lordrares Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 salut baieti am vazut ca sunteti destul de multi romani care jucati jocul mi-as cumpara si eu jocul dar am jucat pe trial si nu mia placut de loc, uni prieteni spun ca trialul e total diferit de versiunea completa a jocului???? eu nu stiu ce sa spun nu prea mai am ce sa joc si las cumpara datimi ceva sugesti adica voi daca jucati totzi vetzi spune ca merita...... da vreau sa imi ziceti daca vreti niste aspecte ale jocului si niste chesti tari care le potzi face in joc?? PEACE !!!! Poi daca nu ti-a placut.. nu il cumpara.. in rest.. despre trail.. intainte sa il cumpar si eu am avut.. si mi-a placut.. si nu este diferita inceperea jocului din trail cu cel normal.. Quote
DjVirus Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Salut. Am jucat si eu wow dar pana acuma doar pe servere private si am niste nelamuriri pentru inceput mi-am facut un cont trial sa vad daca merita am primit email-ul ca mi-am activat cont-ul totul frumos intralez wotk , fac update pana la 3.0.9 si surpriza cand vreau sa intru pe server imi spune ca nu-i buna parola sau cont-ul nu exista in "realmist" am doar atata set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.comset patchlist eu.version.worldofwarcraft.comset realmlistbn ""set portal eul-am sters si am incercat sa intru degeaba, am sters cache tot degeaba sa fi facut eu ceva gresit ? si in legatura cu jocul vreau sa-mi cumpar toate jocurile dar pt inceput vreau sa stiu niste chestii daca imi cumpar wow simplu pot juca cu wow simplu pe bliz ? sau daca imi cumpar Burning Crusade si wow simplu din cate am inteles pot juca pe bliz ... eu vreau sa stiu ce dezavantaje am daca imi cumpar doar burning si wow simplu si daca cumva primesc un bonus fiindca mi-am cumparat jocurile ... de exemplu o saptamana gratis sau mai stiu eu ... si ultima mea intrebare ar fi cum pot plati daca nu am card ? pot plati la magazin sau altfel ... ? Quote
Lasher_ro Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Iti trebuie doar originalul ca sa poti juca, care include o luna gratis, dar care necesita sa alegi o metoda de plata. Se poate plati cu Game Time Card daca nu ai credit card, care se gaseste la magazine.Daca iti iei doar originalul ( sau doar oringinal + tbc ) nu o sa ai acces la imbunatatirile aduse de expansionurile care iti lipsesc, in afara de cele globale ( gen talente ).Cu prima problema nu te prea pot ajuta ... sigur ti-ai facut contul trial pe http://www.wow-europe.com ? Quote
DjVirus Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Explica-mi cum e chestia cu Game Card ca nu am inteles prea mare lucru eu vreau sa-mi cumpar wow simplu si burning crusade si pana ajung la 70 sa-mi cumpar si wotk dar ma intereseaza daca imi cumpar burning + wow simplu tot o luna gratis primesc sau trebuie si wotk ? Quote
a1urea Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Explica-mi cum e chestia cu Game Card ca nu am inteles prea mare lucru eu vreau sa-mi cumpar wow simplu si burning crusade si pana ajung la 70 sa-mi cumpar si wotk dar ma intereseaza daca imi cumpar burning + wow simplu tot o luna gratis primesc sau trebuie si wotk ?Ai doua metode de plata. Cu Credit card sau cu Game Time Card. Cu prima metoda poti plati pana la 6 luni in avans daca nu ma insel si cu a doua poti plati 2 luni in avans. Game Time Card - un cod care il cumperi intr-o carcasa din orice magazin care vinde jocuri si care in special ofera la vanzare produsele blizz. Practic ca sa joci wow, iti trebuie wow original si burning crusade pentru maxim lvl 70. Instalezi wow, instalezi burning crusade si-ti faci upgrade la account (upgrade de la wow la burning crusade) din account manager-ul de pe site-ul blizz. Apoi ca sa beneficiezi de luna gratuita introduci si Game Time Card-ul la metoda de plata sau Credit Card-ul si voila, poti juca wow 1-3 luni, linistit. Quote
DjVirus Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dap o sa incep cu trailul ca am vazut ca pot face update la acont dupa ce imi expira si maine imi cumpar cele 2 wow-uri .. pe wotk nu prea am jucat si as vrea sa stiu cam cum stau clasele paladin, warrior, dk la pvp fiindca nu vreau sa platesc bani sa fac 80 de lvl si sa spun ba dar cum a, ajuns paladinul pe wotk ...mie in general imi plac clasele melee si vreau sa-mi spuna cei care stiu cum se descurca in pvp .. Quote
Mamut Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 din cate stiu eu .... paladinu da mucu cam la toti, dk la fel...rogue pe mutilate da si el ceva dmg frumos(in 3.0.8 asa era acu nush in 3.0.9).mai bine faci un quiz din ala what class are you si vezi ce iti da...poate o sa aiba dreptate in alegerea claseihttp://quiz.wegame.com/wow_class_quiz/daca nu-ti place asta mai cauta pe gugal ca mai gasesti o gramada :) Quote
virus_ro Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 N`ar trebui sa existe adevar in afirmatii de genul "clasa x le da mucu la toti" , insa ... din pacate ... exista. Ideea de balans adoptata de blizz e urmatoarea : Daca un expansion a fost o clasa sau un spec buna / bun sau OP , il nerfam urmatoarele 2-10 expansionuri ca sa balansam jocul si sa le dam si celor care nu erau OP sau specurilor care nu erau bune de nimic sansa sa fie deasupra.Cel mai bun exemplu il poti vedea la specurile de hunteri [ sa nu incep sa ma iau de clase , dau ex de spec`uri ] : in vanilla , MM era nu doar superior , insa singurul spec folosit de 99% de hunteri. In BC , toti erau BM ... acum toti sunt surv. E normal sa fie asa , pentru ca blizzard desi iti ofera 3 tree`uri, ori le e greu, ori sunt au o gandire de oameni ratati si fac un spec asa de bun incat trebuie sa fi batut in cap sa nu`l folosesti.Eu unu prefer mana games din s2+ decat porcaria asta de burst acuma .. "burst before you get bursted" - noua tactica adoptata de 90% dintre pvperi. Quote
mmc Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cred ca n-ai jucat S1 sa fi vazut ce burst era si acolo, burst care s-a mentinut pana pe la mijlocul lui S2.Pariu ca-n S6 o sa fie la fel.E un tournament momentan http://www.arenajunkies.com/ajesl.phpti-as sugera sa arunci un ochi si sa vezi nici urma de burst, exact meciuri din S2.Hunterii jucau BM pentru ca nu le pasa de raid damage ci doar de self one. Cine era cu scaun la cap juca Surv si diferenta se observa.Clasele sunt OK, playerii sunt de vina. Asta e conceptia mea. Quote
tthdd Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 N`ar trebui sa existe adevar in afirmatii de genul "clasa x le da mucu la toti" , insa ... din pacate ... exista. Ideea de balans adoptata de blizz e urmatoarea : Daca un expansion a fost o clasa sau un spec buna / bun sau OP , il nerfam urmatoarele 2-10 expansionuri ca sa balansam jocul si sa le dam si celor care nu erau OP sau specurilor care nu erau bune de nimic sansa sa fie deasupra.Cel mai bun exemplu il poti vedea la specurile de hunteri [ sa nu incep sa ma iau de clase , dau ex de spec`uri ] : in vanilla , MM era nu doar superior , insa singurul spec folosit de 99% de hunteri. In BC , toti erau BM ... acum toti sunt surv. E normal sa fie asa , pentru ca blizzard desi iti ofera 3 tree`uri, ori le e greu, ori sunt au o gandire de oameni ratati si fac un spec asa de bun incat trebuie sa fi batut in cap sa nu`l folosesti.Eu unu prefer mana games din s2+ decat porcaria asta de burst acuma .. "burst before you get bursted" - noua tactica adoptata de 90% dintre pvperi.Sincer cred ca blizzardu vrea sa faca ceva balance pe clase, dar iar nu le iese, d-aia toti se plang.. ca nu mi se pare normal ca intr-un expansion sa fie o clasa la pamant si una bufata pana-n gat.E si vina jucatorilor, dar rogues si druids(resto) sunt cam la pamant.Vine 3.1 asta si nici nu stiu pe ce specc voi juca, BM e cel mai bun specc ca dmg pt PvE, SV a primit Black Arrow pe care o gasesti in spell tabu' de la Marksmanship (?!) si imparte c/d cu trapurile, nerf la ES cu 10%, deci e de cacao, iar la MS imi iau mana singur din viper sting. Adica, in loc sa lasi Chimaera shot la 500~ mana (din 807), te mai lauzi ca rezolvi problema cu mana.Basically, a trecut un singur patch si tre' sa-mi dau regem/re-enchant (iar) la tot gearul. Quote
Zeal Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 rogues si resto droods o duc la fel de bine ca aproape toate clasele, trebuie doar sa stii sa le joci. singurele overpowered in pvp mi se par clar holy paladinul si dkul, inafara carora jocul mi se pare relativ echilibrat.argumente: pala - 1.bubbleul poate fi folosit pt a iesi din cc (that's bullshit). daca ar scoate asta ar face un mare bine pt toata comunitatea wow2. hand of freedom cooldown 20 secunde si dureaza 10? sa fim seriosi, asta il face cel mai greu de omorat in arena, mai ales daca are si resilience decent, degeaba te chinui sa dai jos un pala (asta daca nu esti dk)3. divine plea cooldown 1 minut si mai e si undispellable. practic daca joci cu dk sau orice clasa cu armura care moare oricum greu si singur, poti folosi divine pleaul linistit fara sa te ingrijorezi de debufful de 50% healing. ca priest mi-am dat seama ca degeba ard paladinul de mana, ca tot si-o face la loc lejer.macar chestiile astea 3 daca ar fi nerfed, palaul s-ar incadra in randul claselor normale din joc.La dk, pai unul pe blood care are engineering si foloseste trinketul asta(am intalnit destul de multi cu tactica asta, dublu dmg de la trinket de la runic weapon), face un burst de 15k+ fara crituri in doar 4-5 secunde. nici un healer nu poate supravietuii fara bubble la asa ceva. fie ca ramane cu 2-3k hp, tot moare imediat apoi. La dkul pe uh daca nu reusesti sa omori petu la inceput, deja ai pierdut meciul. numai petu ala face 400 dps~ pe langa burstul imens care il are cu gargoyle+death coil/scourge strike spam.nerf dk+pala si o sa fie ok sa joci arena.si hunterii dupa parerea mea sunt chiar imediat dupa acestia doi ca overpowerness. cel putin priestul in arena n-are ce sa le faca, e mult prea usor sa faci drain pe unul in timp ce dai dmg imens pe dps. Quote
Lasher_ro Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dar ma intereseaza daca imi cumpar burning + wow simplu tot o luna gratis primesc sau trebuie si wotk ?Dupa cum am zis, originalul ofera o luna gratis. Celelalte expansionuri nu au nimic de genul. Quote
tthdd Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nici priestu in arena nu-i omoara pe hunteri dar nici invers, asa ca las-o balta, un priest bun stie cum sa-si protejeze dps-ul, pot eu sa am si dublu damage, pana scot pe unu din bula irosesc 1 explosive shot si 1 aimed shot, mai stai 5 secunde iar ii dai bula asa ca nu spune tu ca n-are druidul nimic, daca erau si rogue-ul si druid-ul ok vedeai cacalau la rating mare, acum vezi doar dk, warlock, hunteri, paladini, shamani si priests nici macar magii numai sunt ce erau. las, e bine macar ca au dat nerf la warlock, ce n-as da eu sa am fear in loc de alt cc :/ Quote
Zeal Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 da ma, sa dai jos un priest e greu. dar sa-i mananci mana e mult prea usor. Quote
WhiteWolf Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 rogues si resto droods o duc la fel de bine ca aproape toate clasele, trebuie doar sa stii sa le joci. Pardon? Resto druid o duce bine in PvP? Uita-te ce echipe erau in finala anul trecut la tournament la 3v3. Amandoua aveau resto druid. Uita-te cum sta situatia acuma. Quote
ratseloP Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Any guild LF resto shaman, H sided ? 2.4kBH/384 haste/26% crit/500 mp5 selfbuffed (EL wep + WS). ^^Ma transfer pe oriunde xD Quote
Zeal Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 da pana mea, inainte era asa de bun resto druidu pt ca daca avea bearform+resilience mare dadeai in el pana plangeai. si nu sunt asa de multi resto pt ca multi s-au dat pe feral, ducand-o mai bine in sezonul asta, insa poti sa ajungi la 2k+ rating fara prea mare efort daca stii sa joci si pe resto. este probabil cea mai dezavantajata clasa de healing la momentul actual, insa nu poti sa zici ca esti total dezavantajat. are si plusuri si minusuri si e mai bun in anumite situatii decat toti healerii (survival+cel mai bun cc) Quote
Sayajin Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Salut! vreau sa ma apuc de wow am bani am tot cumpar jocul no problem doar ca...mi-am facut o carte de credit adik mondo mastercard si nu cred k merge sa platesc jocu...ziceti`mi pls ce card`uri folositzi voi ca sa platiti jocul :beer: Quote
zetulescu Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Salut! vreau sa ma apuc de wow am bani am tot cumpar jocul no problem doar ca...mi-am facut o carte de credit adik mondo mastercard si nu cred k merge sa platesc jocu...ziceti`mi pls ce card`uri folositzi voi ca sa platiti jocul :beer: Visa , Electron-Visa , Mastercard , JCB , American Express Quote
virus_ro Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cred ca n-ai jucat S1 sa fi vazut ce burst era si acolo, burst care s-a mentinut pana pe la mijlocul lui S2.Pariu ca-n S6 o sa fie la fel.Clasele sunt OK, playerii sunt de vina. Asta e conceptia mea.Ai dreptate , n`am facut pvp in s1 si sunt deacord ca lucrurile o sa evolueze la fel cum si in BC cu t4 aveai nevoie de hit gems si la t6 nu mai stiai ce hit item sa dai jos sa pui mai mult spell dmg in loc de overhit`ul ala. Sa speram ca odata cu mai mult resilience in sezoanele viitoare se va balansa dmg`ul cat de cat. Cu a doua afirmatie insa nu sunt deacord .. MMOs nu au fost niciodata skill games si nici nu cred ca vor putea fi. Nu poti spune ca e vina playerului daca`l dezavantajeaza clasa / setup`ul contra alt setup / clasa .. e ca si cum ai spun ca un player in s1 poate bate unul in s5 daca stie sa joace [ excludem evident e-bayerii si inaptii care nu sunt in stare sa gaseasca momvenet keys ]. Conteaza SI playerul , insa nu numai playerul :)Cat despre tournamente .. nu stiu daca nu ai observat sau ai ales sa ignori acest lucru .. insa in toate tournamentele de wow care se respecta si sunt la un anumit nivel ... toti joaca aceleasi setupuri [ 3-4 maxim ] Quote
mmc Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cu a doua afirmatie insa nu sunt deacord .. MMOs nu au fost niciodata skill games si nici nu cred ca vor putea fi. Nu poti spune ca e vina playerului daca`l dezavantajeaza clasa / setup`ul contra alt setup / clasa .. e ca si cum ai spun ca un player in s1 poate bate unul in s5 daca stie sa joace [ excludem evident e-bayerii si inaptii care nu sunt in stare sa gaseasca momvenet keys ]. Conteaza SI playerul , insa nu numai playerul :)Skill aici in sensul de experienta in jocuri, experienta in wow.Cu tot avantajul pe care il ofera o clasa fata de celelalte, refuz sa cred ca daca cineva se apuca de wow acum si alege DK (clasa buna in arena atm) o sa faca instant 2k rating.Luam de exemplu TBC cand majoritatea echipelor de top in 2v2 erau formate din Druid/Warrior, dar erau Druid/Warrior si la 1400.Cei care sunt acum prin topuri mai mult ca sigur au experienta pvp din trecut.Cat despre tournamente .. nu stiu daca nu ai observat sau ai ales sa ignori acest lucru .. insa in toate tournamentele de wow care se respecta si sunt la un anumit nivel ... toti joaca aceleasi setupuri [ 3-4 maxim ]Din pacate Arena se bazeaza pe niste elemente ca: healing reducing, moving impairing, cat mai mult CC si mana drain. Cine ofera toate astea cel mai bine? Rogue, Priest, Mage. Quote
Guest Asterics Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nu uita kiting, pozitionare, asta e cel mai important in arene, imo pe langa coordonarea silence/ccEdit: e vreo comunitate de pvp/arenas romaneasca pe undeva ?Cei care vorbesc acuma si spun ca unele clase sunt prea overpowered si altele prea praf uita ca in TBC daca vedeai vreun holy pala in 2v2 si 3v3 te mirai, la fel si cu shamanu, un singur setup era viabil in 3v3 tournaments da' si ala usor de facut muci ( spriest/affli lock/resto) Quote
mmc Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mergea resto shaman foarte bine in 3v3 cu retri pala si warrior. In 2v2 mergea cu warrior si rogue.In 5v5 mergea ca elemental.Enchancement mergea in 3v3 cu resto druid si mage.Astea sunt setupuri pe care le stiu, posibil sa mai fi fost si altele. Quote