Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu ma retrag din PvE, e prea usor totul.
Sa inteleg ca ai terminat toate hard modes? Deja clearing an instance nu mai inseamna progress...

Yogg-saron down daca n-aveam lag masiv miercurea trecuta si trebuia sa dam cancel la raid. Ah well, saptamana asta.

Posted

re-intru si eu finaly, vroiam sa va intreb .. s-a schimbat ceva la Paladin ? Au mai facut astia modificari ? Merita sa dau respec pe protection ?

edit: cu noile patch-uri vad ca au optimizat foarte bine jocul , inainte era probleme cu FPS-ul acu ating si 100 FPS in Ogrimmar , cu detaliile maxime

Posted

100 fps o_O credeam ca max e 60. 70 in caverne, spatii inchise !

la paladin, retri e OP(cel putin asa era, acuma cu 3.1.1 n-am nicio idee) paladini tanci...nu stiu daca se prea folosesc => holy ftw

cel putin eu o sa ma bag dupa teze din nou pe blizz, incep un pally, cresc retri, dupa care poate il fac holy, daca vad ca e criza de healeri.

in orice caz, ma adaptez dupa server.

Guest ioask4it
Posted

primii mailul.

imi debanara contul.

contul a fost furat cu keyloggere/troieni.

caracterul meu nivel 21 a fost sters

dar in schimb am 20 de caractere nivel 1 (pe realmuri diferite).

Deci va dati seama ce spam/boti erau acolo

Va multumesc

Guest wowgoldstright
Posted

100 fps o_O credeam ca max e 60. 70 in caverne, spatii inchise !

la paladin, retri e OP(cel putin asa era, acuma cu 3.1.1 n-am nicio idee) paladini tanci...nu stiu daca se prea folosesc => holy ftw

cel putin eu o sa ma bag dupa teze din nou pe blizz, incep un pally, cresc retri, dupa care poate il fac holy, daca vad ca e criza de healeri.

in orice caz, ma adaptez dupa server.

exact asa l-am crescut eu :) , acu sunt holy , dar ... ai o responsabilitate cam mare si problema e ca daca nu esti atent sau pe faza , sau nu esti in line of sight cu tank-u sau ala ce moare .. e de rau , ca tank iar .. sa mentii threat-ul si tot e roz , de asta ma gandeam , dps nu prea e nevoie in general , sunt destui hunteri\rogue\mage ..

Posted

exact asa l-am crescut eu :) , acu sunt holy , dar ... ai o responsabilitate cam mare si problema e ca daca nu esti atent sau pe faza , sau nu esti in line of sight cu tank-u sau ala ce moare .. e de rau , ca tank iar .. sa mentii threat-ul si tot e roz , de asta ma gandeam , dps nu prea e nevoie in general , sunt destui hunteri\rogue\mage ..

da, dar un paladin dps e bun, ca are replenishmentu pt mana regen, si aura care mareste dps'u la toti :)

nu cu mult adevarat, dar totusi il mareste :D

iar eu oricum nu ma gandeam sa stau prea mult PvE, vreau sa fiu mai mult pe PvP.

Posted

da, dar un paladin dps e bun, ca are replenishmentu pt mana regen, si aura care mareste dps'u la toti :)

nu cu mult adevarat, dar totusi il mareste :D

iar eu oricum nu ma gandeam sa stau prea mult PvE, vreau sa fiu mai mult pe PvP.

care aura ?

Posted

OT :Eu ti-am zis sa pleci de la ratatii aia :). Hai la noi, avem nevoie de resto dudu.

Progress so far : HC 4 (Razorscale, XT-002, Flame Levi, Kolo)

Normal tot pana la General, unde a fost wipe fest. (38 tries)

Arena S6 starts today ! Furious Proto-Drake, here i come <3

L2read ^_^.

@Imp retri aura.

#Wolfy, deocamdata la cum stau lucrurile in GPCI ma indoiesc ca vor face server's 1st. Totusi sper sa luam noi. Btw, server's 1st (cel cu title) o sa fie Yogg sau full clear?

@Shade : Nu am terminat toate hard modes, eu am massive problems cu ispu' si tind sa iau disconnect in orice 25 man fight (si 10 man nowadays), asa ca am incercat sa mai chiulesc de la raids.

Anyways, astept sa vad daca luam server's first sau nu, dupa care migrez pe Auchindoun.

Posted

L2read ^_^.

@Imp retri aura.

#Wolfy, deocamdata la cum stau lucrurile in GPCI ma indoiesc ca vor face server's 1st. Totusi sper sa luam noi. Btw, server's 1st (cel cu title) o sa fie Yogg sau full clear?

Full clear during 1 lockdown, cel putin asa era cu Naxx.

Posted

Ensidia first guild who reach Algalon 25-man :D

oare de ce nu ma mira ?

oare pentru ca sunt no liferi care stau toata ziua pe wow si fac raiduri ?

cred ca da...

Posted

oare de ce nu ma mira ?

oare pentru ca sunt no liferi care stau toata ziua pe wow si fac raiduri ?

cred ca da...

te inseli joaca ca no liferi doar cand apare o instanta noua in rest ii vezi foarte rar online.

Posted

te inseli joaca ca no liferi doar cand apare o instanta noua in rest ii vezi foarte rar online.

+1 ..... daca intri pe magtheridon si dai /who Ensidia mai mult de 4-5 nu gasesti online :)

Posted

pally tanks > all :P

NOT

+1 ..... daca intri pe magtheridon si dai /who Ensidia mai mult de 4-5 nu gasesti online :)

pai sunt toti cam full si la punct cu toate chestiile, intra doar cand apare ceva nou :D

Posted

Salut

Azi eram in raid pt achievemntul For the alliance, am mers silvermoon si am omorat bossu.

Apoi am mers undercity, aici a inceput problema, cand am ajuns pe harta respectiva nu i-am mai vazut pe cei din raid :|, iar pe minimap erau chiar langa mine. Totusi...aici era declansat ceva eveniment cu regele din stormwind. Cu greu am reusit sa intru pana la boss pe care nici macar nu-l vedeam dar am primit achievement pentru omorarea ei.

Apoi am mers ogrimmar si am patit la fel, de data asta cand am intrat in oras, de parca era un cutscene, nu ma ataca nimeni iar la thrall era si lady sylvanas.

Trebuie sa fac cv quest chain ca sa pot particip si eu la uciderea bossilor?

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Posted

NOT

pai sunt toti cam full si la punct cu toate chestiile, intra doar cand apare ceva nou :D

aia din Ensidia cumpara gold de aia nu-i vezi online

Posted

aia din Ensidia cumpara gold de aia nu-i vezi online

ma cam indoiesc .. sunt pro aia .. au sponsori sunt platiti...

ma reapuc si eu , pala e tot OP ? ^_^