Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Chainul de Wrathgate te duce doar in UC. Daca era ceva legat de chain, ar fi fost doar acolo.

Totusi, cred ca a fost la conexiune, world server or smth.

@DK frost is so so so OP !

-Wolfy, te rog da-mi un whisper pe shaman ca intrii in joc, ave mde vorbit :)

Posted

ma cam indoiesc .. sunt pro aia .. au sponsori sunt platiti...

pai si cu ce ii platesc sponsorii cu gold sau crezi ca stau si farmeaza gold pt. ei?:P sponsorii dau euroii si baietii ca sa nu mai piarda timp fug repede la nea farmerul chinez si decarteaza:P

Posted

ma cam indoiesc .. sunt pro aia .. au sponsori sunt platiti...

ma reapuc si eu , pala e tot OP ? ^_^

ba mie nu mi se pare asa de OP pala 8-| insa in ultimul timp e destul de apreciat holy pala :-?? cat despre DK, i-au nerfat nitel cu 3.1, cred ca va continua si in patchurile urmatoare ^_^ ; oricum sincer, DK cam sucks ca tanc; am facut cateva instante cu tank dk blood/frost si o cam dadea in bara, mai ales ca aveam un mage cu dps urias.

@cat despre gold: pff la cat de bine stiu jocul, si probabil la cat de bine sunt organizati fac imediat gold si singuri fara sa riste alte prostii. parerea mea :D

Posted

oricum sincer, DK cam sucks ca tanc; am facut cateva instante cu tank dk blood/frost si o cam dadea in bara, mai ales ca aveam un mage cu dps urias.

Inseamna ca ala nu stia sa tankeze.

Posted

sau ca dk e cam depasit ca tank cand are niste dps-eri buni langa el.

Singurul nerf major care l-a luat DK-ul a fost sa-i faca toate CD's la 2 min, in rest a fost bufat ptr tanking in patch 3.2.

Posted

Singurul nerf major care l-a luat DK-ul a fost sa-i faca toate CD's la 2 min, in rest a fost bufat ptr tanking in patch 3.2.

Blade barrier - from 10% parry to -5% dmg taken

Unbrakable armor - from 10% str & 5% parry to a shity dmg 1.4k dmg absorbtion / hit

Lichborn - from remove fear + fear imunity for 15sec & -25% chance to be hit by melee to remove fear + fear imunity for 15sec

And ofc all talent cd`s from 1 min up to 2, toate astea sunt major nerfs pt un dk tank

Desi sunt de acord ca dk tanks erau over the top pre ulduar, au fost loviti un pic cam tare for the sake of nerfing in pvp.

IF was rolled back to 1 min cd.

Posted

Glumesti? DK e probabil printre cei mai buni atm. Threat are destul.

sunt buni ptr AOE dps (de care blizz face abuz, si din pctul meu de vedere jocul devine de kkt sa ma exprim liber). Ca threat, nu poate sa tina un mage bun; nu se compara cu un warrior oricum. E bun ptr aoe dps sh1t.

Posted

sunt buni ptr AOE dps (de care blizz face abuz, si din pctul meu de vedere jocul devine de kkt sa ma exprim liber). Ca threat, nu poate sa tina un mage bun; nu se compara cu un warrior oricum. E bun ptr aoe dps sh1t.

Daca magul nu stie sa-si controleze threatul nici un tank nu poate sa tina agro off him :) (talking about a geared mage)