mmc Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Eu am luat un guild etalon, nu toate petardele de puguri, ce-mi arati tu acolo este exact ce spuneam in postul meu de mai inainte: dps-ul depinde de anumiti factori functie de encounter. Quote
Bulan69 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ok, referindu-ma la guilda ta etalon, zi-mi si mie 2 bosi din tot wws-ul ala in care Hunterii au batut Warriori cu peste 500 dps ?! Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Eu am luat un guild etalon, nu toate petardele de puguri, ce-mi arati tu acolo este exact ce spuneam in postul meu de mai inainte: dps-ul depinde de anumiti factori functie de encounter.Serios acum, tie iti place sa "impusti" cu opinii fara sa gandesti ? Pai mai omule, cand eu is invitata intr-o "petarda de pug", ca healer, inseamna ca ma invita vreun gm pe care il cunosc cat de cat. Si respectivul gm ma invita pentru ca nu are destui healer-i logati in ziua aia si stie ca vreau sa merg naxx 25 man, pentru ca guild meu a inceput de curand sa farmeze naxx25. Intelege odata, ca acel guild nu e etalon. Nu se poate face o statistica clara dupa un singur guild (indiferent cat de "nepetarde or fi aia"). Prea putin conteaza ptr mine cat de vechi is aia ca guild. Vorba lui Bulan, cam arunci cu praf in ochi. :D Quote
mmc Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Faerlina, Heigan, asa la o prima aruncare cu ochiul ;) Quote
virus_ro Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bulane , lasa`i ma ... pentru ei , chestia cu "daca zic eu , asa e!" e baza. Top guild my ass .. wipe la patch si la death top dps are 6.6k dps ... jalnic pentru asa zisa a doua guilda din lume. Uite aici WWS unde nici tanku nu are sub 2k dps ... culmea e ca nici nu e cel mai bun / cel mai rapid kill , si tot e mai bun sau mai relevant ca punct de reper decat ce`ati dat voi acolo cu peste 2 minute doar doar sa gasiti un wws cu un hunter pe primu loc :http://wowwebstats.com/2kzh3mlr3ywgs?s=395013-416623 Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Hai ca s-o incheiem (desi nici chestia asta n-ai sa crezi) daca nu iese ca tine. Uite ce zice full report ...http://wowwebstats.com/xbfxlwjjd2vykL.E.: Ar trebui sa fiu mandra de guilda mea. Am facut 1 shot pe Gothik din first try in 23man. Guilda aia, a doua din lume, e "petarda" pe langa "pug" meu. :blink: Quote
Bulan69 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 @blacka. faptul k ai zis Heigan m-a convins, key...voi aveti dreptate, noi nu :) Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 @blacka. faptul k ai zis Heigan m-a convins, key...voi aveti dreptate, noi nu :)Point taken, am impresia ca scade mele dmg cu 30% din cauza dansului. Quote
mmc Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ce are Heigan? Exact ce spuneam ca variaza?Mai apoi n-a zis nimeni ca nu aveti dreptate. Eu doar am vrut sa arat ca sunt hunteri care fac cu mana warriorilor, nimic mai mult.@a1urea nu e wipe la Gothik, ia orice WWS si ai sa vezi doua try-uri. Combat log ia ca si try acel pull pe care il faci inainte ca encounterul propriu zis sa inceapa. Iar apoi full report e srs bsn ;) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nu am nevoie sa-mi arunc ochii pe nimic. :) Nu ma uit la nimic, link-ul ala e vacs in vant, e dps de pe un singur encounter, asa iti arat si eu un lock care o batut tot raid-ul la un singur encounter (inclusiv minunatii warrs si huntards). Da, e foarte greu de vorbit, dar eu am vazut in pugs ce inseamna warr si huntard in dps meters cu acelasi tip de gear (e a doua oara cand ma repet). Partea minunata la un huntard e ca face stack de ap din mai toate stats. Partea si mai minunata la un warr, dar care se si poate intoarce impotriva lui, ii sa stie sa exploateze la max deep wounds, titan's grip si flurry.L.E.: Zet, go go la lvl, ca acusi vine ulduar si avem mult de munca sa te imbracam. :PIn linkul respectiv nu era doar un fight, era full Naxx 25. Puteai sa vezi ce a facut fiecare la fiecare boss. Ceea ce vezi tu in PUGS e "vacs" linkul respectiv era de la guildul Method, in caz ca nu sti cine sunt Method vezi ca scrie pe siturile care le citeai. E o diferenta intre ce poate sa faca clasa cand e jucata de un top player (Method, Ensidia, Inner Sanctum, DnT ca sa dau cateva exemple) si e cu totul altceva cand e jucata de random X de pe random server Y. Dps la Patcwerk acum, ca si pre TBC este cel mai corect test, nu inseamna ca daca la astia a castigat un hunter clasa e top dps la momentul actual, dar demonstreaza ca poate sa faca fata iar comentariile gen clasa x >clasa y sunt putin pe langa.Pacat ca deja a ajuns lumea si la WoW sa fie ca si la fotbal, toti sunt mai buni din gura aici pe forum decat Barcelona, Manchester etc ca sa fac o comparatie. Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 @a1urea nu e wipe la Gothik, ia orice WWS si ai sa vezi doua try-uri. Combat log ia ca si try acel pull pe care il faci inainte ca encounterul propriu zis sa inceapa. Iar apoi full report e srs bsn ;)Ok, aici ai dreptate nu m-am uitat la dmg, totusi exista si acest report, care nu mai variaza de nici un fel. http://wowwebstats.com/xbfxlwjjd2vyk?s=bossesE departe rau huntard-ul in spatele warr-ului. Heigan nu e un punct de referinta, pentru ca acolo domina casterii la dmg. Dar overall report la all bosses, zic eu e ceva. L.E.: Ma doare drept undeva ce guild e ala sau pe ce loc sunt ei in "lume", guilda mea e tha best pentru ca nu e plina de obsedati de recount (si mare parte din ei sunt ex players din top UK realms guilds). Nu ma intereseaza, nu e un punct de referinta pentru mine. Ti-arat eu random x players care ii bat pe aia la dps oricand, mai posteaza unii dintre pe aici pe forums (wow imba top players my ass). Laudati-va cu ce aveti voi nu cu ce au altii. Quote
b1ackic3 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 lol http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...=Athenel%C3%B3le chiar bun asta in arena , nu e doar gura de el . Quote
mmc Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nu s-a laudat nimeni cu nimic, ca n-am postat WWS-uri de ale noastre.FYI, overall dps nu spune nimic, mai exista si AFK players la trash care ies din calcule, teoretic, nu stiu cazul celor de la Method, dar si asa, hunterul e cu 500 dps in spate, deci nu "departe rau" pot sa zic.LE: uite si warrior cu 14.4k DPS la Thaddius, probabil cel mai mult scos pana acum.http://wowwebstats.com/621cxe62ozozu?s=173637-210716 Quote
ratseloP Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Faerlina, Heigan, asa la o prima aruncare cu ochiul ;)Cum ai vrea la Heigan sa fie top dps un warrior ? Serios acum, te auzi ce zici ? E ca si cum ai spune "Omg, ce dps are mage-ul" intr-un AQ 40 raid la Twins cu 30 casters si 2 melee. Quote
mmc Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Exista melee care face dps mai mult decat ranged la Heigan, hai sa nu mai facem pe desteptii cu exemple din Vanilla.Pe de alta parte e usor sa zici "top guild my ass" cand majoritatea nu stiu ce inseamna un world second la Kil'Jaeden si world first "of the Nightfall" in conditiile in care nu ai strategii ale altor guilde dupa care sa te iei, mecanismul bossilor respectivi nu e cunoscut pe toate forumurile si mai ales fara sponsorizare cum au avut cei de la Sk-Gaming.Dar da, Turage are dreptate, toti cei care jucam miuta in spatele blocului ne pricepem la fotbal precum cei care joaca la Manchester, Barcelona etc. citind Gazeta Sporturilor si Prosport aka Elitist Jerks si Wowwiki. Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 @Knock: Daca se numeste guild cu pretentii oamenii lor sigur nu au voie sa fie afk la trash (ptr asta iti iei kick din top guild de pe realm nostru, fara o scuza buna) si fyi ala era overall dps la bosi. Nu ma intereseaza cine is aia (ultima oara cand mai repet). Am spus ce am avut de spus. Cine joaca miuta acum ? Quote
tthdd Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 si care e realmul tau?faptul ca nu te intereseaza arata doar mediocritatea ta, tu joci miuta prin wow se pare :) Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 si care e realmul tau?faptul ca nu te intereseaza arata doar mediocritatea ta, tu joci miuta prin wow se pare :)Da domle, eu ma laud cu dps-ul altor guilds, eu sustin aberatiile pe care le sustii, tu, si pana la urma tu joci la ally intr-un imba guild, si esti maestrul wow-ului din ziua de azi. Lasa-ma pe mine sa joc pe srv meu anonim. Eu nu stiu wow, eu fac raids in pugs petarda, numai tu si cu prietenii tai sunteti imba aici, si nu sunt imba pentru ca nu fac asskissing sau nu mi se scurg ochii dupa "imba" guilds. :D Deci cum stam nea best dps din tot jocul ? (de cand am inceput sa citesc topic-ul asta te tot jucai miuta). Quote
tthdd Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 mersi ca te-ai caracterizat, dar nu ti-a cerut nimeni asta si nu, nu mi se scurg ochii dupa imba guild, pentru ca e foarte buna guilda in care sunt momentan, dar e o placere sa-i vad pe cei de la Method cum joaca de exemplu, am de invatat mult de la asemenea jucatori, iar jucatorii ca ei sunt impotriva celor casual ca tine. succes la naxx pana la anul :) Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 succes la naxx pana la anul :)Ms, am terminat naxx de anul trecut. Mai mult nu am nevoie. Dar totusi, cine e cel mai bun dps din tot jocul ? Mai mult decat penal ?P.S.: Ziceam eu ceva de ally players, in general is caracterizati de o mentalitate g a y, faci parte din ei baiatule, nu ma intereseaza cat de imba esti tu, invata de la method sa fi imba ca in mod sigur ai sa primesti ceva mare, frumos si stralucitor. Termina cu copilariile astea ca nu ma impresionezi. ;) :gives: about you teribilistule. Quote
Regenesis Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Chill, sau urmeaza pedepse.Andrei_mistake, ti-am sters postul ca sa nu iti dau warn, si ca sa nu inceapa toata lumea pe urmatoarele zece pagini sa te ia la misto. Incearca sa gandesti inainte sa scrii ceva, sau sa scrii ceva util, ca daca nu, la fiecare greseala te taxez cu 7 zile disable. Macar sa nu poti scrie, daca tot vrei sa citesti. Quote
tthdd Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cel mai bun dps din tot jocul, hm, clasele dps, nu crezi? ma dar cine incearca sa te impresioneze? (btw imi plac cei care nu-s in stare sa poarte o discutie civilizata, aia care incep sa jigneasca, ya know, tu chiar ma impresionezi!) Quote
a1urea Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cel mai bun dps din tot jocul, hm, clasele dps, nu crezi? ma dar cine incearca sa te impresioneze? (btw imi plac cei care nu-s in stare sa poarte o discutie civilizata, aia care incep sa jigneasca, ya know, tu chiar ma impresionezi!) Sa nu ramai cu sechele. :blink: si care e realmul tau? faptul ca nu te intereseaza arata doar mediocritatea ta, tu joci miuta prin wow se pare :) Subtilitati, ya know ? Ce incercai sa demonstrezi acolo ? Cat de mentally affected sa fi intr-atat incat sa crezi ca ma faci sa ma simt prost prin mediocritatea mea, sau incercai sa-mi dai peste nas ? Hai sa nu mai despicam firul in 14, oricum stie lumea cine e Thade. :( P.S.: Soz, te simti afectat. Quote
tthdd Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 am zis eu ca vreau sa te fac sa te simti prost? nici macar n-am avut intentia de a te face sa te simti prost draga mea :) nu e niciun lucru rau in a fi casual la WoW.and yo thanks, imi place asa cum sunt, mentally affected <3u Quote
Shuriken Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ce face un simplu joc din oameni............ Quote