Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

daca vreau sa fac upgrade la un cont trial cum procedez? intru la acc management si la upgrade account in acele spatii introduc cd-key`ul jocului?(vreau sa fac upgrade treptat - trial>wow>tbc>wotlk) ...doar atat trebuie sa fac , sa introduc cd key de la world of warcraft?

apropo joaca cineva pe Runetotem? sau stiti ceva despre acest sv...daca sunt ceva romani?

Posted

bagi cd key de la wow, si dupa aia trebuie sa alegi modul de plata.

ok am inteles...eu vreau sa folosesc metoda cu prepaid card si asta nu se poate alege ca optiune de plata din cate stiu,nu? as putea sa aleg ca modalitate plata prin card ING de exemplu?(insa doar asa ca sa fie ales un mod de plata,eu vrand sa platesc cu prepaid`s :D)

Posted

Iti trebuie un card valabil, poate sa nu aiba nimica in cont. Pe urma cand va venii timpul sa platesti poti sa platesti cu oricare din optiuni, doar sa dai change la subscription, daca nu vrei sa iti taxeze credit cardul, si sa introduci key`ul game cardului.

Posted

tot de acolo de unde ai invatat si primul rank , de acolo inveti si rank 2 si la fel tot de acolo poti lua si mount cu 100% speed , dar nu mai stiu sa iti zic cat costa , eu am jucat cu paladin :)

Posted

tot de acolo de unde ai invatat si primul rank , de acolo inveti si rank 2 si la fel tot de acolo poti lua si mount cu 100% speed , dar nu mai stiu sa iti zic cat costa , eu am jucat cu paladin :)

PS tot Pala sunt :)

Posted

Cel mai simplu pt pally acum e sa inveti skill`ul de la trainer si pe urma sa inveti mount`ul de la pally trainer (daca nu au scos asta, n-am mai intrat de mult pe pally)

Posted

atunci e destul de moka :) , dar cred ca e mai rentabil sa cumperi skillul de la trainer si sa termini questul pt mount dupa , depinde si de cat timp vrei sa petreci pe un quest de genu .. (care e cam long ..)

Posted

Nu e chiar moka deoarece skill-ul te costa cam 540 gold (daca imi amintesc corect) iar pt mount platesti o suma modica. Iar quest items pt pally mount te costa tot cam in jur de 500, 500+ gold.

La pret tot cam acolo iesi doar ca iti ia mult mai putin timp sa-l inveti direct.