Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Exista diverse moduri de a reface mana, diverse tipuri de bauturi si mancare care refac mana sau ofera mana regeneration. Pentru a le folosi trebuie sa nu fii "in combat". In general ai nevoie de 10-20 sec pentru a-ti reface complet mana. Pe langa astea mai exista la magi un talent numit evocation, la druizi este innervate, warlockul are life tap , poate fi folosit si in combat, mai exista dark runes si mana potions (in diverse forme). Chestia e ca odata ce folosesti o potiune aceasta are un cooldown (2 min), nu poti ca in diablo 2 sa iei cate vrei altfel luptele ar fi interminabile.

Posted

Iar e serverul down, plus de asta multe sunt down pana maine, inclusiv cel pe care joc eu si speedy, e nice :|

Mda, 36 ore de maintenance :( pregatirea pentru BC zic ei, asta ar trebui sa fie ultimul maintenance prelungit ptr Haomarush, chestia e ca data trecuta nu a revenit la ora stabilita serverul plus ca dupa o zi doua era cazut din nou din cauza ISP-ului lor.

Posted

am intrat pe un alt server sa vad ce-i p-acolo, eram multi de pe serverele picate...cand [sERVER]Shutdown in 15 minutes, cate injuraturi =))

poate ma fac si pe mine private sau care-i rank 1 totusi :P

Posted

' date='Oct 18 2006, 12:31 PM' post='1470255']

Mda, 36 ore de maintenance :( pregatirea pentru BC zic ei, asta ar trebui sa fie ultimul maintenance prelungit ptr Haomarush, chestia e ca data trecuta nu a revenit la ora stabilita serverul plus ca dupa o zi doua era cazut din nou din cauza ISP-ului lor.

Au specificat oficial cei de la Blizz ca downtime-ul este pentru pregatiri? Si Silvermoon e in lista din pacate si tare mi-e teama ca dupa extended maintenance(ca dupa orice extended maintenance) serverele vor fi in genunchi, cu intarzierea de rigoare, bineinteles. Adaugati la asta si Hallow's End, dovleci, lumanari si alte dracii de decoratii si situatia va fi albastra tare de tot.

Posted

Nu, oficial este pentru hardware upgrade, dar mi se pare stupid sa ai nevoie de 36 de ore ca sa faci upgrade la un server daca este doar vb de hard. Macar daca dupa timpul asta ar merge serverele cum trebuie, saptamana trecuta nu am reusit sa il facem pe Thaddius, intre 3-5 disconnects la fiecare incercare si culmea tot alti oameni, oameni care au conexiuni super bune la net :(.

Posted

ce tare ... chiar acum sunt intr`o sala in timisoara ... fiind singurul din sala care se joaca mu bineintels .. destul 19 joaca wow ... si tare e ca unu e wisp ... altu e pirat =)) chiar frumos :D ... si mai ales dovleceii =))

=)) ce tare e animatzia cand wispul consuma ceva :))

Guest mirceamoisoiu
Posted

hey eu vreau sa fac un Serever de wow pentru ORadea vreau sa stiu daca ma puteti ajuta doar cu cateva lucruri

1) cum naiba fac astia sa poata intra lumea cu patch de 1.11 sau ma rog 1.10 sau chiar 1.12 cum fac astia de pe server ??

2) Oare e destul de buna configuratia asta pentru server ==>> Amd Athlon 3200+ 1 Gb de RAM in dual chanel si internetul de la RDS prin fibra optica :) nu vreau sa fac pentru multe persoane doar pentru 20 de persoane ar fii de ajuns ?

Posted

maine sau cel tarziu marti ...din cauza dvd-RW-ului voi juca WoW si cred k mai voi face dwarf+hunter...e bine? joc pe blizzard asa ca aici is mai multi monstri cred sau etc asa ca.......i need help pleeease..de asemenea vreau sa stiu dak quest-urile sunt vorbite si sunt diferite si misto ..?

Posted

Ma deci nicio rasa nu face pe alta, orice rasa e buna...depinde ce vrei sa faci la level 60 cu eroul :)

Eu sunt dwarf hunter, imi place foarte mult, la lvl 10 iti iei animal care merge dupa tine, ii dai de mancare, il antrenezi etc. Eu iti zic sa alegi toate char-urile si sa vezi care iti place mai mult, daca vei juca pe servere unde sunt romani intereseaza-te ce sunt ei...alliance sau horde, sa ai acolo macar cu cine sa vb, poate sa te mai ajute la questuri etc :). Mai multi monstri pe blizzard? nush unde-ai auzit asta, oricum sa joci pe un server cracked NU se merita, lag&co, n-ai nicio satisfactie, iar blizzard baga mereu ceva nou. Questuri diferite de ce? Misto e cand faci level, iar questurile te ajuta, sunt bune ca inveti multe despre joc, primeste iteme bune...etc. Vorbite? nu inteleg la ce te referi, dar nu vb nimeni cand primesti questul, e ca un scris de mana, eh lasa o sa vezi tu(asta in caz ca ti-l iei, mi se pare ca tu ai obiceiul sa minti 'RAREORI')

Posted

aham dupa 1 sap cu probleme la calc maine il repar si chiar nu stiu pe ce server sa joc fratilor...pleeease ziceti si mie serverul BLIZZARD pe care jucati va rooooooog.

dwarf hunter suna ffff bine thade...mai ales ca ai pusca si alte chesti

dar pentru dwarfi care din hoarda e inamicul primar? si dwarfi ii scrie si pe site si in manual ca primmii in aliance..deci is cei mai buni ?

post 666 :)