Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Am o problema destul de maricica..in legatura cu WOW...doresc sa fiu cat mai explicit..pentru a ma putea intelege si ajuta....... : M-am apucat de WOW...in urma cu 3 luni impreuna cu un prieten bun...2 jocuri...2 conturi...o singura carte de credit...aceasta fiind modalitatea de plata aleasa de noi...luna aceasta am intarziat cu plata si conturile au fost inghetate......am platit....aseara...eu nu am avut acces la internet sa intru pe site sa dau drumul caracterelor...si a facut-o el.......cand a transferat banii pentru contul lui a mers ...ok..la mine a gresit anumite date de 3 ori.....acum imi spune ca am contul inghetat pt 24 de ore.....sa incerc peste 24 de ore.....daca mai gresesc odata 72 ore cardul blocat....stie cineva ce pot face..cum pot lua legatura cu ei......pls...a mai patit cineva asa?? cum pot rezolva?

Guest =-|SyGey|-=
Posted

Din pacate...'The Sword of Thousand Thursh" a fost scoasa din WoW pe vremea cand exsita patchul 1.1.0...este adevarat ca era pre buna pentru wow asa ca GM au scos din Joc Itemul asta...

De ce s-au mai strofocat sa o faca....... :banghead:

NU stiu cum o sa fie ThEBurnigCrussade....eu nu am apucat sa joc WoW...pe serverul oficial...parinti nu dadeau banii...

NU cred ca va fi gratsi tbg MAROG...

WoW RULZZ :cool2:

Posted

@zetulescu - daca datele sunt corecte si doar au fost introduse gresit dupa ce trec cele 24 de ore le introduci corect si nu o sa mai ai probleme. Mi s-a intamplat si mie cand am schimbat prima data payment method.

Daca tot nu merge desi datele sunt corecte, ai la account management niste adrese de mail si niste nr de telefon unde sa intrebi de ce nu iti merge.

Posted

Am si eu o intrebare despre macros.

Fiind pe un server RP, as dori ca atunci cand dau summon la mount, caracterul meu sa spuna ceva. pentru asta imi trebuie un macro, si nu stiu cum sa il fac. Sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun :)

Posted

Nu pot sa testez acum ptr ca sunt la munca dar cam asta ar fi :

Ca sa ai access la macro-uri dai /macro

O sa iti apara interfata de la macro-uri si trebuie sa iti alegi o iconita si un nume pentru macro si ce sa contina respectivul macro, iconita respectiva o pui in bara si cand vrei sa dai summon la mount o folosesti.

Mai ramane continutul care poate fi ceva de genul :

/say xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

/cast summon charger

Prima linie ar trebui sa te lase sa zici ce vrei, a 2-a sa dea summon la mount(ptr pala). Sau poti folosi in loc de /cast summon charger ceva de genul /use inventory x:y unde in inventory la coordonatele respective ai mountul.

In loc de say poate fi /ra sau /p depinde unde vrei sa afiseze textul.

Guest darkknight
Posted

deci acuma vreo 2 saptamani miam luat si eu wow original in ideaa sa imi cumpar in februarie burning crusade. faza e ca mam apucat sa joc pe svr lightbringer. Ma gandea poate sunt ceva romani pe acest server, eventual vre-un guild ceva ? e aiurea sa ma tot intalnesc cu tipi si sa discut tt ziua in engleza.

sper ca aveti cunostinte sau aveti cum sa ma ajutati

ms mult

spor

Posted

Comunitati mai mari de romani sunt pe serverele Neptulon (EU) si Sylvanas (EU) , ca si factiune la horde. In rest cam pe toate serverele sunt romani, doar trebuie sa ii gasesti. Daca ai inceput doar acum 2 saptamani si vrei neaparat sa joci cu romani fa un char pe unul din aceste servere, eventual vezi aici unde sunt cat de cat romani, poate ii gasesti si pe cei de pe serverul tau.

Guest darkknight
Posted

' date='Nov 14 2006, 14:26' post='1528410']

Comunitati mai mari de romani sunt pe serverele Neptulon (EU) si Sylvanas (EU) , ca si factiune la horde. In rest cam pe toate serverele sunt romani, doar trebuie sa ii gasesti. Daca ai inceput doar acum 2 saptamani si vrei neaparat sa joci cu romani fa un char pe unul din aceste servere, eventual vezi aici unde sunt cat de cat romani, poate ii gasesti si pe cei de pe serverul tau.

ok daca e ma mut pe unul dintre cele doua servere. acum intrebarea e, dupa ce am selectat un server, pot sa imi aleg altul pe care sa joc ? mentionez ca am mai jucat wow dar doar pe svr pirat, asa ca in toata tevatura asta cu serverele sunt cam aiurea. scz daca par cam n00b :D

oricum multumesc mult de informatii si de raspunsul rapid!

Posted

Poti sa iti alegi ce server vrei din lista de servere, singura problema este ca , daca creezi un char pe un server acela char va ramane pe acel server, iar pe serverul nou trebuie sa o iei de la 0. Poti si sa iti muti charul pe un alt server, te costa ~20 de euro :) si poti face mutarea doar in anumite conditii.

Guest darkknight
Posted

ok daca e ma mut pe unul dintre cele doua servere. acum intrebarea e, dupa ce am selectat un server, pot sa imi aleg altul pe care sa joc ? mentionez ca am mai jucat wow dar doar pe svr pirat, asa ca in toata tevatura asta cu serverele sunt cam aiurea. scz daca par cam n00b :D

oricum multumesc mult de informatii si de raspunsul rapid!

IARASI MS DE RASPUNSUL F RAPID! De 20 de euro nici nu poate fi vorba din moment ce am deabia lvl 11. Deh cu serviciul nu prea am avut timp sa joc. Deabia de acum incep. Oricum o sa ma mut pe neptulon (unde sper sa gasesc loc :D).

Multumesc inca o data!

LE: Am apasat aiurea pe butonul "REPLY" cand voiam sa dau EDIT :(

Posted

Multumesc....a mers caracterul...dupa 24 de ore ce-i drept.....vad ca se cauta romani...eu joc pe serverul Burning Blade si sunt intr-o guilda de romani, suntem in jur de 60.....daca doreste cineva sa ma contazteze si-l ajut cu placere.

Posted

acu ne`am unit si noi vreo 2 guilde de romani pe Skullcrusher, suntem vreo ~85 dar inca nu au apucat sa primeasca toti invite (nefiind online, la ora respectiva), si suntem vreo .. 30, lvl 50+. E belea :)

Posted

Eu unul am minning si skinning, la inceput nu stiam cu ce se mananca jocul si d-aia am ales, pot acum alege min. sa fac mail dar o sa dureze prea mult pana fac rost de mats, iar cu skinning incep sa ma apuc de leather soon, vand garla pana-n lvl 40, oricum aia de 40+ nu prea dau banii pe mail pt ca pica din instante si questuri. Am auzit ca se fac bani buni din alchemy dar costa mult sa le faci oricum, next char o sa fac clar engin., mi se pare super tare :D

PS: chall baga-te prin strat/scholo sa iei macar setul 1 si ceva din 2 :)

Posted

Honor System Revamp

Current honor totals have been reset.

Players may display their highest lifetime rank title (accessible from character sheet).

Honor points earned each day may now be spent as a form of currency. Check the PvP tab of your character sheet to see your honor information.

PvP rewards are no longer unique.

Marks of Honor earned from battlegrounds are no longer turned in for reputation or honor. They are now used in addition to honor points in order to purchase rewards.

Two New Arenas are now available in three different modes.

2v2, 3v3, and 5v5 matches

Players may queue up at Goblin NPC's in Stormwind, Ironforge, Orgrimmar, Undercity, and Gadgetzan

Astea sunt unele din modificarile ce vor avea loc in urmatorul patch.

Current honor totals have been reset. nu imi place cum suna asta.

Posted

noroc .... am un rogue de 42 .... si as dori sa stiu cateva informatii

1. e mai bine 2 sabi sau 1 sabie si 1 dagg ??

2. talentele cum ar tebui puse pt lvl meu ??

multumesc anticipat

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

PS: chall baga-te prin strat/scholo sa iei macar setul 1 si ceva din 2 :)

Posted

Profilul meu http://wow.allakhazam.com/profile.html?2121533

Sunt intr-o guilda buna, cam toti au tier2 complet, eu am avut noroc ca paladinii lor faceau mult bg, am pus aplicatie si cum eram attuned ptr toate instantele inclusiv Naxx m-au luat in trial 2 saptamani si pe urma in guild. Am avut 3 runuri in BWL si am luat 2 piese din tier2. Ceilalti pala au aproape setul complet. Unul are nevoie de manusile din set si altul de pantalonii de la Ragnaros. Guildul face raiduri de Duminica pana Joi in fiecare seara. Am o problema... in joc am fps`ul e bun constanta e undeva 50-60 urca si pana la 70-80 insa in raiduri scade pana la 15-20. Am o placa video destul de buna zic eu , AtiRadeon X800 GTO. Sunt curios cum imi pot imbunatati fps`ul cand merg in raiduri avand in vedere ca in rest am fps`ul bun!

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

@Mafia : m-am referit de dungeon sets, nu de tier, dungeon sets le poti lua din brd/strat/scholo.

@quartz : poti sa-ti faci diferite talent trees, unu care e mai bun pt pvp, unul pt pve...samd, vezi aici :

http://wow.allakhazam.com/db/guides.html?guide=401

@ Thade Info ptr tine : chiar daca nu e trecut ca tier , dungeon setul este considetat de jucatorii Wow a fi tier 0 , si inca ceva tier 0 nu se gaseste in brd ci in Ubrs, lbrs.

@blueenergy din pacate in wow nu sunt comenzi pentru a imbunatati FPS ca si de exemplul in cs, deci acesta iti poate scade de la placa video , conexiune la net samd, dar tine cont ca in instantele de 40 de persoane concentrarea de mobi + players o sati poata da anume lag din cauza ca PC tau nu poate duce atat de mult.

Poate multi va-ti pus intrebarea cum si de unde se poate face rost the tier 4 in BC , deci aici aveti raspunsul:http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=35964680&pageNo=3 .

There is a tier 4 set for most builds for each class.

The boss drops a "token" for a certain slot for a certain set of classes (it's not really called a "token", but I'm speaking of it mechanically here), which you then turn in for the type of set piece of your choice (ie: for a warrior, the tanking plate or the dps plate, or for a druid you choose between the healing, moonkin, or feral gear).

Nu am nici o idee cum si in care instanta se pot gasi , si in ce mod :eays , normal sau eroic ( hard ).

Oricum va las niste imagini cu noul tier 5 doar pentru 4 clase :

warrior : http://s127.photobucket.com/albums/p138/hrwthr/Warrior/

priest: http://s127.photobucket.com/albums/p138/hrwthr/Priest/

lock: http://s127.photobucket.com/albums/p138/hrwthr/Warlock/

paladin/loladin :nanana: http://s127.photobucket.com/albums/p138/hrwthr/Paladin/

De moment am doar astea sper sa gasesc niste info cu ce dau fiecare in parte si niste informatii despre cum se poate gasi tier 4.

O intrebare : Am auzit ca Mountul zburator ( adica noul mount in outland ) va costa in jur de 800 de g cel No epic , si cel epic va costa in jur de 5000g .Cineva im poate confirma?

Video cu noua forma zburatoare druid : http://www.youtube.com/watch?v=0DBTXkIYfug