Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Doua filme (probabil ca sunt mai multe) unul cu un Dk si unul cu un mag. Ambii clickeri ambii la rating 2k+.

Posibil ca filmele sa fie parodii, not sure.

Daca pui un healer, care sa fie clicker si nici druid, la 2k+ atunci am sa zic "wow".

Posted

Probabil ca exista, nu prea ma uit la filme pvp.

Druidul ca si healer in arena, in TBC era foarte greu de jucat la rating 2k+

In ciuda tuturor celor auzite/citite that is.

Posted

primul vrea sa demonstreze cat skill iti trebe sa joci un arcane mage:\ apesi doua butoane si gata

de al doilea n-am ce zice .. stiti cat de imba este dk

si nah.. uite-te si tu sa vezi ce rating are:\

esti sigur ca ala de pe youtube are 2k rating?

Posted

joaca cu warlock si cu panarama aia de paladin sa-ti dai o mie de bule si o mie de fear-uri si gata esti mrot, am 25-13 la 2v2 si rating 1300 adica nah, hai sa castigam ca sa pierdem sau ceva de genu'

Posted

sal am luat si eu un wow batle chest si can sa imi fac acount la biling ma blochez findca nu stiu cum sa folosesc cele 30 de zile

Pentru a folosi cele 30 de zile gratuite vare vin cu WoW, ai nevoie de un gamecard care sa-l pui pe cont, sau un card. Daca folosesti un card, nu ti se vor lua banii de pe el, decat la sfarsitul celor 30 de zile. Deci daca dupa alea 30 de zile nu mai vrei sa continui, poti sa dai Cancel Subscription.

Posted

joaca cu warlock si cu panarama aia de paladin sa-ti dai o mie de bule si o mie de fear-uri si gata esti mrot, am 25-13 la 2v2 si rating 1300 adica nah, hai sa castigam ca sa pierdem sau ceva de genu'

deci mor de ras =))

Posted

eu zic ca mai ai ceva de invatat. oi fi tu zeu in pve dar pvp ... n-ai ce cauta la rating mic cu gearu ala, in orice setup sincer si mai ales cu holy pal si resto druid, care merg cel mai bine pt hunter. am vazut si in 3v3 ce 1shot v-ati luat cand ne-am intalnit :D nici unu din voi n-a facut nimic. pana mea pve helps you not in pvp.

Posted

eu zic ca mai ai ceva de invatat. oi fi tu zeu in pve dar pvp ... n-ai ce cauta la rating mic cu gearu ala, in orice setup sincer si mai ales cu holy pal si resto druid, care merg cel mai bine pt hunter. am vazut si in 3v3 ce 1shot v-ati luat cand ne-am intalnit :D nici unu din voi n-a facut nimic. pana mea pve helps you not in pvp.

lol ce bine a sunat

Posted

pai ma druid nu e exact combo-ul perfect pentru mine, asta era in TBC, acum holy pala si resto shaman sunt cei mai buni.

am jucat cumva in dalaran arena cu voi? daca da, nu-mi spune ca ne-am luat 1 shot dupa ce-am stat 10 minute si am asteptat sa iesit din spatele cutiilor, ca eu asta imi aduc aminte, anyway..

si pve te ajuta in pvp, te invata surv. stuff, dar nu conteaza ma, sa zicem ca ne intalneam cu voi, combo Disc priest/paladin/hunter.

bun:

pe tine cu bulele tale puteam amandoi sa dam in tine ca nu te luam, eram 2 psych dps, daca luai bop de la paladin frecam menta si ne uitam la tine, plus luam fear, in mom ala ori paladinu nostru ori eu eram morti, sau pala isi dadea bula si pierdeam oricum. deci, orice faceam NU va bateam doar din motivul ca aveati 3 clase care pot da CC, 2 clase care au defense shits si pot ajuta ba cu o bula ba cu un heal (asta tu si paladinul). Deci concluzia e ca nu aveam ce sa va facem, nu puteam da nuke pe niciunul ca trebuia sa dam switch neaparat, tu (daca era intr-adevar echipa aia) stateai doar in spatele cutiilor d-aia am si atacat ca ne-am plictisit) iar pana n-o sa fie balanta in pvp si sa se micsoreze dmg-ul luat, n-am ce face eu ca hunter impotriva echilor cu warlock, dk, rogue, disc priest. E simplu, nu pot eu ca hunter sa-ti dau nuke in asa fel incat sa te omor, cum poate sa faca un dk de ex sau un rogue si crede-ma stiu cum sa dau dps sa rup.

e foarte penibil sa spui acum ca esti bun sau nu in pvp cand la 600 resilience cat am, un rogue FARA resilience si cu gear din heroice imi da 3 hits si sunt mort sau cand un mag imi da 10k crit + 5k normal, now eat that. Uite Rene stie ca el are vreo 450 resi si eu 600, a venit un rogue pe noi cu gear blue, mi-a dat 2 hits m-a lasat cu 10k hp din 22k, iar pe el din 3 hits l-a omorat, sau cand un warlock ne da la fiecare cate 2 fearuri, baga dots, asteapta 10-15 secunde, iar baga fear, iar baga dots, supravietuieste tu ca eu n-am timp sa-l las fara mana cand nu apuc sa dau nici 2 explosive shots in el consecutive sa numai zic de cc la healerul lui care era aproape imposibil sa-l tinem cc'd.

si altceva, in afara de hunter si de rogue, TOATE clasele isi dau heal singure, am ramas singur cu un pala in arena la 3v3, mi-a luat 50% din HP, i-am luat eu 90%, cand sa-i dau kill shot isi da bula, isi da heal, imi da cc, n-aveam trinket, vine la mine imi da doua si ma omoara, asta cum numesti? ca nu pot sa faci nici kite nici nimic cand e unu cu bula pe tine dand ca disperatu de la 20 de yards ca nah asa a facut blizzardul jocul, sa invete hunterii sa kiteze de la 40 de yards cat au maxim range, wtf.....

Posted

ye. pana mea, poate e mai bun setupu nostru, dar merge si al vostru cat de cat. ati facut toti greseli grave in meciul ala. palau a luat cc, nici n-a dat bubble. inainte sa ia cc nici n-a dat bop pe tine care erai nuked. warru ce sa faca si el, a dat vreo 3k dmg pana sa mori tu, putea sa dea in hunter macar sa il faca sa nu mai dea atata dmg. trapu nu mai stiu daca l-ai pus, dar a dat palau nostru in tine ca nesimtitu. sa nu mai zic ca exact pe mijlocu hartii v-ati gandit sa intrati in lupta. daca o luati mai pe ocolite, sa ma obligati sa ies sa dau heal, mai era ceva, v-ati dus kamikaze rau de tot. si petu trebuia sa il tii pe mine, n-ai facut asta, in caz ca dura mai mult puteam sa ma duc sa beau de 10 ori si tot castigam.

stiu ca sunt nebalansate clasele la momentul actual, dar ai ce face/ce incerca vs orice, nu scrie pe nici o echipa ca e de nebatut.

pveul te ajuta doar sa dai nuke. e mult mai mult de atat pvpul. si iti trebuie ceva experienta pana o sa ajungi sa faci fata la toate. nu tine de gear treaba.

si stiu un hunter pe serverul meu care a ajuns la 2k rating cu un druid in 2 zile, am jucat si eu 3v3 cu ei (2 healeri setup). acum si-a schimbat echipa ca iti dadeam link la armory. merge prea bine setupu, daca druidu stie sa se ascunda si sa schimbe formele astfel incat sa nu ia cc in draci greu pierdeti. a si aveti si 2 cc, sleep si cyclone. doar o alternanta buna a cc-urilor v-ar duce lejer la 1700+

Posted

si stiu un hunter pe serverul meu care a ajuns la 2k rating cu un druid in 2 zile, am jucat si eu 3v3 cu ei (2 healeri setup). acum si-a schimbat echipa ca iti dadeam link la armory. merge prea bine setupu, daca druidu stie sa se ascunda si sa schimbe formele astfel incat sa nu ia cc in draci greu pierdeti. a si aveti si 2 cc, sleep si cyclone. doar o alternanta buna a cc-urilor v-ar duce lejer la 1700+

Nu e vorba de CC (la noi) singuru CC care ne rupe grav este fearul de la warlock . chiar nu avem ce sa ii facem . am cazut ieri cu un lock pe destro , care DEABEA l-am batut .

Sunt unele echipe , care ne iau 20 , chiar ieri una cu rogue + paladin (paladinu era slab echipat) ne-a luat 25 de puncte . Cum naiba sa ajungem la 1500+ ? Facem 1550 , pierdem 1 ajungem din nou la 1500 . That sucks .

btw , ai putea sa imi dai link de la armory de la druidu ala ? as dorii sa vad ce specc foloseste'n pvp . vad ca multi folosesc full resto .

Posted

ye. pana mea, poate e mai bun setupu nostru, dar merge si al vostru cat de cat. ati facut toti greseli grave in meciul ala. palau a luat cc, nici n-a dat bubble. inainte sa ia cc nici n-a dat bop pe tine care erai nuked. warru ce sa faca si el, a dat vreo 3k dmg pana sa mori tu, putea sa dea in hunter macar sa il faca sa nu mai dea atata dmg. trapu nu mai stiu daca l-ai pus, dar a dat palau nostru in tine ca nesimtitu. sa nu mai zic ca exact pe mijlocu hartii v-ati gandit sa intrati in lupta. daca o luati mai pe ocolite, sa ma obligati sa ies sa dau heal, mai era ceva, v-ati dus kamikaze rau de tot. si petu trebuia sa il tii pe mine, n-ai facut asta, in caz ca dura mai mult puteam sa ma duc sa beau de 10 ori si tot castigam.

e clar ma n-am jucat cu voi, calmeaza-te :) la noi singura echipa priest/pala/hunter, a murit warru la noi primul si n-are nicio treaba cu ce spui tu acolo

@chowder; da eu, dar nu ma intreba de pvp

si zeal, nu suntem retardati, ne stim foarte bine clasele, stim ce-i ala cc si stim cum sa-i dam cyclone si o rotatie, c'mon, fara sfaturi daca n-ai ceva constructiv de spus ca faci ca virus ala si tu...

Posted

Intrebare: cu cat as putea sa vand un cont de wow? vreau sa il dau cu tot cu cduri,am pe el 1.8k gold,un hunter de 55,dk de 70 cu toate q din warsong hold facute(am axeul albastru).mai am pe acolo unii mici de 15-30 da nu prea conteaza...