Stalk3r Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 @ Virus daca ai timp te uiti putin peste http://www.chardev.org/?template=121548 , sa-ti dai cu parerea cum ar fii pe un holy paladin, si ce ar fii ok sa schimb ? thx! Quote
a1urea Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 @ Virus daca ai timp te uiti putin peste http://www.chardev.org/?template=121548 , sa-ti dai cu parerea cum ar fii pe un holy paladin, si ce ar fii ok sa schimb ? thx!Tu vrei pve sau pvp ? :) Quote
virus_ro Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Chestia e ca pe moment, chestul care il am acum e mult mai bun decat chestu care il aveam de la Kul'ak (honored). Oricum, am vorbit cu romanasii si o sa facem 10 men raids, sa imi iau si eu ceva t7. Nu se merita sa iei t7 pe embleme. Mi s'a spus, dar mereu mi s'a spus (cand vroiam sa intru in ghilde) "increase your hit rating to cap or near cap". check my armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Bilibistrocnu sunt ffb mage. O sa incerc sa fac un copac bun, ca pe full fire mana este supta foarte repede.Ce iteme imi recomandati sa schimb si cu ce ? multzam.Merita sa iei t7 pe badges daca faci heroics ... daca faci doar daily hc o data la saptamana , normal ca preferi sa iei altceva pe badges [ vad ca ai mag , beltul de ex ]. FFB sa nu te faci! Cu crit`ul ala ajungi la dps sub tank ... Nu vreau sa te jignesc , insa degeaba ai tu hit capped daca iti gimpezi celelalte stats ... incearca sa le balansezi si sa urci hit`ul usor [ daca nu esti frostfire , insa ca frostfire .. gear separat in banca si il pui tot odata ]. Cei care ti`au spus ca tre sa faci hit capped sau aproape de capped inainte sa iei alte stats, sunt oameni care vorbesc din vazute si auzite [ a.k.a. site`uri vazute in graba in BC cu o idee fixata pe hit ]. Crit > hit pentru frostfire spec deoarece FFB da base dmg FOARTE mic in comparatie cu fireball/frostbolt , insa crit mult mai mult pt ca ia crit bonus dmg si din fire , si din frost. Hit > Crit in BC pentru ca nu exista o astfel de synergie pentru a boosta crit dmg in asa fel incat sa devina un stat comparabil cu haste chiar .. Insa acuma daca pe FFB ai hit capped si critul care`l ai tu acuma , vei da mai putin dps decat unul cu 0% hit si crit pe la 17-18% Iti dau un exemplu care l`am intalnit acum 2 sapt .. aveam nevoie de ceva oameni pentru un naxx25 si am luat cativa prieteni din alte guilde cu noi. 2 FFB mages [ ma exclud pe mine aici - ii compar pe ceilalti doi insa ] dintre care unul bazat pe hit si unul pe crit ... unul avea 300 crit rating si capped hit , celalalt avea 600 crit rating si hit 2-3% .. undeva pe`acolo. Ghici cine a facut dps mai mult ? no slacking btwCa spec , iti sugerez frost :) Ai low crit , insa pe frost nu te intereseaza asa mult crit`ul , ci mai mult spell dmg .. Asta e vechiul meu spec [ cand aveam crit mic din cauza ca abia facusem 80 ] : http://www.wowhead.com/?talent=of0wcz0cZZqIcckcu0rzgfsx - 1/3 Frostbite e acolo si nu in pct3 Winter`s Chill pentru ca e inca buguit blizzardu si nu da proc la FoF daca n`ai cel putin 1 pct in Frostbite ... O sa se repare si cand se repara .. dai respec si pui in 3/3 Winter`s Chill :)Acuma daca e sa schimbi ceva ... ar fi asa :- Fara blue gems , nu faci pvp cu iteme de pve ...- Daca e neaparata nevoie sa pui blue gem pentru meta sau socket bonus [ fi atent aici ca unele socket bonuses sunt tentante , insa nu se merita .. ex : daca e un item cu 2 gemuri - blue si yellow - si 5 spell dmg bonus, nu merita sa pui gemurile pt bonus si mai bine pui 2x 19 spell dmg in ambele. Aici vorbesc bineinteles de rare gems unde diferenta e mai mare si se merita sa sari peste bonus pentru ca iei mai mult din gemuri ] , pune purple [ sp/sta ]Gemuri : 1) red = sp ; 2) yellow = sp/haste sau sp/crit daca te faci frostfire 3) blue = sp/sta .. am zis si mai susIteme , tu sti ce cu ce schimbi .. in functie de ce spec iti alegi @ Virus daca ai timp te uiti putin peste http://www.chardev.org/?template=121548 , sa-ti dai cu parerea cum ar fii pe un holy paladin, si ce ar fii ok sa schimb ? thx!Daca te asteptai la un raspuns gen "e bunicel , dar ai putea sa schimbi aia, aia si aia" , nu ti`ai gasit omul .. eu sunt mai direct si poate jignesc : Sincer , mi se pare o idiotenie totala ce ai facut tu acolo ... Iti spun si de ce :1. PvP gear cu high-end PvE gear combinat ... nu are sens! Ori iti faci complet pve , ori complet pvp .. de`aia e un site , sa`ti faci wishlist si sa vezi care iteme merg cu altele in combinatie ... si fa`ti full epic daca tot ai pus maly neck de la quest in HC ... 2. Neck de casteri cu hit si haste .. ia omule unu care are crit in loc de hit ca doar esti hpala , nu shockadin pve3. Iteme cu spirit. Esti pala! Ai nevoie de crit si mp5 [ disclaimer : daca vrea careva sa`mi sara`n cap pentru mp5 pe pala, va rog sa vorbiti doar in cunostinta de cauza si nu vazute si auzite. S`au schimbat lucrurile din BC pana acuma si o combinatie de crit cu mp5 e mai bine decat pur crit pentru raid healing ]Versiunea scurta : Fara spirit , fara iteme de pvp sau blue de la quest / hcs - complet pve epic [ wishlist ] , fara hit , mai mult crit si ceva mp5 daca nu`ti gimpeaza stats , schimba trinketele. A , era sa uit .. pune gems si enchanturi pe iteme Quote
Andrei_mistake Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 mah ma ajuta cineva?PS:Am facut 2 honor points si nush dak e de ajuns sa fac spend pt iteme bune si nu stiu unde Quote
tthdd Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Chestia e ca pe moment, chestul care il am acum e mult mai bun decat chestu care il aveam de la Kul'ak (honored). Oricum, am vorbit cu romanasii si o sa facem 10 men raids, sa imi iau si eu ceva t7. Nu se merita sa iei t7 pe embleme. Mi s'a spus, dar mereu mi s'a spus (cand vroiam sa intru in ghilde) "increase your hit rating to cap or near cap". check my armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Bilibistrocnu sunt ffb mage. O sa incerc sa fac un copac bun, ca pe full fire mana este supta foarte repede.Ce iteme imi recomandati sa schimb si cu ce ? multzam.Pai ma, daca ai cu cine sa te duci in Naxx 10 mai bine gandeste-te ce-o sa faci pe viitor, itemele acum se iau FOARTE usor, poti sa faci heroice, poti sa faci reputatie foarte usor, nu e problema. Daca guildele vor hit rating, sa nu te gandesti ca nu ajuta, sa zicem ca esti FFB... well vreo 9-10% hit rating cu vreo 35-37% crit e chiar bine :) Din ce-am vazut, 0/53/18 e cel mai bun specc pentru magi. Daca vrei FB ala e bazat pe haste parca, oricum nu-ti face probleme mari cu mana pentru ca intr-un raid, sa zicem de 25, n-o sa ai absolut nicio problema cu mana. Nici macar in astea de 10, eu ca hunter n-am, foarte rar, doar cand e raidu setat aiurea, iar la 3.0.8 chiar n-o sa mai ai probleme cu mana.uite cata http://img166.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot010709233219ru4.jpg mi-a ramas mie dupa ce l-am omorat pe Razuvious in 25 man, chiar mana e ultimul lucru care ar putea sa te rupa acum :) Quote
Stalk3r Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iteme , tu sti ce cu ce schimbi .. in functie de ce spec iti alegi Daca te asteptai la un raspuns gen "e bunicel , dar ai putea sa schimbi aia, aia si aia" , nu ti`ai gasit omul .. eu sunt mai direct si poate jignesc : Sincer , mi se pare o idiotenie totala ce ai facut tu acolo ... Iti spun si de ce :1. PvP gear cu high-end PvE gear combinat ... nu are sens! Ori iti faci complet pve , ori complet pvp .. de`aia e un site , sa`ti faci wishlist si sa vezi care iteme merg cu altele in combinatie ... si fa`ti full epic daca tot ai pus maly neck de la quest in HC ... 2. Neck de casteri cu hit si haste .. ia omule unu care are crit in loc de hit ca doar esti hpala , nu shockadin pve3. Iteme cu spirit. Esti pala! Ai nevoie de crit si mp5 [ disclaimer : daca vrea careva sa`mi sara`n cap pentru mp5 pe pala, va rog sa vorbiti doar in cunostinta de cauza si nu vazute si auzite. S`au schimbat lucrurile din BC pana acuma si o combinatie de crit cu mp5 e mai bine decat pur crit pentru raid healing ]Versiunea scurta : Fara spirit , fara iteme de pvp sau blue de la quest / hcs - complet pve epic [ wishlist ] , fara hit , mai mult crit si ceva mp5 daca nu`ti gimpeaza stats , schimba trinketele. A , era sa uit .. pune gems si enchanturi pe itemesunt cam foarte incepator , nu le prea inteleg chestiile cu PvE sau PvP , ma refer cum sa fac build-ul , ce iteme sunt mai bune pt pve sau pt pvp , etc.. , nu ma prea pricep , cu holy pala nici macar atat, e prima oara cand joc cu holy pala :)stai linistit nu ma deranjeaza ca ma iei mai direct ,chiar de asta te-am intrebat pe tine , ca stiam ca o sa zici direct care e baiul fara retineri ^^ Daca ai timp , imi faci tu te rog un wishlist pt PvE , ar fii super daca ar fii bazat mai mult pe honor pts , badges , quests , heroice nu le prea duc in spate inca :)thx! sper ca nu iti cer prea mult!@a1urea , mai de graba PvE , in PvP e deajuns sa particip pe langa batalii sa iau honor (bg), iar in arena am auzit ca paladin pe holy e the best healer (normal .. cu gear-ul si un build adecvat ) .. desii nu am fost niciodata :) Quote
mmc Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ai nevoie de crit si mp5 [ disclaimer : daca vrea careva sa`mi sara`n cap pentru mp5 pe pala, va rog sa vorbiti doar in cunostinta de cauza si nu vazute si auzite. S`au schimbat lucrurile din BC pana acuma si o combinatie de crit cu mp5 e mai bine decat pur crit pentru raid healing ]In cunostinta de cauza vorbesc, nici in TBC nici acum mp5 nu era un stat obligatoriu pentru paladin. Acum chiar e de ignorat, la figurat pentru ca itemele facute pentru pala au un mp5 aruncat pe acolo.Crit e foarte recomandat urmat de haste, amadoua dupa spell power bineinteles ca si prima alegere.Ai bow, ai replenish, ai mana back, chiar nu-ti trebuie mp5.Chestie valabila pentru orice healer in contentul actual cu deosebirea ca pentru unii haste poate sa fie inaintea critului. Quote
ratseloP Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ^ Si noi ca shamani ar trebuii sa ignoram Mp5, nu ? :)Uite de exemplu cum e gearu meu, am 2K healing nebuffat, si 300 mp5 (while casting).Stiu ca trebuie sa fac rost de niste iteme cu mai mult mp5, am vorbit cu alti shamani. Quote
mmc Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Well, la ora actuala un shaman care spune ca trebuie sa te axezi pe mp5 ori a ramas in urma din TBC ori nu e atent la mana pool in encountere.Eu personal ajung cam pe la 21k mana pool full buffed in raid si termin orice encounter cu 10-11k mana, exceptand sarth cu 3 up, unde e mai mult de healuit.Haste, crit, mp5 in ordinea asta, stackeaza haste fara mila. Quote
a1urea Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 @a1urea , mai de graba PvE , in PvP e deajuns sa particip pe langa batalii sa iau honor (bg), iar in arena am auzit ca paladin pe holy e the best healer (normal .. cu gear-ul si un build adecvat ) .. desii nu am fost niciodata :)Daca vrei PVE, loose the crap pvp gear. Si schimba specc.Well, la ora actuala un shaman care spune ca trebuie sa te axezi pe mp5 ori a ramas in urma din TBC ori nu e atent la mana pool in encountere.Eu personal ajung cam pe la 21k mana pool full buffed in raid si termin orice encounter cu 10-11k mana, exceptand sarth cu 3 up, unde e mai mult de healuit.Haste, crit, mp5 in ordinea asta, stackeaza haste fara mila.Momentan raid encounters is extrem de usoare, nu stii ce va fi mai incolo. :) Prea putin ma intereseaza mana pool daca pot sa stackez mp5. ;) Quote
ratseloP Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 knock, astea-s stats-urile tale unbuffed * Bonus Damage:1959 * Bonus Healing: 2112 * Hit Rating: 0 * Crit Chance: 21.64% * Haste Rating: 597 * Mana Regen: 381[/code] [code] * Bonus Damage:1689 * Bonus Healing: 1987 * Hit Rating: 0 * Crit Chance: 23.14% * Haste Rating: 275 * Mana Regen: 370Astea-s ale mele unbuffed.Eu full buffed (w/o divine spirit, in rest aveam cam tot) ajung la 20 + K mana.Mi-e greu sa cred ca tu cu 19.5k mana unbuffed faci doar 21.Oricum, mi se pare prea mica diferenta de stats (except haste) a itemelor avand in vedere ca tu faci OS HC cu 3 dragoni si noi inca luam wipes la grobb in naxx normal >_<. Quote
MontBlank Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Thank you guys for your kind words :DMa gandeam la copacu asta: http://www.wowhead.com/?talent=of0wcz0I0xZZVIccofu0rzgbswhat you think ? Quote
mmc Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Momentan raid encounters is extrem de usoare, nu stii ce va fi mai incolo. :) Prea putin ma intereseaza mana pool daca pot sa stackez mp5. ;)Mana pool inseamna stak de intellect, 10 intellect iti da 6mp5 intr-un encounter care dureaza 5 minute, 3.3 crit rating, 1.8 spell power. Ce-ti da mp5 mai bun de vrei sa-l stackezi?Eu full buffed (w/o divine spirit, in rest aveam cam tot) ajung la 20 + K mana.Mi-e greu sa cred ca tu cu 19.5k mana unbuffed faci doar 21.Oricum, mi se pare prea mica diferenta de stats (except haste) a itemelor avand in vedere ca tu faci OS HC cu 3 dragoni si noi inca luam wipes la grobb in naxx normal >_<.mage+kings cam astea iti cresc intelectul Quote
ratseloP Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 si GotW :P.Oricum eu raman la ideea mea, prea mica diferenta intre stats deocamdata, sper sa bufeze next raid instance items :\ Quote
Stalk3r Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 credeti ca ar fii ok buildul asta pt holy pala - pve ?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Anthara Quote
BlueEnergy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vreau si eu un sfat dar de la cunoscatori. Sunt un combat rogue, clasic build 15/51/5. De putina vreme am vazut un combat build 7/51/13 cu 3 puncte in serrated blades. Care credeti ca este mai bun? Gearul meu e inca compus din iteme blue si epice. Insa...chiar nu stiu care ar fi mai bun avand in vedere ca epicele mele sunt de prin instante, reputatie cu factiunile sau cumparate cu Emblem of Heroism. Un sfat va rog... Quote
a1urea Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vreau si eu un sfat dar de la cunoscatori. Sunt un combat rogue, clasic build 15/51/5. De putina vreme am vazut un combat build 7/51/13 cu 3 puncte in serrated blades. Care credeti ca este mai bun? Gearul meu e inca compus din iteme blue si epice. Insa...chiar nu stiu care ar fi mai bun avand in vedere ca epicele mele sunt de prin instante, reputatie cu factiunile sau cumparate cu Emblem of Heroism. Un sfat va rog...Build-ul asta (7/51/13), pe langa un 30% dmg increase pe rupture, sacrifica poisons si ceva combo points, in plus o sa-ti scada dmg pe crits cu vreo 30%. Parerea mea, pierzi niste puncte aiurea ca sa ajungi la serrated blades (asta ca sa faci ~60% pe rupture adaugand si blood splatter), ramai la vechiul build (care e un build numai ptr sabii).@Knock: Pe cand crit rate il faci si din bonusuri, mp5 il faci mai greu si va fi necesar la un moment dat (asta tine cel mai mult de rolul care il ai ca healer). Nu toti healer-ii is resto shammy. ;) Quote
Hunterdragon Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vreau si eu sa ma apuc de wow, wrath of the light king. Am gasit cateva servare, dar nu mai stiu cum le pun... Care ma poate ajuta?:D Quote
Stef Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Aici nu se discuta despre servere privatedaca vrei sa joci incearca aici: www.wow-europe.com Quote
Lasher_ro Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Sabiile sunt preferate, dar 15/51/5 merge cu ce arme vrei/ai.De exemplu, eu acum am sabie in MH si dagger in OH ( aveam de ales intre dagger-ul de la kel'thuzad 10 man, si sabia albastra de lvl 78 de la Wymrest Accord ), cu 5 puncte atat in Sword spec cat si in CQC. Fata de un build cu un singur tip de arma, nu am sacrificat decat Endurance si 1 punct in Weapon expertise ( unele persoane am vazut ca prefera sa aiba 4 puncte in sword spec, dar eu prefer asa ). Quote
a1urea Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Sabiile sunt preferate, dar 15/51/5 merge cu ce arme vrei/ai.Am omis eu fist-ul, cat despre dagger options "i hate it" (le gasesc utilitatea numai in ceva ambush speccs). :P Inceara Crimson steel + Hatestrike daca ai ocazia. Quote
Andrei_mistake Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cum arata realmurile private si ce realmuri private sau care or fi (delea la Change Realm) se face lvl mai usor? Quote
mmc Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 @Knock: Pe cand crit rate il faci si din bonusuri, mp5 il faci mai greu si va fi necesar la un moment dat (asta tine cel mai mult de rolul care il ai ca healer). Nu toti healer-ii is resto shammy. ;)N-are a face, n-ai de unde sa stii ce o sa fie "la un moment dat". Eu vorbeam de contentul actual unde niciun healer nu alege mp5 ca si prio. Quote
Erhard Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Am facut questurile din Feralas si Tanaris pt lvl 45 si nu stiu unde sa ma duc... Any ideeas? Quote