Laur3nTyu Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cam scrie pe la lume prin semnaturi. In principal suntem de pe Laughing Skull, Emeriss, Grim Batol, Magtheridon, Eonar, parca si de pe Sylvanas.Kazzak here :tiphat: Quote
mmc Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Caii aia doi frumosi care au facut charge pe mine, ne-au purtat noroc. Quote
zetulescu Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 O intrebare , poate cam aiurea :) ....Og si Uc si la voi sunt locked? Si daca da...de ce? :) ...e o poveste ceva...? ca am citit eu ceva pe acolo.... Quote
Shuriken Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 poate de asta http://www.wowhead.com/?quest=13267 Quote
Guest Asterics Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Caut o guilda de romani pe hoarda. Puteti sa ma ajutati?Vezi Nordrassil, am vazut ca incep o guilda de raiding numa' cu romani, daca asta te intereseaza - Dacia se cheama guilda :P Quote
Guest zEdge Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 joaca cineva pe Realmul Magtheridon? :bananadance2: For the HORDE :kar: Quote
WhiteWolf Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 joaca cineva pe Realmul Magtheridon? :bananadance2: For the HORDE :kar:Uita-te cu 2 posturi mai sus. Quote
ChoWdeR Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 m-am reapucat si eu de wow :) 5 luni pauza :DHealthpack - Ghostlands lvl 72 Warrior :)Ursafal - Ghostlands lvl 70 Hunter Quote
theogritzi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 daca as vrea sa-mi fac pvp pe un mag..dar nu`mi place frostul si as vrea sa fac pvp cu fire si de asemenea am engineering ...:) ar iesi cv?:Dchiar nu iti recomand sa te duci in asa ceva,toti se cred zei cand defapt unu e mai prost ca altu,tot timpu cand am fost in guilde de romani sau destramat dupa un timp scurt.Aproape seara de seara pe general in Dalaran pe Magtheridon incep sa se injure romanii intre ei la cat is de prosti.Sa stii ca nu e chiar asa....NSA e pe maghteridon de foarte mult timp...si inca mai rezista si sunt doar romani in ea..:) intr-adevar e guilda de talkin si fun...astai cam tot ce iese din ea...am fost si eu in ea un timp si e distractiv recomand...daca cnv os a vrea sa intre in ea sa dea /w la Unsere sau Kanika...:P Quote
Injured Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 daca as vrea sa-mi fac pvp pe un mag..dar nu`mi place frostul si as vrea sa fac pvp cu fire si de asemenea am engineering ...:) ar iesi cv?:Dnu cred . Incearca arcane / frost. Quote
ChoWdeR Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 am vazut multe team`uri de mage & rogue cu mage pe fire si rupeau cam tot -_-incepea mage un fireball rapid pe healer, rogue cheap shot si mage iara un fireball si dupa dragon breath, rogue - kidney shot si dupaia nuke pana healerul e mort. asta in cel mult 6 sec o faceau.la frost ai avantaje contra melee dpsers, si la fire dar nu chiar asa de tari ca la frost.Iti recomand sa incerci sa te convingi singur. Quote
Stef Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 joaca cineva pe Realmul Magtheridon? :bananadance2: For the HORDE :kar:din cauza voastra sunt populate aiurea realmurile, am vazut multi copii suferinzi care isi fac char pe maght, si dc? pai e nihilum (sau cum so numi) acolo, aaaa banuiesc 100% ca ti-ai facut tauren warrior...am dreptate? Quote
Mamut Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nu inteleg de ce vor sa se bage unii pe un realm unde este deja o guilda ultra...pt ca eu cred ca nu ai nicio sansa sa intri acolo decat daca ai niste prieteni sau nush..dar nu cred ca este vreun RO prin Nihilum... Quote
Injured Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nu inteleg de ce vor sa se bage unii pe un realm unde este deja o guilda ultra...pt ca eu cred ca nu ai nicio sansa sa intri acolo decat daca ai niste prieteni sau nush..dar nu cred ca este vreun RO prin Nihilum...* Ensidia. Quote
mmc Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Magtheridon este pe locul doi in Europa ca progres pve:http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.enSa fi pe serverul asta nu inseamna neaparat ca esti fan Ensidia (si chiar daca nu vad ce e rau in asta)LE: Unul dintre romanii care a activat in Nihilium si mai apoi in Ensidia:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...don&n=Zookihttp://nihilum.mousesports.com/en/user/4936/Acum il vad guildless, ori e eroare de armory ori probabil... Quote
Avzar Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 @knockaroundRealm-ul Magtheridon e pe locul doi ca progres in Europa, dar Ensidia ca si guild e pe locul unu in lume :) Deci se completeaza una pe alta....Pariu ca zEdge nici macar nu joaca pe oficial, dar nah a auzit si el de Ensidia. Quote
Shuriken Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nihilum/ensidia cui dracu ii pasa de ei?doar niste tipi ce fac pve si joaca doar intre ei,mare lucru nu sunt nici singura si nici ultima guilda ce face la fel. Quote
theogritzi Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Magtheridon este pe locul doi in Europa ca progres pve:http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.enSa fi pe serverul asta nu inseamna neaparat ca esti fan Ensidia (si chiar daca nu vad ce e rau in asta)LE: Unul dintre romanii care a activat in Nihilium si mai apoi in Ensidia:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...don&n=Zookihttp://nihilum.mousesports.com/en/user/4936/Acum il vad guildless, ori e eroare de armory ori probabil...Zooki sa lasat de hardcore de mult...la fel ca si Serbandsteel ...si apropo l-am intrebat pe zooki dak are 5 min sa vb cu mn..si l-am intrebat despre jucatorii guildei...adica daca sunt asa no liferi cum credem noi...si mi-a zis ca daor in primele zile dupa ce apare o instanta apoi...nu e chiar asa..:) Quote
mmc Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nihilum/ensidia cui dracu ii pasa de ei?doar niste tipi ce fac pve si joaca doar intre ei,mare lucru nu sunt nici singura si nici ultima guilda ce face la fel.Well, mie-mi pasa. Sunt jucatori vechi, jucatori pro, jucatori cu greutare.M-au dazamagit un pic ca au "fuzionat" cu SK si au distrus un pic competitia.Dar asta e, sper ca Method si celelalte guilde de top sa-i jeneze un pic.Zooki sa lasat de hardcore de mult...la fel ca si Serbandsteel ...si apropo l-am intrebat pe zooki dak are 5 min sa vb cu mn..si l-am intrebat despre jucatorii guildei...adica daca sunt asa no liferi cum credem noi...si mi-a zis ca daor in primele zile dupa ce apare o instanta apoi...nu e chiar asa..:)Asta era clar pentru cine cunoaste jocul, din momentul in care ai terminat o instanta, nu mai ai ce face in joc in zilele ramase pana la reset. Quote
ChoWdeR Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 sincer, pe magtheridon gasesti ORICE vrei tu pe AH si group pt ORICE raid/instanta, doar trebuie sa cauti. Tata se lauda in fiecare zi ca " vai sa vezi David aseara am fost in ... "si nu, gresiti ca toti vin pe maggy pt ca este guilda Ensidia, vin toti aici pt ca serverul este foarte populat, ce este un avantaj, dezavantaj este ca 90% din server e doar horde.P.S: tata si-a mutat characterele de pe Emerald Dream pe maggy, pt ca pe ED e praf horde. Quote
WhiteWolf Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Realmul cel mai bun e realmul pe care ai cei mai multi prieteni si guilda cu care razi la fiecare raid pe vent, avand progress multumitor in acelasi timp. It's all about the people. Quote
make3 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Realmul cel mai bun e realmul pe care ai cei mai multi prieteni si guilda cu care razi la fiecare raid pe vent, avand progress multumitor in acelasi timp. It's all about the people.+1 Quote
tthdd Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 daca nu ai o guilda stabila pe un realm si esti jucator foarte bun, un realm populat e cel mai bun pentru ca ai de unde alege Quote