Heini Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 salut all :) ... am o mica nelamurire .. . joc wow de 1 luna jumate ... inca invat lucruri :) ... infine revin la subiect cum de acest player are action bar`s in acest fel ... mai exact .... http://img164.imageshack.us/my.php?image=fbugniggerfomd3d8450is0.jpg ... este vreun addon sau ceva din interface ... la mine este total diferit ... .. mai exact prmul action bar de sus e continuu pe cand la acest player nu este asa ... asa dori si eu sa stiu cum se face :beer: ? si ce-l din dreapta ... etc ... PS: astept niste explicatii concrete va rog :beer: Quote
zazone- Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 a terminat ceva porcaria asta de q din Zul'Drak http://thottbot.com/q12713am incercat de 4 ori si m-am lasat pagubas Quote
Guest Forsakeen Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Eu si NothingToSay. Daca vrei te iau in guild. :)Chiar te rog.Imi poti da whisper la numele Forsakeen? :) Quote
Bulan69 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 a terminat ceva porcaria asta de q din Zul'Drak http://thottbot.com/q12713 am incercat de 4 ori si m-am lasat pagubas haha, cat de simplu e Quote
lordrares Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 salut all :) ... am o mica nelamurire .. . joc wow de 1 luna jumate ... inca invat lucruri :) ... infine revin la subiect cum de acest player are action bar`s in acest fel ... mai exact .... http://img164.imageshack.us/my.php?image=fbugniggerfomd3d8450is0.jpg ... este vreun addon sau ceva din interface ... la mine este total diferit ... .. mai exact prmul action bar de sus e continuu pe cand la acest player nu este asa ... asa dori si eu sa stiu cum se face :beer: ? si ce-l din dreapta ... etc ... PS: astept niste explicatii concrete va rog :beer: Sunt niste addon-uri care se baga in nu stiu ce fisier si gata apar noi chesti la interface care iti poate face action bar-ul asea.. nu stiu site-ul de pe care se poate descarca acest addon.. dar daca aflu iti spun pe privat ok? :beer: Quote
Shade Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 salut all :) ... am o mica nelamurire .. . joc wow de 1 luna jumate ... inca invat lucruri :) ... infine revin la subiect cum de acest player are action bar`s in acest fel ... mai exact .... http://img164.imageshack.us/my.php?image=fbugniggerfomd3d8450is0.jpg ... este vreun addon sau ceva din interface ... la mine este total diferit ... .. mai exact prmul action bar de sus e continuu pe cand la acest player nu este asa ... asa dori si eu sa stiu cum se face :beer: ? si ce-l din dreapta ... etc ... PS: astept niste explicatii concrete va rog :beer: daca te miri de ce nu are patratele gri, uita-te prin interface, vezi ca e o optiune pe la action bars. Altceva nu inteleg ce vrei sa zici. Quote
Heini Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 daca te miri de ce nu are patratele gri, uita-te prin interface, vezi ca e o optiune pe la action bars. Altceva nu inteleg ce vrei sa zici. nu ma ... ... mai exact este primul action bar de jos de sub chat .. alea sunt abilitati feral de druid .. apoi vine al 2 lea action bar ... in care vin tot abilitati + spellturi .. al 2 action bar il pui din Interface ... apoi vine al 3 lea action bar ... care este tot timpul acolo .. Eu vreau sa ajung la faptul ca acest player are spellurile , abilitatile , potiunile ..etc.. in action bar`s ... dar ele nu sunt compacte cu 1 sir continuu ... ci sunt imprasitate in diferite patratele dupa cum vezi vreau sa aflu cum le fac si eu imprastiate asa cum sunt acele patratele :) intelegi acum ? :) Sunt niste addon-uri care se baga in nu stiu ce fisier si gata apar noi chesti la interface care iti poate face action bar-ul asea.. nu stiu site-ul de pe care se poate descarca acest addon.. dar daca aflu iti spun pe privat ok? :beer: uite am explicat mai detaliat .. daca intelegi ce doresc trimite-mi 1 Pm .. :) Quote
mmc Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 nu ma ... ... mai exact este primul action bar de jos de sub chat .. alea sunt abilitati feral de druid .. apoi vine al 2 lea action bar ... in care vin tot abilitati + spellturi .. al 2 action bar il pui din Interface ... apoi vine al 3 lea action bar ... care este tot timpul acolo .. Eu vreau sa ajung la faptul ca acest player are spellurile , abilitatile , potiunile ..etc.. in action bar`s ... dar ele nu sunt compacte cu 1 sir continuu ... ci sunt imprasitate in diferite patratele dupa cum vezi vreau sa aflu cum le fac si eu imprastiate asa cum sunt acele patratele :) intelegi acum ? :) Simplu, iei spell-ul din spelbook si il pui unde vrei tu in action bar. Persoana din SS nu are nici-un add-on. Doar action bars activate din intrefata in numar de patru. Quote
morTy Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 in interface > action bars > ai o optiune care iti zice daca vrei sa iti arate toate patratelele sau doar pe cele folosite , bifeaza aia sau debifeaza Quote
Erhard Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cum fac la DK sa-mi arata ce cooldown am la rune? Quote
Guest beyond* Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nu-ti arata sus oricum ? :-<@Forsakeen, whisper mie sau lui Wolfy (Tonkee/Rhaegal) si-ti dam ginv.:)-KT downed aseara, dupa a3 a saptamana de naxx cu guilda, suna ok? :D Quote
reNNe Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 eram sa facem aseara undying , dar a murit tanku la gluth -,- Quote
Shuriken Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 -KT downed aseara, dupa a3 a saptamana de naxx cu guilda, suna ok? :Dcat timp lati doborat mai conteaza cand? dar pentru lamurirea mea a fost 10 sau 25? Quote
tthdd Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 eram sa facem aseara undying , dar a murit tanku la gluth -,- Quote
Guest DirigX Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Am si eu o intrebare,ce profesii ar trebui sa am pe un shaman?deocamdata e doar lvl 26 si am 160 mining si 157 enchanting,o sa il pun pe ench cu 2 maces. Si inca ceva...se merita sa joci cu dkul?am facut lvl la un hunter ca primu meu char pana la 55 ca sa vad cum e dku...pot sa spun ca e frumusel dar in outlands pe general chat auzi doar: LFM dps,tank for X instanta...NO DKS!!! Quote
Aenon Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Am si eu o intrebare,ce profesii ar trebui sa am pe un shaman?deocamdata e doar lvl 26 si am 160 mining si 157 enchanting,o sa il pun pe ench cu 2 maces. Si inca ceva...se merita sa joci cu dkul?am facut lvl la un hunter ca primu meu char pana la 55 ca sa vad cum e dku...pot sa spun ca e frumusel dar in outlands pe general chat auzi doar: LFM dps,tank for X instanta...NO DKS!!!nush cat de mult se merita enchanting la un level asa de mic ,mai bine pastreaza mining pentru gold si ia-ti alta meserie de gathering sa faci bani, apoi...jwlcrafting?eu la shamanul meu de level 56 am mining ptr bani si enchanting fiindca aveam resurse [iteme/retete] Quote
Heini Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Simplu, iei spell-ul din spelbook si il pui unde vrei tu in action bar. Persoana din SS nu are nici-un add-on. Doar action bars activate din intrefata in numar de patru. mc mult de raspuns :) in interface > action bars > ai o optiune care iti zice daca vrei sa iti arate toate patratelele sau doar pe cele folosite , bifeaza aia sau debifeaza asa am facut si merge multumesc frumos :) :beer: Quote
Erhard Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nu-ti arata sus oricum ? :-<@Forsakeen, whisper mie sau lui Wolfy (Tonkee/Rhaegal) si-ti dam ginv.:)-KT downed aseara, dupa a3 a saptamana de naxx cu guilda, suna ok? :DMie nu imi apare >.<Folosesc X-Perl. Quote
Stalk3r Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 bagamias picioarele in penultimu boss , din naxx , dragonul asta , Saph .. , traznilar ilie cu frost-ul lui cu tot si cine i`o mai dat abilitatile alea , punct.DA.. , am luat wipe`uri in serie , timp de 3 ore in continuu , nu mai stiu de cate ori , asa multe au fost X( Quote
Guest DirigX Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 @Nyuu multumesc pt raspuns :)avand charu de 63 si ajutandu-mi un amic in instante mici am iteme si am si banii necesari pt retete :) am 800 gold ^^ Quote
Guest DULITAR Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Vreau si eu sa joc WoW Burning Crusade si nu am 50 de lei sa dau in fiecare luna asa ca am sa joc server privat.Poate cineva sa imi explice de unde download-ez ce am download-at (lincul exact sau site-ul si exact de unde sa il trag) si ce tre sa instalez.Daca ati putea sa explicati ca pentru o persoana handicapata (nu am nici o problema mintala dar nu inteleg prea bine si incerc sa il joc de 1 an si tot timpul ma incurc de ceva :comp1: :angry1: ) Multumesc! Quote
Guest beyond* Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 bagamias picioarele in penultimu boss , din naxx , dragonul asta , Saph .. , traznilar ilie cu frost-ul lui cu tot si cine i`o mai dat abilitatile alea , punct.DA.. , am luat wipe`uri in serie , timp de 3 ore in continuu , nu mai stiu de cate ori , asa multe au fost X(Am luat si noi aseara la Sapph 4-5 wipe-uri. Dar raid leaderul (subsemnatul) a dat o pauza de 10 minute in care guildies si-au cumparat (din proprie initiativa) FR gear dupa care au omorat bossul dintr-un singur try, flawless (no death, no ss, no ankh, no cr, no ghoul).@La KT am luat 1 wipe (din cauza tankului care se uita la TV si nu a observat "gaura roz" (whatever it's called). In al doilea try l-am downat fara probleme.Din cate am vazut @ TankSpot P1 pune probleme, la noi n-a fost nici o problema, adds au murit la maxim 5 secunde in ambele tryuri (de la venirea lui KT).TankSpot ftw :> Quote