Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

lol gz Mont, mare bulan :D

btw face cineva love is in the air? daca da, cum va pica ma truesilver shafted arrow si bag of candies? ca n-au picat deloc si cred c-am luat peste 20 de ori gift :|

Posted

Reins of the White Polar Bear

dintr'o punga de la vikinge. eu stiam ca punga aia da doar 1 gold si niste bucati de cascaval. lucky i guess. poate gasesc maine time lost proto drake :dance:

Gratz, si mie mi-a picat a doua oara cand am facut acel q acum ceva timp, drop rate`ul e destul de maricel :)

lol gz Mont, mare bulan :D

btw face cineva love is in the air? daca da, cum va pica ma truesilver shafted arrow si bag of candies? ca n-au picat deloc si cred c-am luat peste 20 de ori gift :|

Din gifts pica, mai exact din gifts of adoration doar ca au un drop rate destul de low, multi s-au plans de bag of candies de la mine din guild.

Posted

Finally cumparat wotlk din diverta ieri :D incet incet ma apropii si su de baietii mari :D

foarte bine ai facut ca ai luat din diverta , eu am cumparat din real si m-am trezit fara cd-key in joc , am fost sa mai cumpar unu si l-am desfacut in fata sefului de raion si nici ala n-avea cd-key`u in joc .

Cand i-am zis sa`mi dea nr de la OPC mi-a dat banii pe ambele jocuri :)

Posted

Finally cumparat wotlk din diverta ieri :D incet incet ma apropii si su de baietii mari :D

I sense the addicted :D , in total cat ai dat pe wotlk din diverta ? :)

Posted

+

Thaddius

-

faceti-ma sa inteleg si pe mine rahatu asta(noi facem in pozitia asta Thaddius)

stiu is praf :(

+++++Thaddius-------

important e sa stai la range min dps range si sa te muti cand trbeuie, a, si sa sari bine dupa ce omorati add-urile :D

Posted

+++++Thaddius-------

important e sa stai la range min dps range si sa te muti cand trbeuie, a, si sa sari bine dupa ce omorati add-urile :D

Sau daca ratezi jumpul sa nu te urci inapoi. Si sa nu dati Combat ress cumva. Of, cate wipeuri am luat la Thaddius din cauza nabilor. :D