Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

+1 thd + cum instalezi patch-ul cu 2 cliente in pc ?

Btw. .. pe sylvanas cu pug nu poti face naxx , nici primul boss nu poti ... , daca moare unu , ......se supara ..... si iese .... la fel si urmatoru si asa mai departe

Posted

eu daca as sta pe sub as sta ceva de genu cu sword sau mace...depinde de ce ai mai bun.

Specc-ul lui logikal se bazeaza pe high damage burst, in mare parte provenind de la punctele bagate in imp ambush si waylay si/sau puncturing wounds. E un specc bun dar numai ptr imba daggers. Ce ai pus tu link aici e bun ptr un rogue care nu are decat un set de gear, si prin asta se intelege pve gear.

Posted

si intreb din nou:

cum as putea sa instalez 2 wow-uri?

pai io cand imi trebuiau 2 versiuni diferite de wow( aveam cont comun cu un coleg p blizz si jucam si p pirat cand juca el p blizz :)) ) sa zicem k imi trebuia vers 2.3.0 pt privat si 2.4.3 pt blizz, faceam asa:

1) stergeam wow din comp

2)instalam wow pana la vers mai mica (2.3.0 in exemplul asta)

3) luam cu copy paste folderu' in care instalasem wow si-i faceam o copie in alta parte , astfel aveam 2x wow vers 2.3.0

4) luam next updates si le mutam in folderu cu WoW-ul pe care vraiam sa-l updatez si le executam de acolo , si asa se updateaza numai una din copii

Acum nu stiu daca poti sa instalezi wotlk numai peste una din copii :-??

Posted

exact cum a scris shadow striker

simplu: instalezi wow vers care vrei (cea mica )

coppy paste

si dupa instalezi ce vrei pestea cea originala :)

btw thx pt sfaturi !

Specc-ul lui logikal se bazeaza pe high damage burst, in mare parte provenind de la punctele bagate in imp ambush si waylay si/sau puncturing wounds. E un specc bun dar numai ptr imba daggers. Ce ai pus tu link aici e bun ptr un rogue care nu are decat un set de gear, si prin asta se intelege pve gear.

nu este numai pt daggers e bun si pt

dagger + sabie ;d

Posted

Ma confrunt si eu cu o problema la WoW... Mi-am facut si eu acum un caracter night elf druid si sunt level 14. Problema este ca m-am chinuit degeaba cred.. Am inceput jocul am facut level 12 in prima zona care m-a dat si pe urma a trebuit sa ma mut intr-o alta zona de level 10 - 20 in care aveam questuri dar acele questuri eu fiind level 12 era imposibil sa le fac ca erau de level 15 - 16.. cel mai mic quest l-am gasit de level 14. M-am chinuit cu un prieten am reusit sa fac level 14 questurile acum sunt bunicele.. dar de ce se intampla asta..?? Am gresit eu zona?? Dar cred ca nu, ca acolo m-a trimis un NPC... dintr-un quest..

P.S. Sorry pentru acest scurt roman.. :P

Posted

Da acolo m-am dus... Si sunt si acum..( rectific ca sa nu mai dau edit.. sunt level 13 ). Dar tot nu inteleg daca zice ca zona este de level 10 - 20 de ce primele questuri sunt de level 15-16?? :comp2:

Posted

aha deci eu acuma trebuie sa deletez wow, sa-l instalez din nou -> upgrade pana la 2.4.3 dupa aia copy paste altundeva -> si acolo bag restul de patches?

btw wowscape inca mai e pe 2.4.3 :D si vcn parca.

mie dor de paladinu de pe scape :X

LE: voua ce "peci" vi s-a parut cel mai interesant/marfa/cool/misto etc. ?

Posted

cand s-au bagat arenele nu mai stiu patchu

Two New Arenas are now available in three different modes.

* 2v2, 3v3, and 5v5 matches

* Players may queue up at Goblin NPC's in Stormwind, Ironforge, Orgrimmar, Undercity, and Gadgetzan

Patch 2.0.1

Season 1

Started: January 30, 2007

Ended : June 19, 2007

Duration : 20 Weeks

End coincided with Patch 2.1.2

Posted

Unde ma pot duce si eu sa imi cumpar iteme cu honor points si medaliile de la warsong si arathi?? dar vreau ceva de level mai mic ca am gasit undeva dar sunt de level 60 - 80.. :blink: si eu nu am ajuns in viatza mea pana la level 50.. :))

Posted

mai fa 2 levele si mergi in outland, incepe distractia pt urmatoarele 3-5 levele , dupa care o sa te enervezi pana la 68 cand ve-i merge in northrend si vai simtii un big boost de xp ^^ bafta!

@lordrares cauta si printre cele care le vezi cu 60 , sunt si de levele mai mici, ce-l putin la hoarda in ogrimmar asa e

Posted

Unde ma pot duce si eu sa imi cumpar iteme cu honor points si medaliile de la warsong si arathi?? dar vreau ceva de level mai mic ca am gasit undeva dar sunt de level 60 - 80.. :blink: si eu nu am ajuns in viatza mea pana la level 50.. :))

Depinde ally sau horde, pt horde AB - In Arathi Highlands (Hammerfall) iar WSG - Barens la intrarea in Ashenvale

Pt. allys not a damn clue :)

#edit# : dupa posturile tale de mai sus probabil ca te interesa ally :P *yawn* *takes a cup of coffee*

@lance: tbh nu cred ca merita runs de brd, except daca ai rested xp, daca nu, questing e mult mai rapid :)

Posted

Depinde ally sau horde, pt horde AB - In Arathi Highlands (Hammerfall) iar WSG - Barens la intrarea in Ashenvale

Pt. allys not a damn clue :)

#edit# : dupa posturile tale de mai sus probabil ca te interesa ally :P *yawn* *takes a cup of coffee*

@lance: tbh nu cred ca merita runs de brd, except daca ai rested xp, daca nu, questing e mult mai rapid :)

Da pentru ally ma interesa..Ms mult.. :right:

Posted

Ok found out pt allys

AB : Refuge Point - Arathi Highlands, vendor name Samuel Hawke <League of Arathor Supply Officer> (min. item req lvl - 28)

WSG : Silverwing Grove - Ashenvale, vendor name Illiyana Moonblaze (min. item req lvl 18)

Posted

o idee mai buna , cauta pe google Honor Points , mergi pe unul din site-urile : thootbot ; wowhead ; allakazam etc.. , si acolo iti va da informatii despre ele , pe ce sa le cheltui , si unde anume gasesti vendorii pt itemele care vrei sa le cumperi

in modul asta vezi si ce item ar fii mai bun fara sa te plimbi de la un vendor la altul , odata gasit dai click pe el si iti va arata si locatia unde e vendorul :) . Bafta !

Posted

lordrares dupa semnatura ta vad ca ai 3 charuri lvl mic, de ce nu cresti si tu un char si asa nu pierzi timp.

Posted

e pacat de Burning WoW , acolo jucam, pe realm blizzlike

am avut 3 caractere de level 70 (unu dus de mine la 70, restu primite de la prieteni care s-au lasat) : un paladin full s3 si tot ce trebuia, un rogue cu glaives + legendary bow si gear de'ti pica fata si un warrior pe prot cu tank gear full .... ma chinuisem mult pt ele si s-a dus totul odata cu inchiderea serverului q.q

Posted

e pacat de Burning WoW , acolo jucam, pe realm blizzlike

am avut 3 caractere de level 70 (unu dus de mine la 70, restu primite de la prieteni care s-au lasat) : un paladin full s3 si tot ce trebuia, un rogue cu glaives + legendary bow si gear de'ti pica fata si un warrior pe prot cu tank gear full .... ma chinuisem mult pt ele si s-a dus totul odata cu inchiderea serverului q.q

Pai e cam o pierdere de vreme sa joci pe servere privat, mai ales blizzlike pt ca nu stii cand o sa se inchida sau cand o sa stearga db`ul. De ce nu joci pe EU ?

E cam o pierdere de vreme sa joci wow in general tbh dar :))

Posted

lordrares dupa semnatura ta vad ca ai 3 charuri lvl mic, de ce nu cresti si tu un char si asa nu pierzi timp.

Da mi-am dat si eu seama acum.. ca eu jucam pe toate si nu prea aveam timp sa le cresc pe toate... asa ca m-am decis ca o sa joc pe hunterul meu de level 25 si o sa il cresc..

P.S. Am gasit Vendor la WSG si am gasit cateva iteme bunicele de level 28.. zilele astea incerc sa il duc la 30 ca sa imi iau si eu mount.. :beer: Multumesc mult tuturor celor care m-ati ajutat si indrumat.

Posted

Da mi-am dat si eu seama acum.. ca eu jucam pe toate si nu prea aveam timp sa le cresc pe toate... asa ca m-am decis ca o sa joc pe hunterul meu de level 25 si o sa il cresc..

P.S. Am gasit Vendor la WSG si am gasit cateva iteme bunicele de level 28.. zilele astea incerc sa il duc la 30 ca sa imi iau si eu mount.. :beer: Multumesc mult tuturor celor care m-ati ajutat si indrumat.

sfat: lasa pvp la lvl mic nu se merita :)

lvleaza

fa bani (mount de 100% lvl 60 )

si dungeons multe pt xp & iteme :P