Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

daca nu ai o guilda stabila pe un realm si esti jucator foarte bun, un realm populat e cel mai bun pentru ca ai de unde alege

aici ai toata dreptatea ...:) , pe maghteridon totul e un fleac acum chiar si in puguri..:P

Posted

da. este un dezavantaj clar pt horde pe magtheridon...stai la q in bg-uri de te ia gaia(cel putin asa presupun ca ally sunt deja in bg cu alti horde si ceilalti horde stau la coada)

Posted

deci am inceput sa cresc priestul. mi se pare ff greu ! primul oras ala warsong e un labirint enervant.

am o intrebare. itemele de lvl 70(rares greens) mai au vreo valoarE? primals, bolt of imbued netherweave o sa mai am nevoie de ele sau le bag la ah?

Posted

Salut.

Am jucat cateva zile pe blizz cu trial-ul dupa care mi-am cumparat WOW + Burning Crusade mi-am activat contul dar eu tot cu trialul am ramas adica imi spune ca mai am inca 8 zile de trial si nustiu ce sa fac .. fiindca nu suport trialul pur si simplu nu poti da wisp si multe alte dezvantaje si jocul lor luat de pe blizz merge ca dreq aveti vre-un sfat ce sa fac ?

Poftim si un print : http://i514.photobucket.com/albums/t342/zonic92/cont.jpg din cate vedeti eu am platit cont-ul dar nu imi apare "Active" doar la trial imi apare "Active" la restul imi apare "Pending" deci avete vre-un sfat ce as putea face ?

Posted

asta pt ca ai deja 10 zile gratis de la trial, peste 8 zile iti incepe free monthul. daca nu ma insel ar trebui sa nu mai ai restrictii daca ti-ai activat contul.

Posted

E cont trai + platit dar in fine ... imi puteti recomanda un realm pvp cu ceva romani si persoane ok si populatie mai marisoara dar nu full ..

Incearca Maghteridon ( NSA guild de romani) sau Sylvanas ....pe aceste 2 realmuri gasesti romani la orice pas..;)) GL & HF