Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

hm, in leg cu noul patch, are cineva idee cum pana mea se calculeaza rating changeul la meciurile jucat in arena? am jucat 4 meciuri cu partenerul de 2v2 si deja e diferenta de 25 rating intre noi, cu toate ca noi am jucat toate meciurile.

Posted

virus_ro, level up pentru limbaj.

thade nu mai fa flame, e a doua oara cand iti spun, data viitoare iti dau si tie warn.

ma asteptam la un warn , insa e amuzant faptul ca el incepe si el nu ia warn pentru insulte si instigare [ "ciumpalacii tai de`acolo de pe realm" ] ...

de fapt unii hunters pe survival au raportat ca fac acelasi dps ca si pre-patch, doar ca acum tre ceva minim de skill in rotations.

btw, am intrebat un paladin de la mine din guild: daca n-ai crit pentru holy light spam atunci mp5 e bun pentru fol. In alte cazuri, it's shit.

nu e nici un nerf la hunteri .. e buff toata ziua ... au buffat rogues , dks si hunterii si au nerfat aoe healing [ intr`o oarecare masura ] ... blizz logic

btw , mersi pentru sustinere / verificare / confirmare in privinta paladinilor cu mp5. Cum am spus si am inteles de la cei cu care am vorbit , e bine sa ai mp5 intr`o oarecare masura decat sa mergi pe iteme cu pur SP sau inferioare doar ca sa eviti mp5 items ..

Nu cred ca poti pana la 120 deoarece mats are in limited suply dar din d/e`ing la inceput primesti skill points pana la un punct

pana la 50 poti face skill din disenchanting , insa se poate face 100ish enchanting cu mats de la vendor cu rabdare [ da , e limited supply , dar ... daca nu vrea sa farmeze greens sau sa cumpere ... merita ]

Din cate stiu nu au schimbat nimic si nici patch notes nu precizeaza ceva de genul. Might be a bug, working as intended you kno` :)

e bug , uite`te pe forumuri :P

Posted

ma asteptam la un warn , insa e amuzant faptul ca el incepe si el nu ia warn pentru insulte si instigare [ "ciumpalacii tai de`acolo de pe realm" ] ...

amice nu te-am jignit pe tine deloc, ce-ai? tu singur ai spus ca realm-ul tau e praf, ca-i spui deathping in loc de deathwing, etc, iti mai aduci aminte? eu n-am zis nimic cu intentia de a te jigni, mai ales ca nu m-am referit la persoana ta ;)

si totusi, instigare? la ce? invata sa te controlezi nu-mi spune mie ca fac astfel de lucruri =((

Posted

Deadping ii spuneam si ma refeream la probleme battlegroupului cu lag`ul in 2.4 , nu la playeri. Sti asta , insa alegi sa ignori aspectul si sa`l manipulezi in folosul tau : insulte si instigare la cearta. De controlat ma controlez foarte bine , insa se pare ca adevarul jigneste si oamenii aleg sa se ascunda in spatele unor nickuri pe net pentru a fi privati de acest crud adevar prin niste "reguli" de conduita.

Posted

@ Stalk3r: Daca vrei ceva hints and tips, try this

http://elitistjerks.com/f76/t35975-holy_paladin_guide_wotlk/

Mana per 5 sec

Gives you the specified amount of mana over 5 seconds, wether or not you have been casting a spell. This stat is pretty crappy now, with Divine Plea intellect is better then it in every single way by far. 100 item points will give you 40mp5, which is 2880 mana over 6 minutes. Even though it isn't a great stats, you can't just ignore it though. Items with mp5 can still be really good. Just because of there higher ilvl, or not being any better itemized items of the same ilvl.

Posted

pana la 50 poti face skill din disenchanting , insa se poate face 100ish enchanting cu mats de la vendor cu rabdare [ da , e limited supply , dar ... daca nu vrea sa farmeze greens sau sa cumpere ... merita ]

Da dar ar lua destul timp. Depinde ce lvl are, dar cateva runs de WC sau DM ar ajunge cam pana la 125, cred :).

e bug , uite`te pe forumuri :P

Ah so working as intended :>

Posted

asa e, m-ai prins, am 1.50, 120kg si nu ies din casa de frica ta.

hai gata ca aici se vorbeste de wow nu de lupta ta cu omleta magica.

cum ziceam ... ironie , arfe si instigare ... las`o balta ca tu cred ca pentru asta traiesti .. certuri pe forum. Nu meriti , si ca sa iti fie pe intelesul tau , am sa te citez : "CY@".

@godric - cred ca el de vreo 2 luni de zile incearca sa faca lvl 20 .. eu unu spun ca e cel mai bine pentru el sa viziteze vendoru de fiecare data cand poate si sa ia mats ca`s ieftine in comparatie cu ce e prin AH .. si oricum DM daca face , nu cred ca`l termina in 2 ore ..

Posted

@virus la treaba cu warn-urile stai relax ca asa se da pe linkmania warn-uri :)

@airurea mersi mult ! datorez 2 beri deja , asteptam pana strangem o lada ? :))

PS: pe restu realmurilor , cum vii se pare in BG'ul - Eye of storm ? mai pe Sylvanas am jucat de vre`o 5-10 ori dar nici odata nu a castigat hoarda .. si parca alianta are numar dublu fata de hoarda .. tot timpu sar peste noi cate 10-15 , total aiurea BG-ul asta

Posted

Conviction Battlegroup,stau cam 15 minute ptr orice BG:wsg,eots,sota,ab,av,doar sota e pe la 5-8 minute,mostly wins horde.Mult mai bine fata de Bloodlust inainte de WoTLK,unde hord pierdea intruna ptr ca la inceputu BGului,ally erau full si maxim 4 horzi, in eots sau AB abea cand avea ally 1200+ erau si horzii full, de cei care intrau ca sa piarda rapid nici nu mai zic nimica............

Posted

@godric - cred ca el de vreo 2 luni de zile incearca sa faca lvl 20 .. eu unu spun ca e cel mai bine pentru el sa viziteze vendoru de fiecare data cand poate si sa ia mats ca`s ieftine in comparatie cu ce e prin AH .. si oricum DM daca face , nu cred ca`l termina in 2 ore ..

Well atunci sfatul meu e sa ia mining / herb & skining, farm un pic de gold si sa renunte la una dintre ele cand va fi lvl mai mare, cand poate sa farmeze ceva instante low lvl pentru mats si sa ia atunci enchanting ca la level`ul asta nu merita sa`l ia oricum.

BG`s sunt destul de fucked up demult daca nu e premade pt ca intra cateodata full dps si no healers ceea ce de obicei duce la pierderea acelui bg si depinde si de raportul alliance / horde pe realmurile din acel battle group.

Sau clasicul caz in AB 10 players la farm / stables si in 20 de minute nu reusesc sa-l ia dar reusesc sa ignore celelate baze.

Posted

Voi va plangeti de BG-uri ? Eu sunt cu Shuriken @ battlegroup, n-am stat niciodata mai putin de 20 de minute pt un BG entry. =(

Vorba guildei, Laughing Skull Pvp Sux, ne lipseste Conviction pvp sux tho.

Posted

Sincer sa fiu as prefera sa stau 20 de minute dar sa am parte de oameni care gandesc. Dar cum 80% dintre wow players nu fac asta sansele sunt cam slabe :)

Posted

nu`i ca nu gandesc , dar gandeste-te ca fara lider care sa dea un ordin si sa fie executat .. e ca si sobolanii la gramada

Nu e vorba de leaders sau jucatori buni. E vorba de clasele care intra in bg-uri, si cum la noi in battlegroup toti copii de la ally si-au facut retardini, dk sau arcane mages, chestia asta debalanseaza tot. In momentul in care aia intra cu 2-3 disc priests, 4 dk si 5 retardini si mai vine si nenea mag pe arcane (aka 1 button smasher) si tu incerci sa dai heal si te trezesti ca pici din 3 hits, iti piere cheful. In general mentalitatea la ally inseamna ceva de genul "copchil redus care vrea sa owneze tot". Concluzia: daca nu ai imba classes si dps bun nu castigi nici un BG.

Posted

Nu e vorba de leaders sau jucatori buni. E vorba de clasele care intra in bg-uri, si cum la noi in battlegroup toti copii de la ally si-au facut retardini, dk sau arcane mages, chestia asta debalanseaza tot.

get used to it,mereu vor fi clase ce vor domina in pvp,cum inainte a fost resto druid,warlock, acuma pur si simplu sa schimbat latura acuma domina retri pala,dk,etc.Ai uitat vremurile cand dadeau 4-5 persoane pe un resto druid si ala nu murea?

Posted

In general mentalitatea la ally inseamna ceva de genul "copchil redus care vrea sa owneze tot".

No shit! Si eu daca intru in BG si dau de aceleasi clase pe care le enumeri tu, de partea hoardei de data asta ce inseamna in teoria ta?

Posted

No shit! Si eu daca intru in BG si dau de aceleasi clase pe care le enumeri tu, de partea hoardei de data asta ce inseamna in teoria ta?

Am jucat la ally destul, ca sa-mi dau seama de cum stau treburile.

Posted

Players de genul sunt de ambele parti dar sunt si players care sunt acel spec pur si simplu pentru ca e cel mai bun pvp / pve la ora asta. Chiar e stupida mentalitatea "I wont spec arcane cause i`m too pro for it" sau ceva de genul (*insert class and spec above*)

Cum e si cu ele shammy acum after patch, inainte nu ii prea vedeai prin bg`s dar acum cand au 12k crits isi fac simtita prezenta cam peste tot.

Fiecare isi schimba spec`ul in functie de "ce merge" mai bine

*tipo*

Posted

Go Duskwood.

@Enchanting "faci" la trainer, pana pe la 120 skill se poate creste skillul la shop din cate stiu, dar te costa ~100 gold (nu sunt sigur totusi).

Poti sa dai si [Disenchant] itemelor (Green or superior quality), si asa scoti Essence/Dusts.

Sper ca te-am ajutat

multumesc chiar m-ai ajutat