Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

O intrebare, m-am uitat pe un armory de pe pagina 349, un char de level 70.

Avea niste iteme cu skin de Brutal/SWP cu level req 68-70 BoE daca nu ma insel si drop source KZ, care-i faza ? New drops in KZ ?

@N-am jucat de la 2.4.3 or smth like that, chiar nu am stat sa citesc patch notes :">

World drops cumva?

Posted

tu oricum esti fail total =))

aha.se pare ca nu vorbesc prostii virus si ceilalti . you the great master , care ai avut 1300 la arene cu warru (lol) si te zbati acuma pe hunter sa faci 1400+ rating imi zici mie de fail . nu stiu ce te face sa crezi ca tu esti zeul din topicu asta , imo esti cel mai praf.

Posted

aha.se pare ca nu vorbesc prostii virus si ceilalti . you the great master , care ai avut 1300 la arene cu warru (lol) si te zbati acuma pe hunter sa faci 1400+ rating imi zici mie de fail . nu stiu ce te face sa crezi ca tu esti zeul din topicu asta , imo esti cel mai praf.

Uhm, chill :\.

@Cam cat de greu e construct quarter?

Posted

depinde de ce dps si ce heal aveti acolo, plus cat de bine jucati, cam asta conteaza FOARTE mult in abo wing. Patch si Thaddius sunt cei mai grei imo

Posted

Normal sau heroic ? Nu-s diferente mari, doar ca pe normal patch e usor, iar pe heroic se poate strica treaba foarte repede, iar thad pe normal e acceptabil, iar pe heroic e cel mai greu boss din tot raid-ul. Gluth si grob sunt cam la fel pe ambele dificultati.

Posted

Patch one-shotted aseara xD mai avem restu, wolfy a spus ca reusim in seara asta sa facem abo q + sapph, ramane de vazut ^^.

~normal

PS.

Scump dom'ne Frost Res gear >_> totusi, mail e cel mai ieftin :D

Posted

La asta m-am gandit si eu inainte sa apas pe "Buyout".

+ Ca main healerii suntem eu si wolfy (shammy / dudu) si al 3 lea e priest holy, circle of healing ftw.

Ca tank o sa folosim MT Warrior si OT paladin, sa fim siguri ca avem aura.

Suna bine ? :D

Posted

Uhm, chill :\.

Am curatat construct si plague wings in 2 healer-i (priest + shamy), 10 man raid. Depinde foarte mult de dps si de cum se descurca tot raid-ul.

Posted

Nu stiu de voi, dar eu incerc sa fac achievement'ul "Higher Learning". Pana acuma am dat de 2 carti. 6 more to go.

Uite`te pe wowhead la spawn points ca daca nu , innebunesti cautand

Si asa ca idee ... in caz ca nu sti ce reward e .. iti da o carte cu care te teleportezi intr`o incapere sus in violet citadel si npc`ul de`acolo iti da un pet [ voidwalker alb , nu mai tin minte cum le zice :P ]. E bun daca vrei 50 pets achievement :)

Posted

ca si holy paladin , pe ce merita sa imi pun interesu mai mult cu honor points, pe seturile savage gladiator's . .. , cele cu 60k honor pts\part sau cele de 30-50k epix ? Sau amestecari ? :)