Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Canabis
Posted

caut si eu pvp-isti romani , as prefera rogue si priest cu experienta in arene! eu sunt mag 2300+rated 2v2,3v3 ! as vrea sa formez o echipa de arene stabila formata din romani ! rmp de preferat !

atm joc pe jaedenar

Posted

Nu ma duc la alianci fii serios ... am si eu amici la alianta dar degeaba nu voi juca niciodata la aliance..o sa vad diseara cum stau cu lagul pe Sylvanas

de ce nu vrei alliance?

eu pe un privat am numa alliance si-mi place mai mult decat H...pt ca la H se duc toti newb's/copii mici pentru urmatorul motiv:

omg humans sucks, i wanna be dead...UNDEAD !

multi copii au boala asta: nu vreau sa fiu om, vreau robot,tauren,cartita etc etc.

p.s: un lucru pt care era si eu sa ma duc la hoarda...belfii...prima oara mi se pareau geniali, dar dupa un timp mi-am dat seama ca sunt cei mai GAY

Posted

de ce nu vrei alliance?

eu pe un privat am numa alliance si-mi place mai mult decat H...pt ca la H se duc toti newb's/copii mici pentru urmatorul motiv:

multi copii au boala asta: nu vreau sa fiu om, vreau robot,tauren,cartita etc etc.

p.s: un lucru pt care era si eu sa ma duc la hoarda...belfii...prima oara mi se pareau geniali, dar dupa un timp mi-am dat seama ca sunt cei mai GAY

De fapt ce ai zis tu acolo reprezinta alianta in mare parte. Toti se duc la alliance pentru NElfi sau humans, because they're 1337. Nu zic ca nu sunt ratati si la horde, dar pe unde am fost eu erau la alliance mai multi.

Exemplul perfect: cand am inceput WoW, ce char mi-am facut? NE evident.

Posted

daca vii pe magtheridon dute la alliance.

de ce iti bati ma joc de el? :)))) ce sa faca la alianta pe maghterion? =)))

Fii serisos..alianta pe maghteridon =0 ...;)

idioti gasesti la orice colt din Ogrimar sau Storm Wind,nu conteaza ca esti H sau A

Perfectly right! :hail:

Posted

de ce nu vrei alliance?

de ce NU alianta!

1) e pentru gradinita !

2) draenei/human/NE/ (male) fiecare din astea arata ca un par cu maini si cap, prea tepeni in special NEu

primul meu char a fost human paladin, la alianta toate clasele arata imba female, chiar si dwarf female de ce nu.

Posted

idioti gasesti la orice colt din Ogrimar sau Storm Wind,nu conteaza ca esti H sau A

in traducere, Orgrimmar sau Stormwind, in rest are MARE dreptate

mie de ex nu mi-a placut sa joc la hoarda din cauza questurilor si a zonelor de inceput, mi se pare obositoare.

Posted

de ce NU alianta!

1) e pentru gradinita !

2) draenei/human/NE/ (male) fiecare din astea arata ca un par cu maini si cap, prea tepeni in special NEu

primul meu char a fost human paladin, la alianta toate clasele arata imba female, chiar si dwarf female de ce nu.

E pentru gradinita auzi la el ..k u a dreaq oi avea vreo 50 d ani..si na tre sa joci cu undeadu...copil de 15 ani kre se crede adult..:P

Posted

de ce NU alianta!

1) e pentru gradinita !

steff ai prins Revoluţia, sau te-a prins ea pe tine?

Posted

de ce NU alianta!

1) e pentru gradinita !

Ziua de nastere 20 Decembrie 1991

Te rog frumos sa taci dracu din gura :) cu gradinita ta cu tot ,copil de clasa a 10-a :)

@Sly se pare ca nu a prins , nici nu a fost prins , e doar un ciucamet care doar latra

Posted

Ma la alianta nu vreau sa ma duc fiindca cand am inceput sa joc wow desigur am inceput pe un privat si ce credeti ca m-am facut ? Draenei ok ... am intrat intr-un guild m-am certat cu aia de pe acolo deci erau sub orice critica fiindca eram prieten cu cineva de la hoarda si ma intelegeam bine cu el asa asa au inceput sa-l injure ca nustiu ce si in mare parte erau doar copii pe la tot coltul cand venea h in sw intruna injura ca disperati cand se ducea ally in ogg pac o schimbare nu erau destui luau bataie se puneau pvp off si gata treaba dar in schimb nu injurau si eu cand eram la alianta tot timpul mi-a placut blod elful si nu zic ca daca m-as duce la alianta nu as stie q ca am jucat 4 luni la alianta dar nu ma mai atrage dupa ce am patit pe serverul ala privat si in legatura cu cartere da chiar sux ... Human ? fii serios blod elful arata mult mai human .... Night Elf ? sa zicem ca-i ok ... Draenei ? un extraterestru ciudat cu tentacule .. gnome nu mai vb in schimb la h tot asa nu mi-au palcut nici un carcter de asta mi-a luat si ceva timp sa ma hotarasc ca nu imi placeau orci taureni chiar nu-i suportam dar cu timpul incetul cu incetul am invatat q si m-am obisnuit cu caracterele ...

Sa revenim la subiect m-am dus pe Sylvanas si probabil voi ramane aici sunt cateva chestii care ma deranjeaza unu la mana ca nu este LFG da ar fi o problema sa vezi 50k de oameni vorbind toti odata dar raiduri cum faci ? cu guildul ok si daca nu gasesti un guild asa mai serios care sa faca raiduri ce faci ? plimbi ursul ... asta a fost singura chestia care m-a deranjat lag am destul de mic 50 ms .. acuma sa vad daca ma obisnuesc cu singuratate ca nu cunosc pe nimeni nu am guild si in special au fost 2 persoane care cautau ceva oameni pt guild unu mi-a spus ca ma ia doar daca-s holy sau prot altu ca nu are nevoie de paladini deci ..

PS: In legatura cu armory la inceput am zis ca trebuie minim lvl 10 sa-ti apara caracterul ep armory am lvl 10 dar nimic .. isi face update mai greu sau care-i treaba ?

Scz pt greselile de ortografie dar sunt obosit si probabil am scris repede si mai sunt ceva greseli pe acolo :-j

Posted

Pentru ca LEGOLAS NAIT ELF HANTAR e mult mai matur, a? :-j

PS: In legatura cu armory la inceput am zis ca trebuie minim lvl 10 sa-ti apara caracterul ep armory am lvl 10 dar nimic .. isi face update mai greu sau care-i treaba ?
Se updateaza greu si tre sa iesi din joc, oricum nu vad de ce ti-ar trebui la lvl asta.
Posted

Ziua de nastere 20 Decembrie 1991

Te rog frumos sa taci dracu din gura :) cu gradinita ta cu tot ,copil de clasa a 10-a :)

@Sly se pare ca nu a prins , nici nu a fost prins , e doar un ciucamet care doar latra

daca am 17 ani nu inseamna ca nu sunt destul de matur, ciucament o fi mamicuta ta, si de latrat taticu tau esti multumit? cat despre sly este un cocalar, nu era el ala care mi-a dat add pe xfire si ma ameninta dc l-am contrazis intru-n topic?

Posted

Iti faci ce char iti place , unde vrei sau unde ai prieteni....ce legatura are cine are tentacule, cine e gay....sau cat de urat e.....jocul este cel mai important....clasa este importanta si nu aspectul ei sau rasa.

Posted

Iti faci ce char iti place , unde vrei sau unde ai prieteni....ce legatura are cine are tentacule, cine e gay....sau cat de urat e.....jocul este cel mai important....clasa este importanta si nu aspectul ei sau rasa.

Nu conteaza imaginea, conteaza cifrele. Yeah ... right.

Posted

Nu prea are rost sa vorbiti aici de ce rasa e mai misto , sau care arata mai bine .. nu trebuie sa fi nelf sau draenei , sau belf ca sa fi NN00BB .. Am intalnit destui nubi si la A si la H , am un prieten din 2007 era lvl 15 si ne ajutam reciproc , ultima data cand l`am vazut a fost de vreo 3-4 luni si el era lvl 35 :| , am intalnit si la H un undead de 11 ani :)) dar si un orc warr de lvl 70 de 12 ani cu full epics :D .. Oricum discutiile de gen care clasa/race/factiune e mai buna nu duc decat la flame , pt. ca fiecare o sa isi sustina punctul de vedere..

Posted

Nu prea are rost sa vorbiti aici de ce rasa e mai misto , sau care arata mai bine .. nu trebuie sa fi nelf sau draenei , sau belf ca sa fi NN00BB .. Am intalnit destui nubi si la A si la H , am un prieten din 2007 era lvl 15 si ne ajutam reciproc , ultima data cand l`am vazut a fost de vreo 3-4 luni si el era lvl 35 :| , am intalnit si la H un undead de 11 ani :)) dar si un orc warr de lvl 70 de 12 ani cu full epics :D .. Oricum discutiile de gen care clasa/race/factiune e mai buna nu duc decat la flame , pt. ca fiecare o sa isi sustina punctul de vedere..

Alliance = Avantajati tot timpul de blizzard. (exemplu ? > aura de la draenei, racials @ human > Diplomacy / perception, @ NE e destul de imba also, and so on.)

Acum nu incepeti drama in legatura cu UBER racial de la UD plawkx.

Dar totusi, eu sunt de parere ca Hordish pwns Allish, pentru ca majoritatea playerilor GAY joaca Ally side (fact!).

PS Athene nu-i gay.

PPS > Am jucat Ally sided 2 ani, si da : sunt jucatori experimentati, "pro", dar si foarte multi ratati... Totusi, asta nu inseamna ca nu sunt ratati si la H.

Posted

Alliance = Avantajati tot timpul de blizzard. (exemplu ? > aura de la draenei, racials @ human > Diplomacy / perception, @ NE e destul de imba also, and so on.)

Acum nu incepeti drama in legatura cu UBER racial de la UD plawkx.

Dar totusi, eu sunt de parere ca Hordish pwns Allish, pentru ca majoritatea playerilor GAY joaca Ally side (fact!).

PS Athene nu-i gay.

PPS > Am jucat Ally sided 2 ani, si da : sunt jucatori experimentati, "pro", dar si foarte multi ratati... Totusi, asta nu inseamna ca nu sunt ratati si la H.

Alliance suckz fuck the alliance !!!!

Intotdeauna am urat alianta...cu toate cam am intrat in lumea acestui joc ca dwarf paladin pe us (killrogg)...dupa ce am invatat sa joc normal => horde....cred ca asta fac majoritatea ...:P

Posted

vai de capul tau :|

n-am vazut o generalizare mai prost facuta ca asta, este cineva p-aici care a jucat mai mult de 6 luni pe toate servele din lume la fiecare factiune in parte? NU. Sunt 15 milioane de jucatori, deci 100% nu poti spune "la alianta sunt mai multi copii, la hoarda mai multi peste 80 de ani". In 2005 cand am inceput sa ma joc am facut char la hoarda pentru ca era Speedy acolo apoi dupa o pauza de joc m-am dus la alianta si nu-s deloc dezamagit. Mai ales ca-ti poti face si char-uri la alianta si char-uri la hoarda, deci discutia asta este inutila pt. ca Blizz iti ofera posibilitatea de a face lucrul asta, in cazul in care esti cretin si bagi d-alea gen "alliance sux fuck the alliance horde is shit MOOO" inseamna ca ai o problema.