Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Cat despre dual-spec, atata timp cat il fac ceva mai ieftin ( sa zicem cel mult 500g ), it kicks ass.

Din cate am vazut/inteles poti da respecc si inside dual specc. E ca si cum ai avea un main specc si "te joci" cu al doilea dupa bunul plac. Nu mi se pare mult 1k g tinand cont de cat scoti din dailies numai.

Posted

Din cate am vazut/inteles poti da respecc si inside dual specc. E ca si cum ai avea un main specc si "te joci" cu al doilea dupa bunul plac. Nu mi se pare mult 1k g tinand cont de cat scoti din dailies numai.

In TBC am facut timp de 2 luni dailies in fiecare zi pentru epic flyer , hippogryph ( care acum regret ca l-am luat :P ) si bani de buzunar pentru northrend. Crezi ca mai am chef sa fac dailies ? :D

Posted

In TBC am facut timp de 2 luni dailies in fiecare zi pentru epic flyer , hippogryph ( care acum regret ca l-am luat :P ) si bani de buzunar pentru northrend. Crezi ca mai am chef sa fac dailies ? :D

1 ora pe zi ptr 200-300 G ... prefer sa fac asta decat sa stau 3-4 ore in fata Ah-ului. :D Hipp l-am luat si eu in 4 sapt de farm /yuck. :))

@White: Eu nu vad lucrurile asa de rau, nu pana nu vad cum se misca mechanics and stuff.

Guest Asterics
Posted

Nu va mai plangeti aici pentru abilitati ca nu sunt bune etc.

Druid changes o sa fie bune pentru PvP pana la urma, lifebloom 10k healz? ( toate 3 instant acuma )

Schimbarea e pentru PvP, si mana increase e ca sa nu tina un druid 3x Lifebloom pe 3 tanks si sa mai aiba timp sa faca si raid healing in-between fara sa isi faca griji cu bara albastra.

Ce ziceti de schimbarile la enhancement shammies ? :D infinite blue bar \o/

Posted

ce parere aveti despre dual spec?personal mi se pare cea mai mare prostie,un lucru ce va avantaja clar clasele hybrid.

De unde scoti tu afirmatia asta? Din burta?

Gandeste-te si la o clasa pure dps: rogue/hunter/mage/lock care face pve si pvp ce usor ii va fi sa-si schimbe specul dupa raid cand se duce in arena sau BG.

Pentru un hibrid e bun, dar nu perfect. Ma gandesc la mine care joc shaman resto, pai imi trebuie spec de pve, spec de pvp si inca un spec de dps, normal ca o sa am unul de baza la care nu umblu si inca unul cu care o sa ma joc in functie de nevoi, dar tot va trebui sa dau 50g pentru respec.

1000g la momentul actual nu e o suma mare.

E un lucru foarte bun acest dual spec.

Posted

De unde scoti tu afirmatia asta? Din burta?

Gandeste-te si la o clasa pure dps: rogue/hunter/mage/lock care face pve si pvp ce usor ii va fi sa-si schimbe specul dupa raid cand se duce in arena sau BG.

Pentru un hibrid e bun, dar nu perfect. Ma gandesc la mine care joc shaman resto, pai imi trebuie spec de pve, spec de pvp si inca un spec de dps, normal ca o sa am unul de baza la care nu umblu si inca unul cu care o sa ma joc in functie de nevoi, dar tot va trebui sa dau 50g pentru respec.

1000g la momentul actual nu e o suma mare.

E un lucru foarte bun acest dual spec.

ai uitat dk-u :)

ma enerveaza ca au dat nerf la aure >.< . e foarte aiurea ce au facut

Blood Aura: Replaced with Improved Blood Presence. This allows the deathknight to keep the healing from damage done bonus of Blood Presence in any presence, and increases healing received while in Blood Presence.

adica mie imi da 2% heal cand sunt in alt presence in afara de blood, iar cand sunt in blood presence imi da 5%

mai bine nu mai faceau nimic la ele, ca stiu ca la inceput era 2% aura si 2% presence...

iar in frost tree...au mutat spell-urile alea pe acolo de le-au sarit capacele...si vreau sa zic ca howling blast nu merita sa fie 51 talent...

Posted

nu cred ca DK o sa mai schimbe specc-ul pentru ca un singur talent tree bun : UNHOLY.

mie o sa-mi fie benefic dual-speccul, mai ales ca Beast Mastery e main specc la 3.1, dar sunt encounteri (gen Iron Council) care pute a Sartharion cu 3D, acolo e bine sa ma schimb pe Survival doar sa nu moara petu' de 100000 de ori :P

Posted

Dual Spec e 100% o idee geniala, in afara faptului ca , clasele hybrid nu mai trebuie sa cheltuiasca n gold pt respec intre Raid Spec si PvP spec sau Solo Farming spec, /point healers, acum nu mai stai sa pui iarasi talentele, sa schimby glyphurile, sa aranjezi iarasi action barurile. E o optiune menita sa usureze deciziile RL pt Raid Setup, acum nu mai trebuie sa tii 2 healeri afara ca la x-ulescu trebuie extra healeri, 2 dps isi dau fast spec si voila!

Posted

iar in frost tree...au mutat spell-urile alea pe acolo de le-au sarit capacele...si vreau sa zic ca howling blast nu merita sa fie 51 talent...

Wrong, deep frost a fost bufat ptr dps si tanking. Tot ce au facut, a fost sa elimine hibrizii.

Posted

Dual Spec e 100% o idee geniala, in afara faptului ca , clasele hybrid nu mai trebuie sa cheltuiasca n gold pt respec intre Raid Spec si PvP spec sau Solo Farming spec, /point healers, acum nu mai stai sa pui iarasi talentele, sa schimby glyphurile, sa aranjezi iarasi action barurile. E o optiune menita sa usureze deciziile RL pt Raid Setup, acum nu mai trebuie sa tii 2 healeri afara ca la x-ulescu trebuie extra healeri, 2 dps isi dau fast spec si voila!

S-au facut raiduri si fara dual spec. Stii aia 50g pentru respec erau cu pusi cu un scop . Cel putin eu il vad ca un damper sa nu fie inflatie ca vezi si tu acuma cu cate 25 de daily q , daca mai e asa , faci gold in prostie . Nu stiu sigur cum e pe realm la voi insa in ritmul asta pare-mi-se ca se va ajunge ca pe private 1 green item 5000g .

Posted

S-au facut raiduri si fara dual spec. Stii aia 50g pentru respec erau cu pusi cu un scop . Cel putin eu il vad ca un damper sa nu fie inflatie ca vezi si tu acuma cu cate 25 de daily q , daca mai e asa , faci gold in prostie . Nu stiu sigur cum e pe realm la voi insa in ritmul asta pare-mi-se ca se va ajunge ca pe private 1 green item 5000g .

neah, un grey o sa fie 20k, pun PARIU

50g = nimic. Erau ceva inainte de tbc cand daca aveai 1000g erai smecher, acum e doar o prostie. Va ajuta hibrizii si cei care fac pvp si pve, dar tot vor trebui sa isi schimbe talentele in fiecare patch. 1000g e doar pentru al doilea spec, nu iti da free respecs forever.

Si da, s-au facut raiduri si fara dual spec, dar nu toate raidurile sunt la fel si asta le ofera o libertate mult mai mare in a crea un boss encounter. Exemplu: naxx needs 2 tanks, sarth+3drakes needs 4 tanks. Cu un grup de naxx nu te poti duce la sarth+3D. Dar cu dualspec se poate foarte usor, ceea ce inseamna ca vom avea encounters de genul asta si intr-un dungeon normal.

Posted

Marksmanship mana issue

Marks running OOM too often we feel is a legitimate problem and something we plan on improving. (

cea mai buna schimbare la hunteri in ultimele 10 patchuri sa mor nebun!!!!

Posted

Si da, s-au facut raiduri si fara dual spec, dar nu toate raidurile sunt la fel si asta le ofera o libertate mult mai mare in a crea un boss encounter. Exemplu: naxx needs 2 tanks, sarth+3drakes needs 4 tanks. Cu un grup de naxx nu te poti duce la sarth+3D.

Unde 4 tanci la Sarth 3d?

3 toata ziua.

Naxx 25, ai nevoie de 3 tanci doar la patch

Guest Asterics
Posted

Tocmai am fost hackuit se pare -.- Aveti grija unde faceti click.

L-am luat ori de pe libertatea.ro/wowjutsu/ siteu guildei Solitude de pe kazzak. Problema nue mare ca imi iau gearul inapoi, si chinezoiu' tocmai farmase 23 de stackuri de saronite pe un alt in wintergrasp se pare, pe care am reusit sa i le trimit unui prieten inainte sa ma scoate din nou ^^ la faza asta inseamna un profit net de 2k gold cu hacku asta, ca aveam 200g cash pe toate caracterele :P

Posted

Unde 4 tanci la Sarth 3d?

3 toata ziua.

Naxx 25, ai nevoie de 3 tanci doar la patch

noi il facem cu 4: 1 sarth/1whelps/2 drakes

parca l-am facut cu 3 data trecuta, beats me. Dadeam un exemplu.

Posted

Marksmanship mana issue

Marks running OOM too often we feel is a legitimate problem and something we plan on improving. (

cea mai buna schimbare la hunteri in ultimele 10 patchuri sa mor nebun!!!!

Sunt foarte curios pe ce isi bazeaza schimbarile. Ca pe situatia actuala clar nu. In loc sa nerfuiasca clasele care domina sau sa buffuiasca pe cele mai neglijate ca sa ajunga la un echilibru unde fiecare DPS poate concura cu fiecare, ei fac inversul. Nu inteleg de ce....

Posted

Pai, Blizzard incearca sa faca o balanta intre speccurile claselor, pe shamani i-au balansat destul de mult, acum urmeaza hunterii (sper), desi in 3.1 dps-ul unui hunter pe BM e mult mai mare CA CEl de pe SV. Dar mana era o mare problema pt MS, adica 804 mana pentru Chimaera shot e foarte mult, in 6 shoturi terminai mana, game over, iar damage-ul nu era cine stie ce, adica chimaera shot strica tot MS-ul imo (pe asta se bazeaza schimbarea asta la hunteri).

daca tu crezi ca iei nerf intereseaza-te de cate locuri aveau druizii in 40 man raids, unde erau utility class in sensul ca erau buni de motw, nu vedeai druid tank cel putin din cate am auzit.

ps: nu uita ca ai o clasa hibrida, nu te astepta ca un hibrid sa fie la fel de bun ca pure dps class pe dmg meters, blizzardu' cam asta ar trebui sa schimbe dar cam dau fail de cand au scos jocul

Posted

salut baieti am vazut ca sunteti destul de multi romani care jucati jocul

mi-as cumpara si eu jocul dar am jucat pe trial si nu mia placut de loc, uni prieteni spun ca trialul e total diferit de versiunea completa a jocului???? eu nu stiu ce sa spun nu prea mai am ce sa joc si las cumpara datimi ceva sugesti adica voi daca jucati totzi vetzi spune ca merita...... da vreau sa imi ziceti daca vreti niste aspecte ale jocului si niste chesti tari care le potzi face in joc??

PEACE :hail: !!!!

Posted

nu te astepta ca un hibrid sa fie la fel de bun ca pure dps class pe dmg meters, blizzardu' cam asta ar trebui sa schimbe dar cam dau fail de cand au scos jocul

aici iti dau dreptate:)