Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

@Knock: Daca se numeste guild cu pretentii oamenii lor sigur nu au voie sa fie afk la trash (ptr asta iti iei kick din top guild de pe realm nostru, fara o scuza buna) si fyi ala era overall dps la bosi. Nu ma intereseaza cine is aia (ultima oara cand mai repet). Am spus ce am avut de spus. Cine joaca miuta acum ?

E farm content, nicio guilda nu o sa-si arunce jucatorii ca s-au dus AFK. Fii sigura ca-n progres nu stau lucrurile asa.

Dap, e wws overall bosses, insa cum ziceam, 500dps in spate nu inseamna prea mult, in conditiile in care un warrior exceleaza la Thaddius.

Anyway, nu joc nici warrior si nici hunter, nu joc dps, nu iau apararea niciunei clase plus nu mi se scurg ochii dupa guilde imba, insa nu-mi place sa se arunce cu afirmatii fara o documentare in prealabil si nu ma refer la cifre luate din Recount ;)

Posted

mama , primu raid la care nu ma duc si atunci fac astia sarth + 3 d -_-

N-o sa-l faca intr-o singura noapte, stai linistit.

@virus: report-ul ala cu magii are toate buffs stackate in favoara lor. Uita-te un pic la al 2-lea death knight care e frost si foloseste razorice, iar primul mag a avut tricks of the trade de 4 ori pe el.

Who the fuck cares care e cel mai tare DPS la patchwerk, oricum. Deja cand vine vorba de chestii gen tricks of the trade, focus magic sau summon doomguard nu mai e nimic clar. Overall boss dps conteaza mult mai mult decat un singur boss static la care toata lumea incearca sa se dea mare cu tot felul de stacked buffs si cooldowns.

La mine, cel mai mare si mai tare dps la patchwerk e un warlock care si-a luat gear-ul mai repede decat toti. Probabil pentru ca nu avem nici un fury warr in raid. Overall surv hunter domina, dar nu ma mira.

Posted

Who the fuck cares care e cel mai tare DPS la patchwerk, oricum. Deja cand vine vorba de chestii gen tricks of the trade, focus magic sau summon doomguard nu mai e nimic clar. Overall boss dps conteaza mult mai mult decat un singur boss static la care toata lumea incearca sa se dea mare cu tot felul de stacked buffs si cooldowns.

La mine, cel mai mare si mai tare dps la patchwerk e un warlock care si-a luat gear-ul mai repede decat toti. Probabil pentru ca nu avem nici un fury warr in raid. Overall surv hunter domina, dar nu ma mira.

Patchwerk la ora actuala e considerat benchmark in materie de DPS prin simplu fapt ca toate clasele au acelasi avantaj, lupta fiind statica si nu presupune miscare. Cum era Brutallus in TBC, cu diferenta ca acolo exista un pic noroc in functie de cine lua burn trebuia sa se miste si pierdea din DPS.

Overall, un WWS nu ma incanta, cum spuneam un warrior are un avantaj enorm la Thaddius si la Gluth, unde hunterul sta pe adds.

Still, nu inteleg ce atat de mare agitatie cu cine scoate cel mai mult dps overall si/sau pe anumit boss. Sa joci la metter inseamna sa fii foarte bun si poate atunci nu mai conteaza clasa pe care o ai, dar conteaza si cum e raidul alcatuit, cate buffuri si debuffuri sunt in raid. Prea multe variabile, cum spuneam.

Posted

Patchwerk la ora actuala e considerat benchmark in materie de DPS prin simplu fapt ca toate clasele au acelasi avantaj, lupta fiind statica si nu presupune miscare.
Consider acest argument irelevant prin faptul ca daca sunt affliction imi pot folosi cooldown-ul de o ora care imi adauga 1k la DPS pentru 15 min sau pana mor. Deodata, nu mai am acelasi avantaj.

Overall, un WWS nu ma incanta, cum spuneam un warrior are un avantaj enorm la Thaddius si la Gluth
De ce la Gluth? As zice ca clasele cu aoe dps au avantaj la Gluth, iar cel mai mare dezavantaj il au hunterii si magii care tre sa stea sa kiteze zombies.
Posted

nu e chiar asa, daca eu ca hunter sunt pe addds, ii kitez cu frost trap si cate un shot la cei care spawneaza, la primul decimate deja bossu e cam la 20%, pana atunci toti melee fac dps pe boss :) d-aia mai bine ii kiteaza un pala, le mai da un stun ceva

si oricum cu 2 hunteri in grup unul sta pe boss pt enrage, sau trap dance daca nu esti obosit :D

Posted

Sal all...scuze daca sunt cam off-topic dar am o intrebare.

Se poate plati Wow cu cardul de la BT euro 26 Visa Electron?

am incercat cu acelasi card mie personal nu mi-a mers,a zis ca tot e ok,dar defapt contu a inghetat =)),oricum banii nu ia luat.Pana la urma am folosit cardu altcuiva,daca iti merge da-mi un PM te rog :)

Posted

Da, se poate platii cu VE.

~Grats pt trinket, si eu vreau JetZe's Bell [healer version] dar e cam 10k la mine pe realm so no ty #_#

Este optiunea de a se face plata cu visa electron dar daca acel card nu este international nu-l v-a accepta din cate stiu eu.

No offence tutror care sustin ca hunterul are dps`ul cel mai mare si vor dovezi contrarii dar voi veniti cu un singur wws in care hunterul domina unele encounters (peste 50% true dar doar 1 wws).

Singura voce mai rationala care incearca sa explice de cate variabile depinde dps`ul unei sg persoane (de la raid setup. lag, fps pana la cat dps fac si ceilalati raid members (time to kill the boss)) e knock iar altii sustin doar sus si tare NU hunter is the ultimate dpser or warr is the ultimate dpser.

Totul pur si simplu s-a transofrmat intr-o conversatie de genul "Who has the bigger ... *ahem*"