Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

sa te corectez eu pe tine, poti vinde si caracterul singur, dar si contul cu tot cu el.

nop

ca sa vinzi DOAR charul (Adica sa-l muti pe alt realm) nu poti decat daca contul este tot pe numele tau (il scrii cand iti faci contul).

Daca pe el ai la nume X X trebuie tot pe alt cont cu numele X X . s0z

Posted

nop

ca sa vinzi DOAR charul (Adica sa-l muti pe alt realm) nu poti decat daca contul este tot pe numele tau (il scrii cand iti faci contul).

Daca pe el ai la nume X X trebuie tot pe alt cont cu numele X X . s0z

Se poate proceda asa: cumparatorul face un nou cont unde baga numele si prenumele vanzatorului, domiciliul acestuia, dar parola, SA/AQ si adresa de email ale lui. Apoi se transfera charul fara probleme. Se solicita si o copie de pe buletin/carte de identitate.

Riscuri sunt si in cazul asta de recover si mai mult pot fi banate ambele conturi.

Nu recomand nimanui vanzarea/cumpararea de charuri iar acest post are doar caracter informativ si nu ma fac responsabil de eventualele prejudicii aduse.

:)

Cea de-a doua, daca ai 3% hit

Guest Asterics
Posted

Hit rating e usefull in PvP, chiar si ca healer cica >.>

Posted

• Lifebloom: Mana cost of all ranks doubled. When Lifebloom blooms or is dispelled, it now refunds half the base mana cost of the spell per application of Lifebloom, and the heal effect is multiplied by the number of applications.

A fost o placere sa joc druid. Brb, ma duc sa dau reroll. -_-

Posted
A fost o placere sa joc druid. Brb, ma duc sa dau reroll.
Btw, tre sa te informez ca 100% o sa schimbe ceva la toate clasele in urmatoarele patchuri si iar o s-o iei de la capat :-j
Posted

Salut.. am vazut in Ogrimmar ca pot sa iau mount-uri mai speciale de la alte rase fara reputatie doar cu 30 de medalii din WSG , AB , AV.. dar sunt de level 60.. am si eu o intrebare .. mai mici de level 60 nu exista??.. :-?

Posted

Btw, tre sa te informez ca 100% o sa schimbe ceva la toate clasele in urmatoarele patchuri si iar o s-o iei de la capat :-j

Stiu asta, dar nu inteleg cum se pot macar gandi sa faca asa ceva. LB e esenta healingului la druid. E un cushion pentru tanks. Prin changeul asta si prin nerful de Regrowth vor sa ne bage pe gat Nourishul lor. O sa devenim si noi spam-healeri...

Posted

Salut.. am vazut in Ogrimmar ca pot sa iau mount-uri mai speciale de la alte rase fara reputatie doar cu 30 de medalii din WSG , AB , AV.. dar sunt de level 60.. am si eu o intrebare .. mai mici de level 60 nu exista??..

sunt de 100% movement speed deci pentru level 60 atunci cand o sa poti invata riding skill ptr ele.

Guest Asterics
Posted

Stiu asta, dar nu inteleg cum se pot macar gandi sa faca asa ceva. LB e esenta healingului la druid. E un cushion pentru tanks. Prin changeul asta si prin nerful de Regrowth vor sa ne bage pe gat Nourishul lor. O sa devenim si noi spam-healeri...

De cand au druizii probleme cu mana in pve ?

Asta e GOOD change pt pvp

Posted

@Aldguth: e 5% si pt melee si pt hunteri parca, la casteri nush ;d

@asterics: nice, vorbesti in mare necunostinta de cauza ca sa poti spune ca e good change in pvp...