Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Gu3$$ Wh0
Posted

poate ati mai vb despre asta dar eu tot nu jtiu ink km e sa iti faci account p blizz-like servers si dak costa? k io am auzit k cik e free da habar n-am....iti trebuie un patch sau cva?

:sef:

Posted

k 1 problem :D

abia am inceput wow ... am un mag de lvl 8 si am ajuns la un quest pe nume "Mirror Lake" k m-am dus in mirror lake .... am flosku de la aia.... stau akolo exact cu capul in cascada.... :) normal .... nu mere sa umplu flosku .... wtf? what to do ? pls help :banghead:

Posted

@Vegeta

Incearca aici eventual fa-ti user si logheaza-te pentru a citi alte comentarii ale altor jucatori care au facut questul respectiv. Tot pe situl acela gasesti o gramada de informatii (cam tot ce trebuie sa stii despre aspectul pve in wow) si poti sa vezi profilele altor jucatori.

Posted

1. Ce RASA este magul?

2. Blizzard server?

1.Human

2.Wingdemon server :D:P

' date='Oct 23 2006, 17:08' post='1482197']

@Vegeta

Incearca aici eventual fa-ti user si logheaza-te pentru a citi alte comentarii ale altor jucatori care au facut questul respectiv. Tot pe situl acela gasesti o gramada de informatii (cam tot ce trebuie sa stii despre aspectul pve in wow) si poti sa vezi profilele altor jucatori.

eh man ... o sa ma inscriu da dak nu mere :) fak screen si va arat :D

THX VVVM !

Edit: eeeeh... m-am uitat pe link si am aceeasi problema ca locdogi :( la's ca aflu io cum :D :kar:

2th Edit : offtopic total -=> mishto avatar Speedy

Posted

In ce sens nu poti sa iei apa? Ai mers acolo si ai dat right click pe sticla si nu a functionat? Wingdemon server nu cred ca e server oficial (cel putin eu nu l-am gasit in EU server list , US nu m-am uitat), iar in cazul asta tot ce pot sa zic este ca o sa ai o gramada de questuri care nu vor merge, in general serverele private sunt pline de buguri.

Posted

' date='Oct 24 2006, 09:25' post='1483352']

In ce sens nu poti sa iei apa? Ai mers acolo si ai dat right click pe sticla si nu a functionat? Wingdemon server nu cred ca e server oficial (cel putin eu nu l-am gasit in EU server list , US nu m-am uitat), iar in cazul asta tot ce pot sa zic este ca o sa ai o gramada de questuri care nu vor merge, in general serverele private sunt pline de buguri.

eh...pot sa zik ca is un rabdator... am sters magul ...... si mai nou am un popa de lvl 9 :D yeeeee ! :))

Posted

eh.. ce sa zik... joc aku pe un fun server...de 5 min si am lvl 60 :D....va recomand cu placere fun-servers..is fule ,, se face goldu bene , exp 3-4000 la enemy...:D:P da da stiu ca nu prea are "placerea" de a ajunge la lvl max....da tot e FUN

Posted

Noroc .... joc pe Zenedar si as dori si io sa itnrun intr-un guild

name : SNap

class : rogue

lvl : 26

Posted

Eu joc intr-un guild micut care face doar ZG si nici macar pe Hakkar nu l-a facut inca! :) Am facut un apply la un guild mai mare si o sa ma ia in trial. Prima incercare... Naxxramas, Duminica la 6 seara. Sunt revered cu AD si am facut q sa fiu attuned ptr Naxx insa nu stiu unde e instanta sau unde trebuie sa ma duc si ce sa fac. Un mic ajutor pls!