WhiteWolf Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 The Intel Extreme Masters World of Warcraft 3v3 Arena Tournament Continental Finals have come to an end. In the grand finals the Bulgarian team from iNNERFiRE won over Nihilum Plasma with a score 3:2.Well that's nice. Quote
Zeal Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 vreo idee ce setupuri s-au jucat?edit am gasit video : http://tv.esl.eu/de/vod/view/21157 sunt cred ca la toate meciurile daca le cautati.rmp ftw! Quote
WhiteWolf Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Am trecut si eu putin pe feral si m-am bagat la 2v2 cu un prieten holy pala. Avand in vedere ca inca mai am greenies pe mine si 0 resilience(el la fel), 10-14 e bine. :D Quote
make3 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 FFS @cg forums. ) Another one nu se poate asa ceva ma )) ahahaahhahahaha tare aia cu alt f4 ) Quote
Mamut Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 nu credeam ca exista asa nubi pe bliz o_O O_o "when i press alt f4 the game crashes" Quote
ChoWdeR Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 lol alt + f4 dapoi si celalalt intreaba pe blizz cum se face un private server :rofl1: Quote
ChoWdeR Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 care esti de pe maghteridon?:Dtaicameu , Antoniocris - 80 paladin si Pombar - 80 hunter :)horde, apropo :) Quote
Guest kingcrow Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Caut o guilda de romani pe hoarda. Puteti sa ma ajutati? Quote
ChoWdeR Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Caut o guilda de romani pe hoarda. Puteti sa ma ajutati?server ... ? Quote
Guest kingcrow Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 server ... ?eu sunt pe doomhammer.caut un server, cu o guilda de romani pe el. Quote
Shuriken Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 eu sunt pe doomhammer.caut un server, cu o guilda de romani pe el.chiar nu iti recomand sa te duci in asa ceva,toti se cred zei cand defapt unu e mai prost ca altu,tot timpu cand am fost in guilde de romani sau destramat dupa un timp scurt.Aproape seara de seara pe general in Dalaran pe Magtheridon incep sa se injure romanii intre ei la cat is de prosti. Quote
Guest kingcrow Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 chiar nu iti recomand sa te duci in asa ceva,toti se cred zei cand defapt unu e mai prost ca altu,tot timpu cand am fost in guilde de romani sau destramat dupa un timp scurt.Aproape seara de seara pe general in Dalaran pe Magtheridon incep sa se injure romanii intre ei la cat is de prosti.acum serios, chiar nu e nicio guilda de romani serioasa pe hoarda pe vreun server? Quote
Injured Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 acum serios, chiar nu e nicio guilda de romani serioasa pe hoarda pe vreun server?Sunt. Dar foarte putine .. Quote
Guest kingcrow Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Sunt. Dar foarte putine ..foarte tare, daca stii una zi-mi si mie. sau e vreun secret NASA? Quote
mmc Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 acum serios, chiar nu e nicio guilda de romani serioasa pe hoarda pe vreun server?Maat pe Jaedenar si Haos pe Al'akirDepinde ce intelegi tu prin serioasa. Quote
Laur3nTyu Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 FFS @cg forums. ) Another one epic fails si ink cati noobi is pe blizz :violent: Quote
Sayajin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 voi pe ce servere jucati?si ce gen is pvp sau pve? Quote
WhiteWolf Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 voi pe ce servere jucati?si ce gen is pvp sau pve?Cam scrie pe la lume prin semnaturi. In principal suntem de pe Laughing Skull, Emeriss, Grim Batol, Magtheridon, Eonar, parca si de pe Sylvanas. Quote