Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu folosesc build asta.

bagi mai intai pe sub ca sa nu te vada mobii din stealth si ca sa te misti mai repede in stealth, dupa aia pui pe combat.

i <3 rogues pt ca pot sa dau skip la o gramada de mobi.

p.s: assasination e mai naspa de crescut...poate de la 50 mai merge cu mutilate...dar nici asa nu-s sigur.

Posted

Damn..stau de 100 de ani sa gasesc un urs nemernic prin Winteerspring si nu dau deloc de el :D ...

Pe de alta parte..stie cineva cam cum e prin Black Spire?:) pe la ce lvl e indicat sa ma risc acolo?:P

Posted

De urs dai mai greu, e pe acolo doar ca are ori un respawn time f mare ori are un path urat, cu 5 charuri am trecut prin zona aia leveling si numai pe priest l-am gasit in mai putin de 1h :)

Posted

Mnu. Assa la inceput, si dupa aia combat. Se poate si cu sub, dar nu aduce nici o imbunatatire ofensiva, iar mobi poti sa skip in general si fara MoD.

Ceva de genul asta : http://www.wowhead.com/?talent=fGe00eRoVZM

Iar de pe la 40-43 ceva de genul asta : http://www.wowhead.com/?talent=fZGxV000xqru

In wotlk s-ar putea sa mearga mai bine pe assa odata ce ai mutilate, ar merita incercat.

Ok, mersi, am sa incerc. Pana trec pe combat raman daggers,nu?

Si la mobi, am vazut ca nu se merita sa pierd timpul cu stealth. Gogue si stab ftw :)

Posted

Assass specc ptr lvl sux badly, la early levels, asta din cauza backstab-ului care e main combo generator. Assass specc, merge ptr pve de la lvl 50 in sus cand poti lua mutilate. Cel mai eficient specc pentru lvl cu downtime mic si dps mare tamane tot combat. Si daca tot vrei Assass de la lvl 0 la lvl 80, primele puncte ar trebui bagate in Dual Wield Specialization (Combat specc). Pana la improved poisons, ar trebui sa folosesti dual wound poison, dupa ce bagi (daca vrei) 4 puncte in imp. poisons, treci pe dual instant poison.

@Mamutu: Cu specc-ul ala te bate si un priest. :)

Posted

Assa la lvl mic e bun pentru crit si chestii de genul Remorseless Attacks, Ruthlessness si Imp. Eviscerate, iar mai tarziu (in jur de 40 ) pentru Seal Fate.

Primele puncte in Imp. SS intotdeauna IMO, dupa aia dw spec.

Posted

am o oarecare nelamurire,am decis sa platesc contu online,asa ca am platit 65 de euro ptr 6 luni,totu ok pe site nu apar probleme,si totusi din 26 incoace la account management tot apare car fi frozen,am astept dupa maintainance ca poate trebe update tot asa,culmea sa ma joc pot o_O,voi ati patit de genu?