tthdd Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 e moka, daca stai sa te gandesti cat de naspa era questul pe vremuri :) Quote
Zeal Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 stie cineva cum pot face un macro la dk sa pot da summon ghoul si apoi sacrificeul de 40% hp una dupa alta? sa transform 2 spells intr-un instant heal practic. Quote
Shuriken Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 stie cineva cum pot face un macro la dk sa pot da summon ghoul si apoi sacrificeul de 40% hp una dupa alta? sa transform 2 spells intr-un instant heal practic. /cast Raise Dead /cast Death Pact ceva de genu ar trebuii sa fie Quote
GodrIc Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 #showtooltip /cast (shift click "summon ghoul")/cast (shift click "sacrfice...")Desi nu sunt sigur ca merge deoarece amandoua sunt pe global cd daca nu ma insel (nu prea am folosit spell`ul si nu stiu sigur, voi incerca mai tarziu un pic). Daca e vb doar de global cd va trebui sa dai click de 2 ori pe macro, dar stiu ca si ghoul are un delay pana devina activ deci s-ar putea sa nu poate sa fie facut instant heal Quote
Lancelot Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Cel mai simplu pt pally acum e sa inveti skill`ul de la trainer si pe urma sa inveti mount`ul de la pally trainer (daca nu au scos asta, n-am mai intrat de mult pe pally)Done ..thx for the support guysCitadel ala si cu Rampart..mi se par cele mai prastii dungeons de pana acum..nici nu sunt prea lungi..si loot-ul e jenant :( Quote
WhiteWolf Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Done ..thx for the support guysCitadel ala si cu Rampart..mi se par cele mai prastii dungeons de pana acum..nici nu sunt prea lungi..si loot-ul e jenant :(Mie mi se par foarte faine, imi amintesc cu drag cand cresteam si eu pe acolo. :D Quote
Zeal Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 nu merge. asta era ideea ca sunt pe global cooldown aman2, stiu si eu sa fac un macro simplu. am incercat si cu /spellsequence raise dead, sacrifice. si imi da un mesaj ceva de genul target must be bound to you... cred ca problema e ca dureaza vreo 1 secunda la ghoul sa iasa din pamant, deci sacrificeul trebuie sa fie castat dupa un scurt timp. stiu ca merge sa faci macro cu spellsequence dar al 2-lea spell sa il dea dupa cat timp vreau eu, mai e un parametru care trebuie adaugat. anyone knows how? am cautat si pe forums etc, n-am prea gasit.. Quote
Shadow_striker Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 trebuia sa pui un reset parca...nam mai jukt wow d cva timp :Pe cva d genu/castsequence reset=25 <spell1>, <spell2>acu nush dak merge...poti sa testezi xD Quote
Guest gabrielbogdan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Am intrat azi pe Sylvanas cu un DK , l-am facut 58 si acu sa caut guilda de romani.Am gasit 2, una era doar de 80 si a doua nu acepta DK.Am dat de 2 ori pe Trade si LFG chanel ,,Caut guilda de romani'' ( nu faceam spam); unu pe trade intreaba ,,what hes say'' si un roman raspunde tot pe trade ,,hes say hes noob and retarted , report him '' si alti 2 ro la fel ,,u are reported, noob'' . (stiam ca sunt romani dupa nume, erau evidente)Concluzie:-unii romani sunt mult mai nesimtiti cu romanii decat cu strainii-ma durea-n cot ca ma reporta cineva ,chiar daca faceam sau nu spam, dar sa o faca cativa romani doar ca sa isi demonstreze nesimtirea ...-mai bine raman pe Shattered Hand, in una din cele cateva guilde in care se vorbeste engleza (general si trade-ul sunt invadate de suedezi) decat sa fiu bataia de joc a unor pusti care sunt complexati si se cred barbati.Bafta all si sa auzim numai de bine. Quote
Mamut Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Am intrat azi pe Sylvanas cu un DK , l-am facut 58 si acu sa caut guilda de romani.Am gasit 2, una era doar de 80 si a doua nu acepta DK.Am dat de 2 ori pe Trade si LFG chanel ,,Caut guilda de romani'' ( nu faceam spam); unu pe trade intreaba ,,what hes say'' si un roman raspunde tot pe trade ,,hes say hes noob and retarted , report him '' si alti 2 ro la fel ,,u are reported, noob'' . (stiam ca sunt romani dupa nume, erau evidente)Concluzie:-unii romani sunt mult mai nesimtiti cu romanii decat cu strainii-ma durea-n cot ca ma reporta cineva ,chiar daca faceam sau nu spam, dar sa o faca cativa romani doar ca sa isi demonstreze nesimtirea ...-mai bine raman pe Shattered Hand, in una din cele cateva guilde in care se vorbeste engleza (general si trade-ul sunt invadate de suedezi) decat sa fiu bataia de joc a unor pusti care sunt complexati si se cred barbati.Bafta all si sa auzim numai de bine.ti-a zis si thade sa nu te duci pe Sylvanas.......incearca pe Emeriss, parca acolo sunt mai de treaba. Quote
WhiteWolf Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Am intrat azi pe Sylvanas cu un DK , l-am facut 58 si acu sa caut guilda de romani.Am gasit 2, una era doar de 80 si a doua nu acepta DK.Am dat de 2 ori pe Trade si LFG chanel ,,Caut guilda de romani'' ( nu faceam spam); unu pe trade intreaba ,,what hes say'' si un roman raspunde tot pe trade ,,hes say hes noob and retarted , report him '' si alti 2 ro la fel ,,u are reported, noob'' . (stiam ca sunt romani dupa nume, erau evidente)Concluzie:-unii romani sunt mult mai nesimtiti cu romanii decat cu strainii-ma durea-n cot ca ma reporta cineva ,chiar daca faceam sau nu spam, dar sa o faca cativa romani doar ca sa isi demonstreze nesimtirea ...-mai bine raman pe Shattered Hand, in una din cele cateva guilde in care se vorbeste engleza (general si trade-ul sunt invadate de suedezi) decat sa fiu bataia de joc a unor pusti care sunt complexati si se cred barbati.Bafta all si sa auzim numai de bine.Motivul pentru care in WoW m-am ferit de romani ca de lepra. Singurii care sunt la noi pe Laughing Skull sunt relativ de treaba. Quote
tthdd Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pe grim batol sunt numai romani de treaba si ne intelegem bine intre noi, n-am avut probleme de genul asta niciodata :)you don't have an eternity ]H:you don't have an eternity ] complete :D Quote
Alex_somalia91 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 am o intrebare...joc pe un server care are versiunea 3.0.8 dar ca prostu am dat din greseala download la versiunea 3.0.9 este posibil cumva sa fac iar versiunea 3.0.8 sau trebuie sa reinstalez wowul ?? :D Quote
mmc Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Daca joci pe alt server decat cel oficial nu te putem ajuta.Pentru ca nu stim. Quote
Shuriken Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 am o intrebare...joc pe un server care are versiunea 3.0.8 dar ca prostu am dat din greseala download la versiunea 3.0.9 este posibil cumva sa fac iar versiunea 3.0.8 sau trebuie sa reinstalez wowul ?? :D pai serveru nu te va lasa sa joci cu 3.0.9 daca el ruleaza pe 3.0.8,dar poti incerca pana la urma poate merge ca mari diferente oricum nu sunt.Daca nu merge trebe sal reinstalezi s-au sa astepti pana baga 3.0.9 pe el ca sa te scutesti de un efort luuuuuuuung. Quote
Alex_somalia91 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pai serveru nu te va lasa sa joci cu 3.0.9 daca el ruleaza pe 3.0.8,dar poti incerca pana la urma poate merge ca mari diferente oricum nu sunt.Daca nu merge trebe sal reinstalezi s-au sa astepti pana baga 3.0.9 pe el ca sa te scutesti de un efort luuuuuuuung. poi asta e ca nu ma lasa...sa joc pe3.0.9 si credeam ca pot face ceva sa nu il reinstalez din nou ca imi e fff lene dureaza mult ...in fine ...ms Quote
GodrIc Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 am o intrebare...joc pe un server care are versiunea 3.0.8 dar ca prostu am dat din greseala download la versiunea 3.0.9 este posibil cumva sa fac iar versiunea 3.0.8 sau trebuie sa reinstalez wowul ?? :D Incearca pasii din video asta, ar trebui sa maerga downgrade`ul pana la 3.0.1 iar dupa ce ai facut asta doar repatch cu patchurile care ai nevoie din wow folder. Nu pot sa`ti spun sigur ca merge pt ca nu am incercat niciodata dar merita sa incerci decat sa reinstalezi intreg wow`ul. Quote
Shade Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pe grim batol sunt numai romani de treaba si ne intelegem bine intre noi, n-am avut probleme de genul asta niciodata :)you don't have an eternity ]H:you don't have an eternity ] complete :Dgz, strat? Quote
mmc Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 1 tank, 19 dps, 5 healeri, dps-ul sa fie cam 60-70% ranged. Optim ar fi sa nu ia decat un vortex in ph1, dar daca il ia pe al doilea, imediat dupa el sa intre in ph2.In ph2 sa dea un singur breath.Daca ph3 incepe cand mai sunt doua minute, e kill, asta daca toti se descurca cu dragonii, noua ne-au mai ramas 6 secunde in plus si nu am jucat ca la carte ph3.In rest tine de fiecare cum isi face treaba. Quote
lordrares Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cum pot sa fac si eu mai repede reputatia la ogrimmar exalted.. sau ce trebuie sa fac?? Quote
Sayajin Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Salut! va rog spunetzi`mi si mie ca sa joc wow pe oficial trebuia cumpar toate wow`urile? adik wow,wow tbc,wow wotlk? si... cat costa pe luna? Quote
tthdd Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 gz, strat?in 10 man prot war, resto shaman, resto druid, 2 hunteri, 1 dk, 1 rogue, 1 ench shammy, 1 sp Quote
Lasher_ro Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Salut! va rog spunetzi`mi si mie ca sa joc wow pe oficial trebuia cumpar toate wow`urile? adik wow,wow tbc,wow wotlk? si... cat costa pe luna?Nu trebuie sa le cumperi pe toate, poti doar original, sau doar original + tbc.Taxa lunara depinde de modul de plata ales. Poti sa platesti cu un gametimecard ( ~1.100.000 pentru 60 de zile ), sau prin carte de credit ( poti plati pe 1, 3 sau 6 luni, fiind mai avantajos cu cat platesti pentru mai multe luni, din cate stiu 13 Euro daca alegi o luna, 12 euro/luna daca alegi 3 luni si 11 Euro/luna daca alegi 6 luni ). Quote