WhiteWolf Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 gg cva loot ati avut noroc sa luati?Am luat eu 2x t8 pieces si niste shoulders. Pana acuma numa tier vanquisher a picat. :D@Glau: vorbeste cu un game master, explica-i ce s-a intamplat. Probabil cel care a fost pe contul tau a folosit ceva. Quote
Glau Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 @Glau: vorbeste cu un game master, explica-i ce s-a intamplat. Probabil cel care a fost pe contul tau a folosit ceva.Contul mi l-au inchis, nu mai pot da de vreun gm. :| Am mai trimis un e-mail acum, dar nu prea cred ca mai am sanse.. Quote
M0rtix Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bai frate greu mai gasesc o female dwarf pt acheiv cu noble Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Daca ai trimis e-mail o sa primesti raspuns. Mai rapid ar fi sa ii suni , au cateva mii de mailuri la care trebuie sa raspunda, probabil o sa primesti raspuns peste 1-3 saptamani. Daca contul este al tau o sa il primesti inapoi fara probleme in cazul in care e asa cum zici tu, ca nu ai folosit nimic, ei vad de pe ce IP s-au folosit exploits/cheats/gold trading.Probabil va trebui sa le trimiti niste date sa verifice daca contul e intr-adevar al tau, fiind la prima abatere o sa il primesti inapoi, daca au mai fost insa probleme cu contul respectiv de genul asta o sa il considere compromis irevocabil si va fi inchis definitiv. Quote
Guest ioask4it Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Faza dura : Mi-a fost suspendat 24h pentru ca : your account was accessed at 3am on the morning on the 25th from Korea by an IP known to be involved in keylogger hacking of players accounts.Idem,mi-au inchis cei de la World of Warcraft contul pentru ca "Involved in online trading activities" dar tocmai ce il platisem si asteptam mailul de upgrade de la trial la World of Warcraft - base, deci contul era trial, deci nici pe mesaj privat nu puteam sa apelez pe cineva, ce sa mai pomenim de auction house, sell, buy, trade, ...etc.Dobitoci! Le-am trimis mail sa ii intreb de ce, acuma astept raspunsul!Si daca mi se inchide contul, sa fiti sigur ca voi incuraja pirateria. Quote
zetulescu Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Faza dura : Mi-a fost suspendat 24h pentru ca : your account was accessed at 3am on the morning on the 25th from Korea by an IP known to be involved in keylogger hacking of players accounts.Ok, am verificat, am sters, am scanat , am curatat de virusii care ii aveam. Contul mi-a fost deblocat dupa 24h.Acum am primit e-mail : cu "Consequences for Account: Account Cancellation".Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.Nu am folosit nici un Cheat/Hack sau altceva, nu am "violat" nici o regula :) Presupun ca treaba asta e terminala, nu mai pot face nimic. :| Frumos din partea lor mai foloseste altcineva contul ? ....daca ai keylogger cum am avut si eu formateaza tot hdd-ul.....fa poze la buletin si te rezolva...dar dureaza cateva zile ( la mine 2)...oricum blizzu este destul de serios , de 4 ori mi-au dat totul inapoi ( de 4 ori mi-a fost contul spart ). Quote
Guest ioask4it Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 adevarul este ca al meu calculator a fost plin de virusi!!!!ca imi mergea greu, l-am dezinstalat, apoi am incercat sa crackuiesc un program si cand am lansat crack-ul.........Am antivirus acuma si nu am gasit exe pe calculatorul meu care sa nu fie infectat Quote
Stalk3r Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 formateaza HDD-ul dupa cum a zis si Zetu, reinstaleaza win-ul etc , si ca si antivirus personal iti recomand Avira Free , daca iti permiti ,cumpara Avira Premium, iti garantez ca nu o sa mai ai probleme de genu. Quote
Glau Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ' date='Apr 29 2009, 04:56' post='3761576']Daca ai trimis e-mail o sa primesti raspuns. Mai rapid ar fi sa ii suni , au cateva mii de mailuri la care trebuie sa raspunda, probabil o sa primesti raspuns peste 1-3 saptamani. Daca contul este al tau o sa il primesti inapoi fara probleme in cazul in care e asa cum zici tu, ca nu ai folosit nimic, ei vad de pe ce IP s-au folosit exploits/cheats/gold trading.Probabil va trebui sa le trimiti niste date sa verifice daca contul e intr-adevar al tau, fiind la prima abatere o sa il primesti inapoi, daca au mai fost insa probleme cu contul respectiv de genul asta o sa il considere compromis irevocabil si va fi inchis definitiv.Cateva saptamani ? :| Nu cred, ar fi culmea. Iar de sunat nu pot, ei au telefon doar pt cei cu probleme la platit, legat de 'billing'.mai foloseste altcineva contul ? ....daca ai keylogger cum am avut si eu formateaza tot hdd-ul.....fa poze la buletin si te rezolva...dar dureaza cateva zile ( la mine 2)...oricum blizzu este destul de serios , de 4 ori mi-au dat totul inapoi ( de 4 ori mi-a fost contul spart ).Nimeni. Si se pare ca-s full de virusi si acum :| Il formatez soon cred. Dar mi s-a parut ca s-au grabit ... in decurs de 2-3 zile am avut suspend si in final cont anulat. :|Thanks.formateaza HDD-ul dupa cum a zis si Zetu, reinstaleaza win-ul etc , si ca si antivirus personal iti recomand Avira Free , daca iti permiti ,cumpara Avira Premium, iti garantez ca nu o sa mai ai probleme de genu.Ok, we'll do :), thanks. Quote
Stalk3r Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 am si eu o intrebare , de curiozitate m-am uitat ieri in Carrefour cat costa un pre-paid game card , si spre surprinderea mea costa 134 lei .. , de ce easa scump ? Daca platesti cu cardul de banii astia iti iei 3 luni nu 2.. Quote
Mamut Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 atata e pretul la gamecard-uri acuma cu "criza" asta...vezi ca e la mediashop oferta. cumperi 2 gamecarduri la 199,89 RON, => faci o economie de 68 RON eu zic ca merita :D Quote
Stalk3r Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 atata e pretul la gamecard-uri acuma cu "criza" asta...vezi ca e la mediashop oferta. cumperi 2 gamecarduri la 199,89 RON, => faci o economie de 68 RON eu zic ca merita :Dda .. buna oferta , dar nu stiu .. , cred ca raman la card de creditmai vedem pana sapt viitoare cand reinoiesc abonamentul Quote
Guest ioask4it Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 deci acuma trimisi mailul si.... astept. ca nu mai am ce facesi da, a fost plin calc de virusi :) (kaspersky free trial am) Quote
WhiteWolf Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 It's a longshot, dar ati dat click pe linkuri dubioase de pe forumurile wow europe? Ca au aparut keyloggere cam peste tot. Quote
Life Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ioask4it - un prieten a patit la fel:)El a sunat de nenumarate ori la cei de la blizzard, si in final a reusit sa vorbeasca cu ei si s-a rezolvat Quote
Glau Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 It's a longshot, dar ati dat click pe linkuri dubioase de pe forumurile wow europe? Ca au aparut keyloggere cam peste tot.Da, pai unde nu-s keyloggere? Sare de unde nici nu te astepti. Si ce-i "a longshot" sa ne raspunda la e-mail? ioask4it - un prieten a patit la fel:)El a sunat de nenumarate ori la cei de la blizzard, si in final a reusit sa vorbeasca cu ei si s-a rezolvatHmm, am cautat numar pt un asemenea departament, unde se rezolva probleme de genul si nu exista. Ei au doar numere de telefoane legate de plati/probleme legate de plati iar legat de celelalte au e-mail form. Daca ai vreun numar posteaza aici pls. :)Acum am doar de asteptat, sa vad...poate am noroc. :| Quote
jas2jas Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 da .. buna oferta , dar nu stiu .. , cred ca raman la card de creditmai vedem pana sapt viitoare cand reinoiesc abonamentulahahaha la mine un game card e maxim 110 ron .. : :nanana: Quote
Glau Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 da .. buna oferta , dar nu stiu .. , cred ca raman la card de creditDap, mult mai ok sa platesti prin card, mai rentabil, usor si rapid. :) Quote
Guest ioask4it Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 El a sunat de nenumarate ori la cei de la blizzard, si in final a reusit sa vorbeasca cu ei si s-a rezolvatnu am gasit numarul de telefon al lor. poti sa-l intrebi si tu pe prietenul tau, te rog frumosmultumesc Quote
mmc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Numerele de telefon la care sa sunati le aveti aici:http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=23210Our Billing department provides assistance with account and billing issues you may have with your World of Warcraft account. Quote
ratseloP Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 It's a longshot, dar ati dat click pe linkuri dubioase de pe forumurile wow europe? Ca au aparut keyloggere cam peste tot.Yogg downed la noi, eu ma retrag din PvE, e prea usor totul.Poate o sa merg la Observer pe HC, doar pentru server's first :\.@Pe la altii cum merge? Quote
Lasher_ro Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Yogg downed la noi, eu ma retrag din PvE, e prea usor totul.Poate o sa merg la Observer pe HC, doar pentru server's first :\.Ati facut vreun hard mode ? Quote
Guest ioask4it Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 sunai la ele cu prefixul de taradaca sun +33 0805 305 031 face un sunet ciudatdaca sun fara plus spune "numarul nu este in serviciu" Quote
mmc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Yogg downed la noi, eu ma retrag din PvE, e prea usor totul.Poate o sa merg la Observer pe HC, doar pentru server's first :\.@Pe la altii cum merge?In normal mode e simplu, asta e si conceptul. Incearca hard mode si o sa vezi ca nu mai e chiar asa usor.sunai la ele cu prefixul de taradaca sun +33 0805 305 031 face un sunet ciudatdaca sun fara plus spune "numarul nu este in serviciu"Incearca 0033805305031 (00 in loc de +) Quote
WhiteWolf Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Yogg downed la noi, eu ma retrag din PvE, e prea usor totul.Poate o sa merg la Observer pe HC, doar pentru server's first :\.@Pe la altii cum merge?Ma indoiesc ca faceti vreun server first cu Randoms si GPCI pe realm.Noi am ramas la Mimiron pe normal, azi incepem iara. Quote