Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu deja de pe la lvl 41-42 doar in zf stau :) la inceput 3-4zfuri si lvlu, acu fac un fast run (war 52, lock53, rogue 46, si eu 47) ... in vreo 20-25 min si fac 15-20k exp (bine nu facem toti bossi) .. deci 5+ zfuri pt un lvl, questuri, acu mi`am umplut quest logu cu felaras ... da e destul de plictisitor super faina zona, dar aiurea questurile....

la 41-42 e riscand sa te duci in zf daca nu ai un party bun, mobii de acolo sunt lvl 44-45 elite si grupuri de 3 chiar si mai mult, iar ultima batalie e crancena

io m-am dus la lvl 44-45 si wipe de vreo 5 ori, acum am 48 o sa incerc iarasi deseara

feralas, da, zona superba, mult verde, questurile sunt de la 42 in sus

Posted

la 41-42 e riscand sa te duci in zf daca nu ai un party bun, mobii de acolo sunt lvl 44-45 elite si grupuri de 3 chiar si mai mult, iar ultima batalie e crancena

io m-am dus la lvl 44-45 si wipe de vreo 5 ori, acum am 48 o sa incerc iarasi deseara

feralas, da, zona superba, mult verde, questurile sunt de la 42 in sus

pentru mine, ca si druid resto, e destul de easy, daca am si un pala mai marisorsa`mi dea un BoS sa imiscada treadu la healing, sa nu fac agroo la mobi, si da aveam party estul de bun, ceilalti amici aimei, cu care faceam instantele, sunt cu vreo 4-5 levele mai mari decat mine... am fost si in mara la 46 si am facut princess run, si nu am murit decat 1 singura data... (tot partyu da, dar aveam si priest in party, si warlock, si nu a fost problema, s-a pus SS, pe priest...)

Posted

agro il faci fara sa vrei in functie de diferenta dintre lvl-ul tau si cel al mobului, cu cat e mai mare cu atat te vede mai repede

io eram 40 in stv si faceam quest cu un shammy de 35 la mobi de 39-40, ma trezeam inconjurat mai mereu de mobi, ii atragea ala ca un magnet.

Posted

agro il faci fara sa vrei in functie de diferenta dintre lvl-ul tau si cel al mobului, cu cat e mai mare cu atat te vede mai repede

io eram 40 in stv si faceam quest cu un shammy de 35 la mobi de 39-40, ma trezeam inconjurat mai mereu de mobi, ii atragea ala ca un magnet.

Healing aggro nu e acelasi lucru cu range aggro. Challenge spune bine ce spune. De healing aggro te salveaza Blessing of Salvation, de range aggro Mind Soothe.

@razvan: In principiu daca ai descoperit deja orasul, mergi la Gryph Master si o sa iti "inchirieze" un grifon pana in orasul in care vrei sa ajungi. Daca nu l-ai descoperit inca, o iei la opincuta pana in oras, gasesti Flight Path la Gryph Master si gata.

Posted

Intr-un party de exemplu-n SM/DM/ULDA samd, iau lejer aggro pe mine cu hunterul, multi shot=>fd=>ftrap=>-1 de batut = ftw, desi multi din party m-au avertizat si-au zis sa numai iau aggro pe mine :rofl1:

@razvan:harta ta e goala, dar questurile te vor trimite peste tot si asa o s-o vezi(in special pe cea a partii la care joci) mai pe toata. Vezi ca-n fiecare oras, gryph masters au un ! deasupra, si pe miste mese vezi gryphs cum dau din aripi :P. Daca ai 2 pointuri in 2 orase, te poti plimba cu gryphul, nu uita niciodata sa vb cu gryphul intr-un oras nou ca ca apoi e jale, o sa-ti para rau :rofl1:

Posted

am o mare problema!!

mi-am luat DVD+R ASUS nou si mai am 1 comp TOT cu ASUS si acum la fieacare imi da ERROR 102 can not read...la CD 2.....help me !!! ........stie careva peste ccat timp de la constatarea problemei pot sa le spun celor de la gameshop?help me...vreau sa joooooc :(

Posted

De curand am pus un apply la un guild mai bun de pe Kul Tiras si am fost si eu cu ei in BWL si de mai multe ori in Naxxramas! Singurul boss pe care l-au dat jos a fost Instructor Razuvious. Am incercat pentru prima data la Gothik the Harverster insa e greu tare si cel mai mult am insistat la Anub'rekhan! La cea mai buna incercare l-am lasat cu 28%! Majoritatea celor din raid au tier 2 complet si sunt bine echipati. Eu am intrat in guild de vreo 10 zile si nu am decat 3 piese de tier 1 pe mine! :banghead: Noroc ca am un pala holy si am 40 de puncte bagate in holy si ma descurc la heal. Deocamdata sunt trialist insa sper sa ma bage raider oameni. Culmea e ca am avut vreo 2-3 saptamani in care am inceput sa fac tier 0 si am strans 6 piese din set. Si pe urma am mai bine de o luna de zile de cand alerg dupa chestul de la Drakki si pantalonii de la Baron insa nu i-am luat pana la ora cand scriu acest post. Daca continuii cu guildul in felul asta cred ca mai repede pun tier 2 decat chestul de la Drakki! :D Din cei care postati aici care ati fost in Naxx si ce bossi ati omorat pe acolo? Poate imi ziceti si niste tactici! :P

Posted

Speedy impreuna cu G lui au omorat 11 boshi in Naxxramas :P

@obidan : mate dar o clona la cd, apoi sa-i copiezi continutul pe calculator iar de acolo sa-l poti instala? nu sunt sigur ca merge, dar poti incerca.

Posted

daca ii da eroare la citire o sa-i dea eroare si cand va incerca sa creeze clona dupa cd

cum spunea si Speedy, incearca dc++ sa iei doar cd-ul 2, desi io am observat ca doar varianta pe 4cd-uri se gaseste pe hub-uri.

cd-ul e posibil sa fie stricat, va trebui sa-l schimbi, spune-le celor de la gs cat mai repede

Guest gabyslim
Posted

Da yo nu inteleg de ce astia de la blizzard nu permite facerea unor servere gratuite.

E kiar de neinteles. Ca as vrea sa joc fara sa platesc :banghead: asa cum e lineage 2.

Posted

Da yo nu inteleg de ce astia de la blizzard nu permite facerea unor servere gratuite.

E kiar de neinteles. Ca as vrea sa joc fara sa platesc :banghead: asa cum e lineage 2.

Lineage 2 nu e free.

Posted

:violent:

Posted

Culmea e ca si scoala este free.

Posted

World of Warcraft: The Burning Crusade will be in stores on January 16th, 2007 in Europe and North America! The news comes as the player base reaches 7.5 million players worldwide. World of Warcraft: The Burning Crusade will be available at retail stores at a suggested retail price of 34.99€. A special Collector's Edition of the expansion will also be available, at a suggested retail price of 69.99€. This limited-edition package will include the expansion on both CD-ROM and DVD, the Art of the Burning Crusade coffee table book, an exclusive in-game pet, a behind-the-scenes DVD, a World of Warcraft Trading Card Game starter deck and exclusive cards, a map of Outland mouse pad and the official soundtrack CD.

"While World of Warcraft has continued to grow rapidly along with its player population, The Burning Crusade will represent our single largest addition of new game content and new features to date," said Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. "With this expansion, we’re looking forward to offering the same level of quality that players have experienced in World of Warcraft so far, and we’ll continue balancing and play-testing up until launch to ensure that The Burning Crusade achieves that goal."

:banana: :bananadance2: :dance:

Posted

auziti,amvazut pe cineva cum isi schimba fata la character,fara sa foloseasca vreo potiune sau vraja!

Shtie cineva care e comanda?

De ex lam vazut cum devenea chel

P.S.Am facut un guild de romani pe Haomarush.Anyone wants to join?numele guildului e Templar Knights si numele characterului meu e Madm .