Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Oricat de multe prostii ar spune Andrei, o face pentru ca atata stie, nu pot sa il suspend pentru asta; insa, daca mai faceti spam, pe voi pot. Am mai spus odata, il ignorati.

Pana una alta, zazone warn level up si disable 3 zile.

Posted

pe Maghteridon se fac pug si malygos 25....:P asa k naxx 25 k pug e cv obisnuit..:P insa sa avem pardon..hoarda are tehnologie avansata pe maggy :)))

Daca prin tehnologie avansata te referi la zerg a.k.a colonie de furnicutze toti claie peste gramada hop si noi la hoarda ca e nihilium acolo , da ... Aveti multi oameni si aveti de unde alege / aveti multi wannabes care n`au guilde de raid si se strang repede de pug ... Uite`te si tu la realm status sa vezi ca sunteti 20:1 horde

Posted

Daca prin tehnologie avansata te referi la zerg a.k.a colonie de furnicutze toti claie peste gramada hop si noi la hoarda ca e nihilium acolo , da ... Aveti multi oameni si aveti de unde alege / aveti multi wannabes care n`au guilde de raid si se strang repede de pug ... Uite`te si tu la realm status sa vezi ca sunteti 20:1 horde

inainte sa deschida migratile de ally spre magtheridon era de 55:1 deci acuma e mai bine :).

Posted

apropo de naxx .. , e chiar inposibil sa faci cu pug ? Ma refer la 25 man

Depinde de jucatori, oricum 90% cazuri vor fi probleme la bossi ca Gluth, Heigan, Thaddius, Razuvious, Sapphiron.

Posted

Parerea mea, scoate punctele din filthy tricks si baga inca 1 punct in elusiveness. Mergi pe shadow dance, e foarte folositor, special vs casters.

eu daca as sta pe sub as sta ceva de genu cu sword sau mace...depinde de ce ai mai bun.

si intreb din nou:

cum as putea sa instalez 2 wow-uri?

Posted

cum as putea sa instalez 2 wow-uri? ca am chef din nou de patch 2.4.3 :D

si cum crezi ca o sa poti juca cu patchu ala pe blizzarD? nici servere private nu cred ca mai sunt cu 2.4.3