tthdd Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 depinde cum iti merge treaba prin PvP, dar sa nu cumperi savage cu emblem of heroism, pentru ca (din cate stiu), vei putea sa-ti cumperi gemuri epice la urmatorul patch cu ele. Quote
Stalk3r Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a , te referi la vendorul din dalaran. . , oricum cred ca e mai fun si eazy sa strangi 60k honor decat emblemecat despre pvp .. sunt la pamant :) , acu am luat un shield pe holy , am 20k armor , poate acu mai canta treaba putin , dar inainte .. inafara de heal eu nu prea faceam damage, 80k damage total si vre`o 100k healing total la sfarsit (ma refer in bg , alterac valey) Quote
WhiteWolf Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 las' ca se invata din greseli :D ps: cea mai mare greseala e sa faci naxx cu pug! nu, ORICE cu pugLa noi pe realm merg destul de bine pugurile. Odata am prins unu cu care am curatat Naxx-10 si am ajuns pana la Construct in 25-man. Quote
MontBlank Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Uite`te pe wowhead la spawn points ca daca nu , innebunesti cautandSi asa ca idee ... in caz ca nu sti ce reward e .. iti da o carte cu care te teleportezi intr`o incapere sus in violet citadel si npc`ul de`acolo iti da un pet [ voidwalker alb , nu mai tin minte cum le zice :P ]. E bun daca vrei 50 pets achievement :) pai pe wowhead m'am uitat. Stiu locurile pe de rost. Anyway, azi mi'am mutat magul (still pending) pe HellScream, ca am niste tovarashi din cartier care joaca pe el. So...anyone from hellscream ? :P Quote
Shade Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 las' ca se invata din greseli :D ps: cea mai mare greseala e sa faci naxx cu pug! nu, ORICE cu puglol, eu cu un naxx25 pug mi-am facut rost de cel mai bun trinket din joc ^^Ce stat afecteaza spell crt rating?Int. 4 int ~ 1 crit rating. Quote
Erhard Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ca balance druid la lvl 44 sa spam-ez Wrath sau Starfire? Quote
Shade Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ca balance druid la lvl 44 sa spam-ez Wrath sau Starfire?Asta ar trebui sa-ti dai seama singur, nu sa-ti spunem noi. Vrei sa te invatam mura-n gura?E logic si normal ca vraja cu cast time mai mare sa fie opener (inainte sa te atace mobul) urmata de vraja mai rapida. Quote
Erhard Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 I don't want to be spoon fed >.<.Eram doar curios ce fac alti druizi. Quote
WhiteWolf Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 I don't want to be spoon fed >.<.Eram doar curios ce fac alti druizi.Sincer, nu am crescut cu druidu pe balance, dar la 80 cand am fost moonkin foloseam mai mult Wrath. 2xWrath=1xStarfire, ca si cast time,damage, mana cost. Pentru leveling consider mult mai bun Wrath, Starfire e mai mult pt DPS in instante. Quote
Erhard Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mie mi se pare mai mana efficient sa spam-ez Starfire pt ca la lvlul meu Wrath-107mana si Starfire-147mana. Quote
ratseloP Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wolfy, chiar m-ai enervat aseara, nu inteleg cum poti sa ma ataci cand eu ca resto shaman (tine cont si de mp5-ul pe care-l am) am healing mai mic decat un druid (care nu healuia 1 target), si sa ma acuzi pt wipe-urile luate, ca dom'ne tu aveai 46% din healing. That's bullshit si tu o stii prea bine. ~Daca luam in considerare nivelul de prostie al DK-ului (OT) care-mi lasa clouds in nas, de parca eram enemy target si al celuilalt healer (Dudu pugged), pe care tu i-ai acceptat in raid, nu cred ca iesi pe bine, srsly.Anyways, total fail la Grobb, si o gramada de nervi facuti. Quote
Andrei_mistake Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 am pus toate talentele la ICE . Unu roman zice ca e mai bn are lvl 80 (mag ca mine) Quote
[omegga] Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wolfy, chiar m-ai enervat aseara, nu inteleg cum poti sa ma ataci cand eu ca resto shaman (tine cont si de mp5-ul pe care-l am) am healing mai mic decat un druid (care nu healuia 1 target), si sa ma acuzi pt wipe-urile luate, ca dom'ne tu aveai 46% din healing. That's bullshit si tu o stii prea bine. ~Daca luam in considerare nivelul de prostie al DK-ului (OT) care-mi lasa clouds in nas, de parca eram enemy target si al celuilalt healer (Dudu pugged), pe care tu i-ai acceptat in raid, nu cred ca iesi pe bine, srsly. Anyways, total fail la Grobb, si o gramada de nervi facuti. Ce`ar fi sa ii ceri id`ul de mess si sa va conversati acolo ? Andrei : da da pe ICE rupi tot !!!! baga full ICE!!!!! Quote
WhiteWolf Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ' date='Jan 19 2009, 19:10' post='3407709'] Ce`ar fi sa ii ceri id`ul de mess si sa va conversati acolo ? Andrei : da da pe ICE rupi tot !!!! baga full ICE!!!!! Lasa ca asa mai umplem topicu. :D @Nothing: Nu te-am acuzat nicidecum pe tine, ci pe healerul puguit care healuia 1-target. Quote
MontBlank Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Fratilor, odata cu mutarea mea, norocul e de partea mea. Am castigat chestul + wristul din VH si manusile din nexus si am primit si 500 gold de la un tovarash si am fost bagat intr'o ghilda destul de buna. hehe Quote
ratseloP Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Chestul din VH HC e imba pt FFB spec cica Quote
Andrei_mistake Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 cn stie cand o sa invat Frost armor?? Quote
reNNe Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 cn stie cand o sa invat Frost armor?? wowhead.com Quote
Andrei_mistake Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a da am uitat de wowheadProblema: Codul meu de upgrade la cutie bineinteles este gresit si aia ma pun sa sun si nu exista nr pt romania :kar: si chiar dak ar fi eu nui sun paia Quote
MontBlank Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Chestul din VH HC e imba pt FFB spec cica Sa stii. Nu se merita sa faci Ebonweave Robe daca ai chestul asta si daca stii ce gem'uri sa pui.Water Drenched Robe:+58 Stamina+60 Intellectsocket rosu + socket albastru + bonus socket de 6 hit ratinghit rating by 62spell power by 73.Ebonweave Robe:+67 Stamina+89 Intellecthit rating by 68spell power by 105 Quote
ratseloP Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Problema: Codul meu de upgrade la cutie bineinteles este gresit si aia ma pun sa sun si nu exista nr pt romania kar.gif si chiar dak ar fi eu nui sun paiaCode-ul este pe Manual, nu pe cutie, learn2lie thx.@MB, mi se pare superior Ebonweave tho.. :).Nu ma pricep @ Mages, dar nu este chestul de la Exalted Kirin Tor printre cele mai bune i-g pt FFB ? Quote
Shade Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Sa stii. Nu se merita sa faci Ebonweave Robe daca ai chestul asta si daca stii ce gem'uri sa pui.Ebonweave e pentru iteme cum e bullshit-ul pentru vorbe.Ia-ti full blues, enchant/socket cum trebuie si intra in naxx10 sau chiar naxx25, sartharion si VoA. Cu ceva oameni competenti o sa-ti iei tier7 inainte sa te dumiresti de ce mor bossii asa repede.Situatie amuzanta: eu inca nu pot crafta ebonweave (433 tailoring, lol) dar am tot ce-mi trebuie inclusiv 4p t7. Lol. Quote
virus_ro Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Sa stii. Nu se merita sa faci Ebonweave Robe daca ai chestul asta si daca stii ce gem'uri sa pui.Ambele sunt vai de capu lor .. Daca vrei sa investesti timp in ceva , fa heroics de unde iti mai trebuiesc iteme si ia t7 pe badges. Pentru FFB mages , Crit > Hit pana nu ai complet hit gear. Ex: Daca ai 0% hit din iteme si iei un item cu 100 hit rating vs unul cu 100 crit rating , fi sigur ca 100 crit e mai bine ... insa daca ai 12% hit si trebuie sa faci comparatia intre un item care iti da ~2% hit [ nu ma refer la .x-1% hit , ci ~2% sa faci capped ] , atunci e mai bine sa iei hit`ul :) Multi o sa`mi sara`n cap acuma [ ex: thade the almighty , asa cum se batea cu pumnu`n piept in BC ca nu se joaca domne cu 3/3 tactical mastery warru , ci cu 2/3 ..... ] cum ca DOOOOMNEEE hit `til capped > orice ca asa scria pe wowwiki in BC , insa iti spun din experienta ca mag si theorycrafting ca daca iei crit over hit vei avea mai mult dps decat daca ai pune hit cate un pic. Strange itemele care le vrei sa ai capped hit [ chardev.org pt sa`ti faci wishlist ] si pune`le pe tine cand ai peste 11% din gear [ double dip frostfire si e destul pt capped all vs 70 mobs ] Quote
MontBlank Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Chestia e ca pe moment, chestul care il am acum e mult mai bun decat chestu care il aveam de la Kul'ak (honored). Oricum, am vorbit cu romanasii si o sa facem 10 men raids, sa imi iau si eu ceva t7. Nu se merita sa iei t7 pe embleme. Mi s'a spus, dar mereu mi s'a spus (cand vroiam sa intru in ghilde) "increase your hit rating to cap or near cap". check my armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Bilibistrocnu sunt ffb mage. O sa incerc sa fac un copac bun, ca pe full fire mana este supta foarte repede.Ce iteme imi recomandati sa schimb si cu ce ? multzam. Quote