MontBlank Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Reins of the White Polar Beardintr'o punga de la vikinge. eu stiam ca punga aia da doar 1 gold si niste bucati de cascaval. lucky i guess. poate gasesc maine time lost proto drake :dance: Quote
tthdd Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 lol gz Mont, mare bulan :D btw face cineva love is in the air? daca da, cum va pica ma truesilver shafted arrow si bag of candies? ca n-au picat deloc si cred c-am luat peste 20 de ori gift Quote
GodrIc Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Reins of the White Polar Bear dintr'o punga de la vikinge. eu stiam ca punga aia da doar 1 gold si niste bucati de cascaval. lucky i guess. poate gasesc maine time lost proto drake :dance: Gratz, si mie mi-a picat a doua oara cand am facut acel q acum ceva timp, drop rate`ul e destul de maricel :) lol gz Mont, mare bulan :D btw face cineva love is in the air? daca da, cum va pica ma truesilver shafted arrow si bag of candies? ca n-au picat deloc si cred c-am luat peste 20 de ori gift Din gifts pica, mai exact din gifts of adoration doar ca au un drop rate destul de low, multi s-au plans de bag of candies de la mine din guild. Quote
Lancelot Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Finally cumparat wotlk din diverta ieri :D incet incet ma apropii si su de baietii mari :D Quote
real_shadow Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Baieti am gasit chestia asta pe net si mi se pare mult prea amuzanta si vreau sa o vedeti si voi: Chiar daca nu joc WOW cred ca intr`un fel se aplica tuturor jucatorilor de MMO`uri Quote
Dr.Oetker Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 E belea cand zice Credeam ca esti o elfa Quote
lordrares Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Va rog mult imi spuneti si mie pe ce server jucati si daca aveti vreun guild ca as vrea si eu sa joc cu voi.. cei de pe linkmania .. si unde jucati la Allience sau la Horde?? Quote
make3 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Finally cumparat wotlk din diverta ieri :D incet incet ma apropii si su de baietii mari :Dfoarte bine ai facut ca ai luat din diverta , eu am cumparat din real si m-am trezit fara cd-key in joc , am fost sa mai cumpar unu si l-am desfacut in fata sefului de raion si nici ala n-avea cd-key`u in joc .Cand i-am zis sa`mi dea nr de la OPC mi-a dat banii pe ambele jocuri :) Quote
zazone- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 + Thaddius - faceti-ma sa inteleg si pe mine rahatu asta(noi facem in pozitia asta Thaddius)stiu is praf :( Quote
Glau Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Finally cumparat wotlk din diverta ieri :D incet incet ma apropii si su de baietii mari :DI sense the addicted :D , in total cat ai dat pe wotlk din diverta ? :) Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ce anume-i neclar ? :P Aia cu plus in stanga, aia cu minus in dreapta. Quote
zazone- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 m-am lamurit dupa ce am vazut http://files.filefront.com/nailz+vs+origin...;/fileinfo.html Quote
tthdd Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 + Thaddius - faceti-ma sa inteleg si pe mine rahatu asta(noi facem in pozitia asta Thaddius)stiu is praf :(+++++Thaddius-------important e sa stai la range min dps range si sa te muti cand trbeuie, a, si sa sari bine dupa ce omorati add-urile :D Quote
WhiteWolf Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 +++++Thaddius-------important e sa stai la range min dps range si sa te muti cand trbeuie, a, si sa sari bine dupa ce omorati add-urile :DSau daca ratezi jumpul sa nu te urci inapoi. Si sa nu dati Combat ress cumva. Of, cate wipeuri am luat la Thaddius din cauza nabilor. :D Quote
zazone- Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 gata am facut naxx heroic fara sa-l fac pe cel de 10 mai intai Quote
zazone- Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Clemenza Quote
MontBlank Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Clemenza bravo. 5 bucati de loot. sunt gelos acu. cand fac raiduri si sunt singurul caster, nu pica nimica pentru mine. cand fac raiduri si sunt destui casteri, pica in prostie, dar niciodata nu dau roll'ul care trebuie. Quote
Andrei_mistake Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 unde fac lvl de la 34 la 35 asa inainte? Quote
Mamut Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 WOW-Russian.Ru>>Try It!!! get lost... p.s: imi place tipa xD Quote
MontBlank Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 wow in rusa ? dasvidania patchwerk ! Quote