmg absorbtion / hitLichborn - from remove fear + fear imunity for 15sec & -25% chance to be hit by melee to remove fear + fear imunity for 15secAnd ofc all talent cd`s from 1 min up to 2, toate astea sunt major nerfs pt un dk tankDesi sunt de acord ca dk tanks erau over the top pre ulduar, au fost loviti un pic cam tare for the sake of nerfing in pvp.IF was rolled back to 1 min cd. Quote
Stalk3r Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 interesant , am fost in ceva HC-uri lately , UP exemplu.., si era un DK ca si tank , eu holy pala.. nu ma pot lauda , si a mers fara incidente cap-coada Quote
Spiky2013 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Glumesti? DK e probabil printre cei mai buni atm. Threat are destul.sunt buni ptr AOE dps (de care blizz face abuz, si din pctul meu de vedere jocul devine de kkt sa ma exprim liber). Ca threat, nu poate sa tina un mage bun; nu se compara cu un warrior oricum. E bun ptr aoe dps sh1t. Quote
GodrIc Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 sunt buni ptr AOE dps (de care blizz face abuz, si din pctul meu de vedere jocul devine de kkt sa ma exprim liber). Ca threat, nu poate sa tina un mage bun; nu se compara cu un warrior oricum. E bun ptr aoe dps sh1t.Daca magul nu stie sa-si controleze threatul nici un tank nu poate sa tina agro off him :) (talking about a geared mage) Quote