Stalk3r Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ca shaman e simplu ca spamezi CH si daca ai Glyph dai in 4 de o data, ii atinge pe toti ca stati close unul de altul.Ca paladin e mai greu ca nu are aoe healing, dar e doable.cum nu are aoe healing paladinul ? mii se pare ca are un talent care cand dadeai heal pe un player , toti restu care erau in party in jurul lui luau 50% din heal Quote
virus_ro Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Beacon of LightNu e aoe , ci pe un target .. si e transferat doar effective heal Quote
Guest DirigX Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Am facut si io greseala sa imi fac guild asa...crezand ca e simplu and shit.L-am facut cu un prieten,eu sunt lvl 62 el 61... Din moment ce deja am bagat 200gold in guild nu prea vrem sa renuntam.Cateva sfaturi pentru un inceput de guild?Si puteti sa-mi explicati ce este dkpu sau cum se zice de care tot aud?:) Quote
WhiteWolf Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Am facut si io greseala sa imi fac guild asa...crezand ca e simplu and shit.L-am facut cu un prieten,eu sunt lvl 62 el 61... Din moment ce deja am bagat 200gold in guild nu prea vrem sa renuntam.Cateva sfaturi pentru un inceput de guild?Si puteti sa-mi explicati ce este dkpu sau cum se zice de care tot aud?:)Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa recrutezi numai oameni cu care te intelegi bine si sa creezi o mica familie, pana faceti 80.DKP= Dragon Kill Points. Este un sistem de punctare folosit pentru raiding. Ele se dau cand omori un boss (daca e first kill se dau mai multe) si se scad cand intarzii la un raid sau faci ceva impotriva regulilor guildei. Le folosesti ca sa "licitezi" pentru itemurile care pica din raidurile respective. Quote
ratseloP Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Grats pt t7.5 shoulders wolfy :).@In sfarsit shieldu pe embleme :> Quote
tthdd Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 gata, full set valorous, imi iau o pauza de 2 luni acum Quote
Erhard Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Am terminat questurile din Dustwallow Marsh si am lvl 40.Unde sa ma duc?PS: Cine joaca pe Karzhan? Quote
tthdd Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Badlands sau STV, sa poti face macar 43 pentru Tanaris. Quote
MontBlank Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 grats thade. mi'am luat si eu necklace'ul ieri pe 25 de embleme. incetu cu incetu. Quote
WhiteWolf Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 grats thade. mi'am luat si eu necklace'ul ieri pe 25 de embleme. incetu cu incetu.Si eu mi-am luat ringu. Finally :D Quote
Stalk3r Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Beacon of LightNu e aoe , ci pe un target .. si e transferat doar effective healnu nu de asta era vorba , nah in fine nu stiu ce am vazut , poate am vazut pe un item gen libram .. :) Quote
MontBlank Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Si eu mi-am luat ringu. Finally :D care ring ? :P si oricum. gz gz Quote
ratseloP Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 L-a luat pe ala de pe Valor marks, dar sufera si el, ca deh. A scris de 10 ori pe officer chat laundandu-se ) http://www.wowhead.com/?item=40720 Asta l-a luat :P SI eu mi-am luat http://www.wowhead.com/?item=40080 So wolfy, mine's bigger than urs :> Quote
Shade Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Twilight Vanquisher de ieri... pe un lag infernal. WTB new hardware for Blizzard. Quote
WhiteWolf Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Twilight Vanquisher de ieri... pe un lag infernal. WTB new hardware for Blizzard. Dar ce vrei? Sa nu mai primim content anu asta? @nothing: Is mai epixx decat tine. Np. Quote
Zeal Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nu-mi explica mie, explica-i la "ca disci priest nu am reusit niciodata (3 tries) sa il bat".noh bine ma domnule zeu, daca ai party imba normal ca se poate, dar cu un party average, ca disci priest sau holy pally sau orice fara aoe bun nu poti sa faci diferenta ... trebuie sa o faca altcineva din party, asta era ideea. n-am reusit sa il bat 3 tries, recunosc, n-am avut bulanu sau rabdarea sa gasesc un party asa de bun.si skill consider ca am destul, multi m-au bagat in friends list pt ca healuiesc bine chit ca de multe ori eram pvp spec, nu va mai dati asa zei ca voi puteti si altii nu pot, si ca nu conteaza gearul sau partyul ci doar skillul doamne. Quote
ratseloP Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Spirit nu e bun pentru shaman ;)OMEGE OMEGE :X Anub'Rekhan HC down, am luat ringu' de caster (ala cu spirit) pt ca nu`l vroia nimeni si pt mine era upgrade ;x.N-ar fi picat shieldu pentru nimic in lume >_<:).Anyways, e better decat un blue craftat ^^ Quote
Andrei_mistake Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Un joc MMO trebuie sa merite banii deci si WoW merita nu prea inteleg ce vb voi pe acolo (scrieti si voi in romana) WoW wotlk a fost facut 2 ani dar cei mai grabiti au facut intro saptamana e super tare jocul . Pe mine ma ajuta foarte multi cu deadmines am facut achiviement Deadmines la lvl 16 va vine sa credeti? heroic hard dar cu ajutorul unuia de lvl 72 de acum inainte sper sa nu ma mai judecati pt spam Quote
MontBlank Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 am facut achiviement Deadmines la lvl 16 va vine sa credeti? INCREDIBIL ! Si eu am omorat 15 curcani in mai putin de 3 minute ! Iti vine sa crezi ? Esti un zeu ! Quote
forT Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Un joc MMO trebuie sa merite banii deci si WoW merita nu prea inteleg ce vb voi pe acolo (scrieti si voi in romana) WoW wotlk a fost facut 2 ani dar cei mai grabiti au facut intro saptamana e super tare jocul . Pe mine ma ajuta foarte multi cu deadmines am facut achiviement Deadmines la lvl 16 va vine sa credeti? heroic hard dar cu ajutorul unuia de lvl 72 de acum inainte sper sa nu ma mai judecati pt spamTu joci pe blizzard sau pe pirat .. ? Quote
Aldguth Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Daca a facut dead mines pe heroic hard......tu ce crezi? Cum spune si numele lui, hes a mistake.Shade, daca iti trimit un game card, ii dai ban permanent? ^_^ Im teh bribezor. Quote
[omegga] Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Un joc MMO trebuie sa merite banii deci si WoW merita nu prea inteleg ce vb voi pe acolo (scrieti si voi in romana) WoW wotlk a fost facut 2 ani dar cei mai grabiti au facut intro saptamana e super tare jocul . Pe mine ma ajuta foarte multi cu deadmines am facut achiviement Deadmines la lvl 16 va vine sa credeti? heroic hard dar cu ajutorul unuia de lvl 72 de acum inainte sper sa nu ma mai judecati pt spamfrate nu mai posta aici ca te faci de rusine .. :crazy: Quote
ratseloP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ok, o sa incerc sa nu comentez @ postului lui Andrei_Greseala.Primul guild run in Naxx (10 man) a durat 4 ore, 2 wings down (Plague si Spider). Am avut doar 3 wipe-uri (1 la Maex, 2 la ala cu dance-ul, nu`mi aduc aminte cum il cheama).Suna ok, nu ? :D Quote