tthdd Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Am facut questurile din Feralas si Tanaris pt lvl 45 si nu stiu unde sa ma duc... Any ideeas?tanaris = un goro cam asta-i ordinea, dar la 45, inseamna ca te-ai dus de pe la 40 in tanaris? incearca in STV questurile care ti-au mai ramas din BB, ca sigur mai sunt. Daca faci 48 si te tine clasa (si-ti dau aia questuri) in un'goro, du-te. Quote
Lasher_ro Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Am omis eu fist-ul, cat despre dagger options "i hate it" (le gasesc utilitatea numai in ceva ambush speccs). :P Inceara Crimson steel + Hatestrike daca ai ocazia.MH-ul care-l am acum e mai bun decat crimson steel, iar hatestrike e undeva sub Hailstorm si Widow's Fury pe wishlist :PDaca nu era atat de enervant HfB, era evident ca dual daggers = assassination, dar asa nu stiu ce sa zic ... nu cred ca o sa aiba cineva atata ghinion inca sa nu-i pice nici o sabie, dar sa-i pice 2 daggers :P Quote
Stef Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 eu ca mage m-am dus la 48 in un goro, pana la 51 apoi felwood>winterspring>eastern plaguelands>hellfire Quote
Aenon Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://www.echonet.ro/armory/index.php?sea...mp;realm=Hiddencu ce am ajuns sa ma chinui eu acum -____- argh abia astept sa scap de bac si de tot sa continui pe blizz -______- Quote
a1urea Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 MH-ul care-l am acum e mai bun decat crimson steel, iar hatestrike e undeva sub Hailstorm si Widow's Fury pe wishlist :P Nu-mi place Mh-ul ala. :D Il urasc la cum arata. II destul de bunicel dps, cu setup-ul actual. Intrebare: Daca te-ai tinut si de ceva pvp, pana acum, cum stai cu omoratul death kinghts ? Eram pe jos de ras, intr-un AB, 4 rogues pe un DK si ne-o tocat 1 by 1. :D Quote
Bulan69 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 mi-a ramas mie dupa ce l-am omorat pe Razuvious in 25 man, chiar mana e ultimul lucru care ar putea sa te rupa acum :)incepand de azi nu mai intrati in top5 :P, nerf, nerf, nerf :D Quote
virus_ro Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 sunt cam foarte incepator , nu le prea inteleg chestiile cu PvE sau PvP , ma refer cum sa fac build-ul , ce iteme sunt mai bune pt pve sau pt pvp , etc.. , nu ma prea pricep , cu holy pala nici macar atat, e prima oara cand joc cu holy pala :)Daca ai timp , imi faci tu te rog un wishlist pt PvE , ar fii super daca ar fii bazat mai mult pe honor pts , badges , quests , heroice nu le prea duc in spate inca :)Desi sunt sigur ca sti ce inseamna PvE si PvP ca definitii , iti spun putin mai pe larg cam care e diferenta si la ce m`am referit. PvE = player vs environment si cand ma refer la pve [ spec / gear / encounter etc ] , ma refer la stats / spec / gear care sa te ajute in pve. Daca spun pve gear , ma refer la stats de pve si sa eviti resilience / sta stacking prin gear / ench / gems si sa mergi pe pve stats PvP = player vs player si aici ma refer la specs / gear / gems / ench care sa te ajute in pvp ... meta de pvp , gear de pvp [ bineinteles avand mai multa stamina plus resilience fata de pve gear ] etcAcuma in privinta gearului , nu joc pala si nu vreau sa gresesc .. asa ca ar fi cel mai bine sa te uiti pe armory la hpalas care sunt in end-game guilds si sa compari gear`ul si specs sa vezi pe ce se axeaza cei mai multi / ce preferinte au la gear.In cunostinta de cauza vorbesc, nici in TBC nici acum mp5 nu era un stat obligatoriu pentru paladin. Acum chiar e de ignorat, la figurat pentru ca itemele facute pentru pala au un mp5 aruncat pe acolo.Crit e foarte recomandat urmat de haste, amadoua dupa spell power bineinteles ca si prima alegere.Ai bow, ai replenish, ai mana back, chiar nu-ti trebuie mp5.Chestie valabila pentru orice healer in contentul actual cu deosebirea ca pentru unii haste poate sa fie inaintea critului.Nu spun ca este un stat obligatoriu pentru paladin si niciodata n`a fost .. insa nu vei face mereu numai 25men unde e sigur un retri / spriest si pentru hcs / 10mens vei avea nevoie si de putin self mana reg. Cum am spus si mai sus , nu am un paladin sa cunosc asa de bine clasa incat sa bag mana`n foc pentru mp5 , insa am vorbit cu mai multi paladini despre mp5 si cei mai multi au spus ca decat sa stackezi crit la maxim , e bine sa ai si un ~50mp5 din gear daca nu`ti gimpeaza alte stats [ aici ma refer sa nu incepi sa faci gemming pt mp5 , ci sa nu eviti niste iteme cu stats bune , insa cu mp5 in loc de crit ]. Repet , nu spun ca mp5 este un stat de luat peste alte stats , insa e bun ca filler Quote
tthdd Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ba da, vom face si eu si Blacka mereu 25 man unde e sigur retri, spriest si hunter pe survival de azi incolo. si ce 10menslol si heroics vorbesti tu acolo ma? la nivelul de gear de la Heroes in sus nici nu-ti mai trebuie regeneration mare pentru ca ai gear care suporta cam orice encounter din joc cu cateva exceptii, stiai asta? iar la paladini e crit si haste, niciun mp5, poate la ciumpalacii aia de la tine de pe realm gasesti asa ceva. @Bulan: ai incercat hunterul pe beta? well, e de fapt un fel de buff buff pe survival hm cum suna specc-ul asta? http://www.wowhead.com/?talent=cxbZ0xAZe00i0MIhxhA0ct sau asta Quote
Stalk3r Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Desi sunt sigur ca sti ce inseamna PvE si PvP ca definitii , iti spun putin mai pe larg cam care e diferenta si la ce m`am referit. PvE = player vs environment si cand ma refer la pve [ spec / gear / encounter etc ] , ma refer la stats / spec / gear care sa te ajute in pve. Daca spun pve gear , ma refer la stats de pve si sa eviti resilience / sta stacking prin gear / ench / gems si sa mergi pe pve stats PvP = player vs player si aici ma refer la specs / gear / gems / ench care sa te ajute in pvp ... meta de pvp , gear de pvp [ bineinteles avand mai multa stamina plus resilience fata de pve gear ] etcAcuma in privinta gearului , nu joc pala si nu vreau sa gresesc .. asa ca ar fi cel mai bine sa te uiti pe armory la hpalas care sunt in end-game guilds si sa compari gear`ul si specs sa vezi pe ce se axeaza cei mai multi / ce preferinte au la gear.da , stiam alea cu pve pvp etc :) , deci in principiu pe pve sa fac in asa fel incat sa am cat mai mult spell power si crit , iar in pvp sa fie resilience , stamina , armura si crit ? , cam la ceva de genu te referi ? :) Quote
virus_ro Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 (edited) @thade - ai fost si vei fi mereu un ratat care se iubeste singur prea mult .. n`are rost sa discute omu cu tine si poate nu ai observat ca nu toti care posteaza aici sunt full t7. WTB warnwarn level up, limbaj Edited January 21, 2009 by Regenesis Quote
GodrIc Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Thank you guys for your kind words :DMa gandeam la copacu asta: http://www.wowhead.com/?talent=of0wcz0I0xZZVIccofu0rzgbswhat you think ?Tbh acel spec e destul de aiurea both pve and pvp. PVE: Frost nu consuma atata mana incat sa ai nevoie de acel mana regen while casting si [Arcane Impact] iti da bonus dmg doar la ice lance dintre spell`urile care le vei folosi.PVP: No [shattered Barrier] sau [Deep Freeze]Daca nu iti place FFB spec incearca un arcane spec acum dupa patch, pare sa fie destul de ok deocamdata desi inca nu l-am incercat.smth like http://www.wowhead.com/?talent=of0Vcu0IzxGuMtedcZmhc0oda , stiam alea cu pve pvp etc :) , deci in principiu pe pve sa fac in asa fel incat sa am cat mai mult spell power si crit , iar in pvp sa fie resilience , stamina , armura si crit ? , cam la ceva de genu te referi ? :)Pt pve SD / Crit (Intelect inclus aici pt mana + crit) iar pve main stat ar fi resilience and ofc SD & Crit (pvp gear + geming intelect, SD / stamina / resilience depinde ce-ti lipseste) dar la cat burst e momentan in game as spune keybind "1" = Bubble :)Anyway pt pvp iti trebuie de obicei acelasi stats ca si pt pve doar cu un pic mai mult accent pe stamina & resil ceea ce le primesti din pvp gear dar bineinteles fara sa exagerezi neglijandu-le pe celelalte.(PM`ed you after your reply)@thade - ai fost si vei fi mereu un ratat care se iubeste singur prea mult .. n`are rost sa discute omu cu tine si poate nu ai observat ca nu toti care posteaza aici sunt full t7. WTB warnOh, love is in the air <3 xD Quote
Stalk3r Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 n`am inteles prea multe , dar in fine :) Quote
Regenesis Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 virus_ro, level up pentru limbaj. thade nu mai fa flame, e a doua oara cand iti spun, data viitoare iti dau si tie warn. Quote
Shade Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 incepand de azi nu mai intrati in top5 :P, nerf, nerf, nerf :Dde fapt unii hunters pe survival au raportat ca fac acelasi dps ca si pre-patch, doar ca acum tre ceva minim de skill in rotations.btw, am intrebat un paladin de la mine din guild: daca n-ai crit pentru holy light spam atunci mp5 e bun pentru fol. In alte cazuri, it's shit. Quote
freelancerR9 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 vreau sa ma apuc de wow si nu vreau sa joc pay2play imi puteti spune de unde iau jocu ce versiune o iau cu noul update de la blizzard unde fac accountpls raspundetiRESPECT :tiphat: Quote
Stalk3r Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 sincer .. , o sa iti faci o impresie gresita daca joci pe private buy it , merita! , vezi ca este 15 day free trial pe Blizzard Quote
tthdd Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 de fapt unii hunters pe survival au raportat ca fac acelasi dps ca si pre-patch, doar ca acum tre ceva minim de skill in rotations. hah nu e ABSOLUT niciun nerf, asta e buff curat ma, dau tic 4k cu Explosive Shot mi s-a marit considerabil DPS-ul de altfel, am consumat doar 10% din mana totala la ultimul boss din UK (si am doar 1 punct in Hunting Party). Pentru hunteri : eu din cate am incercat, se pare ca HM -> Serpent sting -> Explosive shot -> Steady shot -> Steady shot -> (STEADYSHOT daca esti rapid pe tastatura) Explosive shot -> Serpent etc... e cea mai buna rotatie, ca specc inca nu stiu care e cel mai bun, dar al meu e chiar ok. iar ca glyphs : Major : Serpent sting, Steady shot, HM minors : revive si mend, oricum revive se merita pentru ca nu mai ajung acum la imp revive pet in talents. LE: deci lol 3600 dps pe boss dummy <333 Quote
Lasher_ro Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nu-mi place Mh-ul ala. :D Il urasc la cum arata. II destul de bunicel dps, cu setup-ul actual. Intrebare: Daca te-ai tinut si de ceva pvp, pana acum, cum stai cu omoratul death kinghts ? Eram pe jos de ras, intr-un AB, 4 rogues pe un DK si ne-o tocat 1 by 1. :D Da, e fugly, dar e bun :P Am facut si ceva PvP, cu gear de PvE :P Nu ma descurc prea bine contra plate classes in general, DK included. Quote
Erhard Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pt un prieten: Ce stat-uri sunt bune la bm hunter? Quote
tthdd Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 attack power (depinde ce level e, sper ca n-ai intrebat ce statsuri sunt bune pt un hunter de lvl 20 lol) Quote
Andrei_mistake Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 @thade - ai fost si vei fi mereu un ratat care se iubeste singur prea mult .. n`are rost sa discute omu cu tine si poate nu ai observat ca nu toti care posteaza aici sunt full t7. WTB warnwarn level up, limbajvezi cum esti?cei care ati avut probleme si vati dus pe webform.xml vau rezolvat aia ca si eu am problema? Quote
Stalk3r Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no offence da eu nu cred ca eram asa la varsta lui :-? Quote
Andrei_mistake Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cum fac si eu Enchanting?Quest:Mam saturat de lakeshire ce alte zone mai poti face cand esti lvl 23 pt lvl up faster? Quote
ratseloP Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Go Duskwood.@Enchanting "faci" la trainer, pana pe la 120 skill se poate creste skillul la shop din cate stiu, dar te costa ~100 gold (nu sunt sigur totusi).Poti sa dai si [Disenchant] itemelor (Green or superior quality), si asa scoti Essence/Dusts.Sper ca te-am ajutat Quote