Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

e clar ma n-am jucat cu voi, calmeaza-te :) la noi singura echipa priest/pala/hunter, a murit warru la noi primul si n-are nicio treaba cu ce spui tu acolo

@chowder; da eu, dar nu ma intreba de pvp

si zeal, nu suntem retardati, ne stim foarte bine clasele, stim ce-i ala cc si stim cum sa-i dam cyclone si o rotatie, c'mon, fara sfaturi daca n-ai ceva constructiv de spus ca faci ca virus ala si tu...

lol cu noi ati jucat ma, tu erai sigur, a fo 1 singur meci.

oricum nu conteaza, si sorry pt argumente, da plm tot ce zic e ca nu poti sa le stii pe toate imediat ce ai iesit din pve.

@rene : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Nethersis

oricum cred ca talent specu lui e mai mult pt 3v3. in 2v2 poti sa mergi lejer cu hybrid resto/feral si sa faci cc in bearform + cyclone.

Posted

fara sfaturi daca n-ai ceva constructiv de spus ca faci ca virus ala si tu...

sfat = ceva constructiv prin definitie

Trebuia tu sa suferi un pic ... Invata limba romana inainte sa mai comentezi la adresa mea , kk ?

Posted

np Zeal ideea e ca tu ai o clasa care trebuie sa ia nerf neaparat si eu nu, stim bine ca asa e, oricum mi-e foarte greu sa fac schimb de target inca, dau fail cu freezing arrow cateodata si tot asa, oricum treaba mai merge :)

@virus: invata tu ma limba romana, tu ce-ai spus prin postul asta? faci off topic aiurea, n-ai spus nimic constructiv, nu? btw, ai gibon?

@Zeal: uita-te la poza asta, noi la scorul asta (chiar mai bun) aveam 1300 rating http://img5.imageshack.us/my.php?image=33991456.jpg

Posted

np Zeal ideea e ca tu ai o clasa care trebuie sa ia nerf neaparat si eu nu, stim bine ca asa e, oricum mi-e foarte greu sa fac schimb de target inca, dau fail cu freezing arrow cateodata si tot asa, oricum treaba mai merge :)

@virus: invata tu ma limba romana, tu ce-ai spus prin postul asta? faci off topic aiurea, n-ai spus nimic constructiv, nu? btw, ai gibon?

@Zeal: uita-te la poza asta, noi la scorul asta (chiar mai bun) aveam 1300 rating http://img5.imageshack.us/my.php?image=33991456.jpg

Vezi ca se vede ID'u lu Rene. =))

Posted

...

am inceput azi eu cu thade echipa noua de 2v2 . am jucat 60 de meciuri azi . Cel mai mare rating care l-am avut a fost 1575 , dupa care am pierdut 4 si am ajuns la 1480 . miez ?

<3 that warlocks

Posted

E offtopic , da .. insa subliniez un fapt care il stim cu totii , insa e amuzant sa`l mai aducem in vorba din cand in cand. Anume , tu .. facand ce faci tu de obicei .. adica pe clovnul pe`aici pe forum.

Revin asupra faptului :

1. Sfat = ceva constructiv. Invata limba romana inainte sa te faci de ras pe forumuri [ sau poate iti place ? ]

2. Daca postez ceva offtopic , in logica ta de fier ... inseamna ca nu stiu romana ? .... auzi .. ultimul control la cap cand l`ai facut ? Imi pasa de sanatatea ta ca nu mai e forumul amuzant fara sa te vad pe tine pe`aici zbatandu`te sa faci 1200 rating, dand sfaturi aiurea doar ca sa te afli in treaba si .. bineinteles , uzuala ta ocuaptie : sa te contrazici singur.

Posted

mai Cosmina eu nu vreau sa ma cert cu tine, dar nu-ti face probleme, vezi invata si tu ca un sfat nu e constructiv daca-ti spune cineva sa te arunci in dunare, nebuno.

sincer acum, tot ce faci tu p-aici e sa-ti imaginezi lucruri si sa-mi faci mie profilul, tu, unul care nici n-a terminat liceul, macar de-ai spune ceva bine dar cred ca esti ca ala "angry german kid" la pc =)) si btw ce-i cu faza aia ultimul control la cap? pai ma Cosmina, chestiile de genul se spuneau acum 10 ani tu de unde esti, de la sat?

http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA is that you Cosmy?

Posted

vezi invata si tu ca un sfat nu e constructiv daca-ti spune cineva sa te arunci in dunare, nebuno.

sincer acum, tot ce faci tu p-aici e sa-ti imaginezi lucruri si sa-mi faci mie profilul, tu, unul care nici n-a terminat liceul, macar de-ai spune ceva bine dar cred ca esti ca ala "angry german kid" la pc =)) si btw ce-i cu faza aia ultimul control la cap? pai ma Cosmina, chestiile de genul se spuneau acum 10 ani tu de unde esti, de la sat?

Se vede ca n`ai o treaba ... daca ala la tine e sfat , e clar ca trebuie sa faci neaparat un control la cap. Asta una la mana ... doi la mana , nu mai fa tu acuzatii in necunostinta de cauza ca nu sunt vre`un pusti prin generala sau liceu care sa plece imediat capul cum vede unul mai inaintat in varsta , chiar daca nu`l ajuta intelectul nici cat pentru unul de 12 ani.

Si inca o chestie ... controalele la cap sa sti ca nu sunt asa de antice precum crezi tu .. iti sugerez sa vezi un psihiatru ca ai mari probleme de control.

@P.S. Mersi de warn :)

Posted

bine Cosmina cum spui tu, dar eu nu vreau sa ma cert cu tine, nu-ti inteleg problema, cand ti-am propus sa iesim la o bere sa discutam ai spus ca te-am amenintat, sa vede dracu' ca esti d-ala care face revelionul cu parintii :(

PS: asa il cheama, Cosmina, n-am chef sa iau warn pt asta :)

Posted

Presupuneri de pustan care abia si`a luat buletinu` ... Nu ma iau de varsta ta pentru ca nu o cunosc si nici nu o sa ajung asa de jos ca tine sa arunc cu noroi cineva sa ma simt bine in pielea mea si nici nu o sa fac presupuneri aiurea ... insa mentalitatea ... de varsta aia e.

Numele meu nu te priveste si faptul ca trebuie sa [ incerci , ca de fapt tu doar incerci / sa ] ma insulti in in fiecare post in legatura cu mai multe chestii de care n`ai nici un habar .. e patetic. De`asta nici nu o sa mai continui .. nu meriti :) Daca ai fi venit cu niste argumente de om matur [ varsta nu are nici o legatura cu maturitatea , sa sti ... stiu pusti la 16 ani mai maturi ca tine - mental .. bineinteles ] , poate ai fi meritat putin din timpul meu cat sa continui. Problema e ca nu am de ce sa continui cand tu trebuie sa recurgi la presupuneri , insulte si minciuni.

In legatura cu "berea" aia .. iti sugerez sa`ti schimbi modul de formulare al invitatiilor la bere de`acuma incolo. O invitatie la bere nu se face in nici un caz in felul in care l`ai facut tu : "... sa ne intalnim sa vezi cu ce om vorbesti. Daca ma vezi , intri in pamant ma copile"

Un sfat prietenesc. Schimba atitudinea ... poate era cool in clasa a 8-a si iti faceai prieteni in felul asta .. insa la varsta care o afirmi tu ca ai , ar trebui sa fi invatat deja ca nu mai tine.

Posted

cum se calculeaza ratingul :

http://www.mmo-champion.com/index.php?;tpstart=20

al 3-lea post.

daca cel mai mare rating al tau a fost 1600, o sa joci cu altii care au avut acelasi max rating sau asemanator, adica o sa joci cu echipe varza(1200-1500 rating teams), daca pierzi vs aceste echipe, o sa pierzi puncte bune, pt ca majoritatea sunt cotati mai slab ca tine. exista un criteriu de hidden rating pt fiecare jucator dupa care se calculeaza meciurile, nu numai ratingul direct al echipelor.

si suntem pe acelasi battlegroup. nu e greu sa faci 1600. am facut in blue gear cu un hunter in blue gear 1600 la 1 sapt dupa ce am dat ding 80 1600. ma rog asta era inainte sa isi ia nerf bm, dar totusi...

Posted

Vreau sa ma apuc si eu de pvp. Pentru inceput e bine sa fac crafted pvp items din leatherworking? Si am vazut ca multi zic ca inainte de arena sa fac BG's pentru itemurile din honor. Am cautat si nu am gasit la ce se refera, help plx?

Posted

Vreau sa ma apuc si eu de pvp. Pentru inceput e bine sa fac crafted pvp items din leatherworking? Si am vazut ca multi zic ca inainte de arena sa fac BG's pentru itemurile din honor. Am cautat si nu am gasit la ce se refera, help plx?

Daca esti PvEr farmeaza badgeuri (si de heroice si de 25man) . Din cele de heroice iei savage (nu sunt bune , dar pentru inceput sunt acceptabile , pentru resi.) . Cu cele din 25man iti iei hatefull .Daca mai vrei sa cumperi hateful (ring , neck , back etc.) doar pe honor poti . Cam toate sunt 38k honor .

Pe honor mai sunt si cele savage (dar nu te sfatuiesc sa le iei , costa mult pentru ce ofer ~60k honor/item).