Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Ca shaman e simplu ca spamezi CH si daca ai Glyph dai in 4 de o data, ii atinge pe toti ca stati close unul de altul.

Ca paladin e mai greu ca nu are aoe healing, dar e doable.

cum nu are aoe healing paladinul ? mii se pare ca are un talent care cand dadeai heal pe un player , toti restu care erau in party in jurul lui luau 50% din heal

Posted

Am facut si io greseala sa imi fac guild asa...crezand ca e simplu and shit.L-am facut cu un prieten,eu sunt lvl 62 el 61...

Din moment ce deja am bagat 200gold in guild nu prea vrem sa renuntam.Cateva sfaturi pentru un inceput de guild?Si puteti sa-mi explicati ce este dkpu sau cum se zice de care tot aud?:)

Posted

Am facut si io greseala sa imi fac guild asa...crezand ca e simplu and shit.L-am facut cu un prieten,eu sunt lvl 62 el 61...

Din moment ce deja am bagat 200gold in guild nu prea vrem sa renuntam.Cateva sfaturi pentru un inceput de guild?Si puteti sa-mi explicati ce este dkpu sau cum se zice de care tot aud?:)

Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa recrutezi numai oameni cu care te intelegi bine si sa creezi o mica familie, pana faceti 80.

DKP= Dragon Kill Points. Este un sistem de punctare folosit pentru raiding. Ele se dau cand omori un boss (daca e first kill se dau mai multe) si se scad cand intarzii la un raid sau faci ceva impotriva regulilor guildei.

Le folosesti ca sa "licitezi" pentru itemurile care pica din raidurile respective.

Posted

Nu-mi explica mie, explica-i la "ca disci priest nu am reusit niciodata (3 tries) sa il bat".

noh bine ma domnule zeu, daca ai party imba normal ca se poate, dar cu un party average, ca disci priest sau holy pally sau orice fara aoe bun nu poti sa faci diferenta ... trebuie sa o faca altcineva din party, asta era ideea. n-am reusit sa il bat 3 tries, recunosc, n-am avut bulanu sau rabdarea sa gasesc un party asa de bun.

si skill consider ca am destul, multi m-au bagat in friends list pt ca healuiesc bine chit ca de multe ori eram pvp spec, nu va mai dati asa zei ca voi puteti si altii nu pot, si ca nu conteaza gearul sau partyul ci doar skillul doamne.

Posted

Spirit nu e bun pentru shaman ;)

OMEGE OMEGE :X Anub'Rekhan HC down, am luat ringu' de caster (ala cu spirit) pt ca nu`l vroia nimeni si pt mine era upgrade ;x.

N-ar fi picat shieldu pentru nimic in lume >_<

:).

Anyways, e better decat un blue craftat ^^

Posted

Un joc MMO trebuie sa merite banii deci si WoW merita nu prea inteleg ce vb voi pe acolo (scrieti si voi in romana) WoW wotlk a fost facut 2 ani dar cei mai grabiti au facut intro saptamana e super tare jocul . Pe mine ma ajuta foarte multi cu deadmines am facut achiviement Deadmines la lvl 16 va vine sa credeti? heroic hard dar cu ajutorul unuia de lvl 72 de acum inainte sper sa nu ma mai judecati pt spam

Posted

Un joc MMO trebuie sa merite banii deci si WoW merita nu prea inteleg ce vb voi pe acolo (scrieti si voi in romana) WoW wotlk a fost facut 2 ani dar cei mai grabiti au facut intro saptamana e super tare jocul . Pe mine ma ajuta foarte multi cu deadmines am facut achiviement Deadmines la lvl 16 va vine sa credeti? heroic hard dar cu ajutorul unuia de lvl 72 de acum inainte sper sa nu ma mai judecati pt spam

Tu joci pe blizzard sau pe pirat .. ?

Posted

Daca a facut dead mines pe heroic hard......tu ce crezi? Cum spune si numele lui, hes a mistake.

Shade, daca iti trimit un game card, ii dai ban permanent? ^_^ Im teh bribezor.

Posted

frate nu mai posta aici ca te faci de rusine .. :crazy:

Posted

Ok, o sa incerc sa nu comentez @ postului lui Andrei_Greseala.

Primul guild run in Naxx (10 man) a durat 4 ore, 2 wings down (Plague si Spider). Am avut doar 3 wipe-uri (1 la Maex, 2 la ala cu dance-ul, nu`mi aduc aminte cum il cheama).

Suna ok, nu ? :D